A. Žvinys: Pijaus vaidmenį gavau ne dėl fizinio panašumo į R. Karbauskį

Vos nurimus kalboms apie Ingos Norkutės ir Aurimo Žvinio skyrybas, aktorių užgriuvo nauja viešumo banga. Šįkart – dėl vaidmens dabar jau skandalingiausiame lietuviškame seriale, kur A. Žvinys vaidino stebėtinai į vieną politikų – Ramūną Karbauskį – panašų ūkininką Pijų. 

A.Žvinys įsitikinęs, kad fizinis panašumas į R.Karbauskį – tik atsitiktinis sutapimas.<br> G.Šiupario ir V.Ščiavinsko nuotr.
A.Žvinys įsitikinęs, kad fizinis panašumas į R.Karbauskį – tik atsitiktinis sutapimas.<br> G.Šiupario ir V.Ščiavinsko nuotr.
Aktoriai Inga Norkutė ir Aurimas Žvinys neseniai pasuko skirtingais keliais.<br>G.Šiupario nuotr.
Aktoriai Inga Norkutė ir Aurimas Žvinys neseniai pasuko skirtingais keliais.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrt.lt

Mar 31, 2018, 7:18 PM

Tačiau pats aktorius įsitikinęs, kad jų fizinis panašumas – tik atsitiktinis sutapimas.

„Galiu ranką prie širdies pridėjęs pasakyti, kad ne dėl išorinių tariamų ar netariamų panašumų gavau tą vaidmenį“, – LRT televizijos laidai „Gyvenimas“ tvirtina A.Žvinys.

Aktorius prisimena prieš devynerius metus dalyvavęs didžiulėje atrankoje, o jo išvaizda tuomet buvusi visai kitokia.

„Nežinau, kas man buvo užėję, buvau pradėjęs auginti plaukus. Negana to, kadangi buvo vasara, nusprendžiau nesiskusti barzdos. Bet mano plaukai buvo per ploni ilgoms kasoms ir atrodė kaip šiaudiniai. Toks ir atėjau į atranką. Davė tekstą, pasibandžiau, suvaidinau, man padėkojo ir pasakė, kad susisieks.

Sulaukiau skambučio, kad mane atsirinko. Ne paslaptis, kad kiekviename seriale yra stilistai, kurie rūpinasi aktorių išvaizda. Stilistė žiūrėjo, žiūrėjo į mane ir sako: žinai, tas personažas – toks kaimo vaikis, gal vertėtų barzdelę nusiskusti. Nusiskutau, o tada man dar ir plaukus apkirpo. 

Praėjo mėnuo, antras, ir tik tada atsirado kažkoks vietinių žmonių požiūris, kad mes kažkuo panašūs“, – prisimena A.Žvinys.

Aktorius nemano, kad panašumas į politiką R.Karbauskį jam gyvenime padėjo. Kita vertus, iki tol žinomas tik teatro gerbėjų, ėmęs vaidinti seriale, tapo populiarus visoje Lietuvoje.

„Nė kiek neišgyvenau dėl to, kad nuolat esu tame verpete, kai nuolat rodomos mano nuotraukos ir serialo ištraukos. Į tai žiūriu su šypsena, netgi nedidele nuostaba“, – kalba aktorius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.