Arūno Valinsko sūnus nesiveržia vesti vaiko besilaukiančios draugės

Arūnas Valinskas jaunesnysis (28 m.) išrinktąją Viktoriją Denisovaitę (25 m.) vadina žmona, nors juodu nėra susituokę. O tuoktis pora ruošiasi negreitai – netrukus laukia įkurtuvių ir rudenį gimsiančio kūdikio.

 Šiuo metu Arūnas rūpinasi būsto įrengimu, todėl netrukus pora savo namuose švęs įkurtuves.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Šiuo metu Arūnas rūpinasi būsto įrengimu, todėl netrukus pora savo namuose švęs įkurtuves.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 28, 2018, 11:37 AM

Tiktai kai atžala pradės vaikščioti, tėvai žada iškelti vestuves, kuriose vaikas galėtų būti jų didžiosios gyvenimo šventės liudininkas.

Seimo nario Mykolo Majausko padėjėjas-sekretorius A.Valinskas jaunesnysis kiekvieną laisvą savaitgalį vyksta į Klaipėdą pas mylimąją Viktoriją arba laukia jos svečiuose Vilniuje. Šiuo metu atskirai gyvenanti pora džiaugiasi ne tiktai kūdikio laukimu, bet ir savaitgalio susitikimais.

Kai burnos higieniste dirbanti V.Denisovaitė išeis nėštumo ir gimdymo atostogų, ji iš uostamiesčio persikels į sostinę.

Šiuo metu Arūnas rūpinasi būsto įrengimu, todėl netrukus pora savo namuose švęs įkurtuves.

„Vestuvės yra abstrakti sąvoka, neskubame ir nesiveržiame tuoktis, nes nėra didelio reikalo. Abu susitarėme, kad jei kelsime vestuves, tai tuo metu, kai mūsų vaikas pats galės į jas ateiti pabūti liudininku“, – patikino A.Valinskas jaunesnysis.

Medikai po echoskopijos tyrimo dar negalėjo pasakyti, ko pora susilauks – mergaitės ar berniuko, todėl tėvams teks palūkėti ir gal pakartotiniai tyrimai suteiks daugiau prognozių. Bet mylimieji jau dabar labai džiaugiasi būsimo įpėdinio gimimu.

„Vaikelis labai laukiamas, todėl žinia apie Viktorijos nėštumą nebuvo kaip perkūnas iš giedro dangaus“, – sakė A.Valinskas jaunesnysis.

Prieš pusantrų metų socialiniame tinkle su klaipėdiete susipažinęs Arūnas per tą laiką su ja kalbėjosi įvairiomis temomis, žinoma, ir apie vaikus.

„Nors nesame tokia pora, kuri kartu pragyveno penkiolika metų, rimtos temos mūsų neaplenkė. Iš mūsų šiltų pokalbių žinojau, kad turime labai panašią nuomonę dėl vaikų.

Ta nuomonė mums abiem priimtina. Todėl nebuvo jokio šoko sužinojus apie Viktorijos nėštumą. Žinia buvo labai smagi“, – patikino Arūnas.

Nors šiuo metu A.Valinskas jaunesnysis gyvena su tėvais – televizijos prodiuseriu Arūnu Valinsku ir dainininke Inga Valinskiene, skubiai tvarkosi naują savo būstą, kuriame suks šeimos lizdą. Tad poros gyvenimas greitai turėtų būti sėslesnis.

Tik ar mylimiesiems apsigyvenus kartu neiškils daugiau kasdienių rūpesčių ir buitinių problemų, dėl kurių sumažėtų romantikos? Tačiau ir šiuos niuansus pora gerai apsvarstė.

„Aišku, buvimas kartu yra smagu, kai esi poroje. Bet tuo klausimu gerai sutariame, nėra didelės įtampos.

Abu esame užsiėmę, aišku, vakarus būtų smagu leisti kartu. Bet tikrai nėra tokio išprotėjimo, kad negalėtume pabūti atskirai“, – sakė Arūnas.

Ir jis, ir Viktorija save vadina introvertais, pasižyminčiais kritiniu mąstymu, todėl sugeba pabūti vieni, kai to reikia. Iš to nekyla jokių scenų.

„Man regis, kurti brandžius santykius įmanoma tuo atveju, jeigu į juos eini ne dėl to, kad užpildytum didelę tuštumą ir kad tau reikėtų nuolat būti įsitvėrus mylimo žmogaus, bet kad gali pabūti vienas, patenkintas savimi.

Ir nėra tokio troškulio, jog dabar man reikia dėmesio – žiūrėk į mane kasdien! Esu su tuo žmogumi todėl, kad man su juo gera, o ne todėl, kad trūks plyš reikia su juo būti kiekvieną sekundę.

Abu dėl to sutariame ir galime taip gyventi“, – tvirtino A.Valinskas jaunesnysis.

***

Visą straipsnį skaitykite šeštadienio „Lietuvos ryto“ priede „Gyvenimo būdas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.