Ką tik pagimdžiusiai moteriai – gniuždantis medikės prisipažinimas

Po gimdymo praėjus vos kelioms valandoms, moteriai teko išgirsti gniuždančią žinią. Gimdyvę prižiūrėjusi pribuvėja prisipažino, kad turėjo romaną su jos draugu.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 27, 2018, 9:54 AM

Joanne Lumsden dirbo pribuvėja Liverpulio moterų ligoninėje, kurioje kadaise buvo filmuojamas realybės šou „One Born Every Minute“. Ji yra priėmusi šimtus naujagimių, tačiau šiuo metu yra kaltinama interesų supainiojimu.

Gimdyvė, kuria rūpinosi Joanne ir kuri nori išlikti anonime, prisipažino, jog vien nuo minties, jog mažylė buvo moters, kuri permiegojo su jos vyru, rankose, jai pasidaro nejauku.

Kai Rachel (moters vardas pakeistas) dar nežinojo apie jos įsčiose esantį vaikelį, jos partneris su draugais atostogavo Benidorme. Būtent ten jis susipažino su dabar jau buvusia ligoninės darbuotoja Joanne.

Kai jis grįžo namo, Rachel pastebėjo pasikeitusį savo draugo elgesį, jis atsisakydavo vykti su ja pas gydytojus, kūrė pasiteisinimus, kodėl nenori dalyvauti atliekant ultragarso tyrimą.

Praėjusią vasarą Rachel buvo atliktas cezario pjūvis. Deja, jos partneris praleido ir pirmojo savo vaiko gimimą. Dabar moteris mano, kad taip jis bandė išvengti susitikimo su ligoninėje dirbančia Joanne.

Papasakojo daugiau romano detalių

Liverpulio ligoninei Rachel įteikė skundų laišką, kuriame papasakojo apie gydymo įstaigos darbuotojos romaną su jos vaiko tėvu.

Moteris jaučiasi pažeminta. Ji pridūrė, kad nemaloniomis emocijomis paženklinti visi prisiminimai, susiję su jos pirmojo vaikelio gimimu.

Kitą dieną po gimdymo, Rachel partneriui išėjus iš palatos, Joanne jai papasakojo apie Benidorme užsimezgusią jų pažintį. Pribuvėja prisipažino apsauginiu kremu nuo saulės tepusi Rachel draugo nugarą. Visa tai moteris išgirdo po gimdymo praėjus kelioms valandoms.

Po savaitės, kai į Rachel namus atvyko bendruomenės pribuvėja, neseniai mama tapusi moteris pravirko ir viską atvirai jai papasakojo. Rachel pridūrė, kad dar begulėdama ligoninėje ji sulaukė Joanne skambučio. Kitame laido gale moteris išgirdo daugiau šio romano detalių.

Suprantama, jog Joanne šiuo metu nebedirba Liverpulio moterų ligoninėje. Atvirą laišką, kuriame Rachel išdėstė visas jos partnerio ir ligoninės darbuotojos romano detales, moteris išsiuntė tik baigusi maitinti krūtimi. Praėjo nemažai laiko, kad Rachel galėtų susitaikyti su tokiais įvykiais.

Atsiprašė ligoninė, bet ne pribuvėja

Neseniai moteris sulaukė atsiprašymo laiško ir iš ligoninės atstovų. Jame teigiama, jog buvo pradėtas tyrimas.

„Nors šiuo metu negalime viešai pasakoti tam tikrų asmeninių detalių, galime informuoti, jog į laišką buvo sureaguota ir atitinkamai imtasi tam tikrų veiksmų. Norėtume atsiprašyti pacientės už tai, ką jai teko išgyventi“, – pranešė ligoninės atstovas.

Gydymo įstaigos administracija pradėjo vidinį tyrimą.

Televizijos laidoje „One Born Every Minute“ pasirodžiusi Joanne kadaise sakė: „Kasdien galiu patirti gimimo stebuklą. Matau, kaip poros tampa šeimomis.“

„Kaip mama, kuri taip laukė, kada savo rankose galės pagaliau sūpuoti mažylę, turėjau išgyventi tai, apie ką kiekviena mama retai kada susimąsto. Kiekviena gimdyti besiruošianti moteris mane supras. Pačią svarbiausią gyvenimo akimirką pasitikėjau moterimi, kuri, maniau, yra tikra savo srities profesionalė. Tuo tarpu ji prisidėjo prie mano šeimos iširimo. Joanne galėjo nedalyvauti gimdyme, tačiau nusprendė tapti svarbiausios mano dienos liudininke. Mano atmintyje dar ilgai išliks vaizdinys, kuriame matau pribuvėją, rankose laikančią mano dukrą. Nepaisant to, jog prieš tai ji turėjo lytinių santykių su glėbyje esančios mergaitės tėčiu, ji rūpinosi ir ja, ir manimi“, – „Liverpool Echo“ pasakojo Rachel.

Rachel augina 4 vaikus, tačiau neseniai pasaulį išvydusi mažylė yra pirmoji jos ir jos buvusio partnerio atžala. Moters draugas ne tik nedalyvavo svarbiuose apsilankymuose pas gydytojus, bet ir nematė, kaip gimė jo pirmasis vaikas, nes baiminosi, kad jam besilankant ligoninėje neišaiškėtų tiesa apie slaptą romaną su pribuvėja.

Rachel prisipažino, kad šis įvykis jai vis dar kelia skaudžius prisiminimus, tačiau istorija ji nusprendė pasidalinti tikėdamasi, kad kitoms moterims ir būsimoms mamos to paties patirti neteks.

Šiuo metu moteris visą dėmesį skiria savo vaikams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.