Deimantų karalių pakerėjusi Marta Lukošiūtė: „Jis iš karto pasakė, ko nori“

„Muzikos pasaulis be manęs nesugrius, o sūnui esu visas jo pasaulis“, – patikino šešių mėnesių Adomą sūpuojanti operos solistė Marta Lukošiūtė-Matalon (37 m.). Už žydų verslininko Niro Matalono (61 m.) ištekėjusi lietuvė rudenį ruošiasi sugrįžti į sceną, bet prieš tai šeima iš Belgijos persikels gyventi į Izraelį.

 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

„Lietuvos rytas“

Apr 13, 2018, 7:19 PM

Hidros saloje, priklausančioje Graikijai, 2016-ųjų vasarą už milijonieriaus užsieniečio ištekėjusi lietuvė dabar retai užsuka į gimtąjį kraštą. Po vestuvių gimtinėje ji su vyru viešėjo vos porą savaičių, nes jo laukė darbai Belgijoje, o vėliau – poros medaus mėnuo Maldyvuose.

Iš karto pasakė, ko nori

M.Lukošiūtė-Matalon su būsimuoju vyru susipažino Tel Avive (Izraelis), kai 2015-ųjų lapkritį solistė su Lietuvos operos ir baleto teatru vyko gastrolių.

Lemtingas susitikimas nutiko tuomet, kai lietuvių atlikėjai ir iš Belgijos atvykęs verslininkas apsistojo tame pačiame Tel Avivo viešbutyje. Jame įsikūręs N.Matalonas lankė savo motiną, kuri gulėjo ligoninėje.

„Niras mane keletą dienų stebėjo restorane, po to kartu pusryčiavome. Pirmą pažinties dieną jis iškart pasakė, ko nori, – vyras pareiškė, kad norėtų mane vesti. Mane tai sužavėjo. Jeigu jis nebūtų taip tiksliai išdėstęs savo ketinimų, gal dabar ir nebūtume kartu“, – apie netikėtą pažintį pasakojo atlikėja.

Po septynių mėnesių draugystės pora susituokė. N.Matalonui tai – jau antroji santuoka, lietuvei – pirmoji. Iš pirmosios santuokos vyras turi 24 metų sūnų Davidą ir 29-erių dukrą Melanie.

2017-ųjų spalio 3-iąją Niras ir Marta susilaukė Adomo. Tokį vardą verslininkas buvo sugalvojęs dar prieš vedybas su operos dainininke.

„Vyras pasakė, kad jei turėsime sūnų, pavadinsime jį Adomu. O jei gimtų mergaitė, vardą išrinkčiau aš. Nuo pirmos akimirkos, kai sužinojau, kad laukiuosi, neabejojau, kad gims berniukas“, – tokią nuojautą turėjo M.Lukošiūtė-Matalon.

***

Visą straipsnį skaitykite šeštadienio „Lietuvos ryto“ priede „Gyvenimo būdas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.