Su mylimąja kūdikio laukiantis Arūno Valinsko sūnus stebi tėvų reakciją

Arūnas Valinskas jaunesnysis (28 m.) išrinktąją Viktoriją Denisovaitę (25 m.) vadina žmona, nors juodu nėra susituokę. O tuoktis pora ruošiasi negreitai – netrukus laukia įkurtuvių ir rudenį gimsiančio kūdikio. Tiktai kai atžala pradės vaikščioti, tėvai žada iškelti vestuves, kuriose vaikas galėtų būti jų didžiosios gyvenimo šventės liudininkas.

 A.Valinskas jaunesnysis neigiamų atsiliepimų neišgirdo, tad iš tėvų reakcijos suprato, kad Viktorija jiems labai patiko.<br> T.Bauro ir asmeninio archyvo nuotr.
 A.Valinskas jaunesnysis neigiamų atsiliepimų neišgirdo, tad iš tėvų reakcijos suprato, kad Viktorija jiems labai patiko.<br> T.Bauro ir asmeninio archyvo nuotr.
 A.Valinskas jaunesnysis kiekvieną laisvą savaitgalį vyksta į Klaipėdą pas mylimąją Viktoriją arba laukia jos svečiuose Vilniuje.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 A.Valinskas jaunesnysis kiekvieną laisvą savaitgalį vyksta į Klaipėdą pas mylimąją Viktoriją arba laukia jos svečiuose Vilniuje.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Šiuo metu A.Valinskas jaunesnysis gyvena su tėvais – televizijos prodiuseriu Arūnu Valinsku ir dainininke Inga Valinskiene.<br> T.Bauro nuotr.
 Šiuo metu A.Valinskas jaunesnysis gyvena su tėvais – televizijos prodiuseriu Arūnu Valinsku ir dainininke Inga Valinskiene.<br> T.Bauro nuotr.
 Kai burnos higieniste dirbanti V.Denisovaitė išeis nėštumo ir gimdymo atostogų, ji iš uostamiesčio persikels į sostinę.<br> Asmeninio archyvo nuotr. 
 Kai burnos higieniste dirbanti V.Denisovaitė išeis nėštumo ir gimdymo atostogų, ji iš uostamiesčio persikels į sostinę.<br> Asmeninio archyvo nuotr. 
 A.Valinskas jaunesnysis neigiamų atsiliepimų neišgirdo, tad iš tėvų reakcijos suprato, kad Viktorija jiems labai patiko.<br> D.Umbraso nuotr.
 A.Valinskas jaunesnysis neigiamų atsiliepimų neišgirdo, tad iš tėvų reakcijos suprato, kad Viktorija jiems labai patiko.<br> D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

„Lietuvos rytas“

Apr 29, 2018, 11:55 AM, atnaujinta Apr 30, 2018, 9:55 AM

Seimo nario Mykolo Majausko padėjėjas-sekretorius A.Valinskas jaunesnysis kiekvieną laisvą savaitgalį vyksta į Klaipėdą pas mylimąją Viktoriją arba laukia jos svečiuose Vilniuje. Šiuo metu atskirai gyvenanti pora džiaugiasi ne tiktai kūdikio laukimu, bet ir savaitgalio susitikimais.

Kai burnos higieniste dirbanti V.Denisovaitė išeis nėštumo ir gimdymo atostogų, ji iš uostamiesčio persikels į sostinę. Šiuo metu Arūnas rūpinasi būsto įrengimu, todėl netrukus pora savo namuose švęs įkurtuves.

Vestuvės yra abstrakti sąvoka, neskubame ir nesiveržiame tuoktis, nes nėra didelio reikalo. Abu susitarėme, kad jei kelsime vestuves, tai tuo metu, kai mūsų vaikas pats galės į jas ateiti pabūti liudininku“, – patikino A.Valinskas jaunesnysis.

Medikai po echoskopijos tyrimo dar negalėjo pasakyti, ko pora susilauks – mergaitės ar berniuko, todėl tėvams teks palūkėti ir gal pakartotiniai tyrimai suteiks daugiau prognozių. Bet mylimieji jau dabar labai džiaugiasi būsimo įpėdinio gimimu.

„Vaikelis labai laukiamas, todėl žinia apie Viktorijos nėštumą nebuvo kaip perkūnas iš giedro dangaus“, – sakė A.Valinskas jaunesnysis.

Prieš pusantrų metų socialiniame tinkle su klaipėdiete susipažinęs Arūnas per tą laiką su ja kalbėjosi įvairiomis temomis, žinoma, ir apie vaikus.

„Nors nesame tokia pora, kuri kartu pragyveno penkiolika metų, rimtos temos mūsų neaplenkė. Iš mūsų šiltų pokalbių žinojau, kad turime labai panašią nuomonę dėl vaikų.

Ta nuomonė mums abiem priimtina. Todėl nebuvo jokio šoko sužinojus apie Viktorijos nėštumą. Žinia buvo labai smagi“, – patikino Arūnas.

Nors šiuo metu A.Valinskas jaunesnysis gyvena su tėvais – televizijos prodiuseriu Arūnu Valinsku ir dainininke Inga Valinskiene, skubiai tvarkosi naują savo būstą, kuriame suks šeimos lizdą. Tad poros gyvenimas greitai turėtų būti sėslesnis.

Tik ar mylimiesiems apsigyvenus kartu neiškils daugiau kasdienių rūpesčių ir buitinių problemų, dėl kurių sumažėtų romantikos? Tačiau ir šiuos niuansus pora gerai apsvarstė.

„Aišku, buvimas kartu yra smagu, kai esi poroje. Bet tuo klausimu gerai sutariame, nėra didelės įtampos.

Abu esame užsiėmę, aišku, vakarus būtų smagu leisti kartu. Bet tikrai nėra tokio išprotėjimo, kad negalėtume pabūti atskirai“, – sakė Arūnas.

Ir jis, ir Viktorija save vadina introvertais, pasižyminčiais kritiniu mąstymu, todėl sugeba pabūti vieni, kai to reikia. Iš to nekyla jokių scenų.

„Man regis, kurti brandžius santykius įmanoma tuo atveju, jeigu į juos eini ne dėl to, kad užpildytum didelę tuštumą ir kad tau reikėtų nuolat būti įsitvėrus mylimo žmogaus, bet kad gali pabūti vienas, patenkintas savimi.

Ir nėra tokio troškulio, jog dabar man reikia dėmesio – žiūrėk į mane kasdien! Esu su tuo žmogumi todėl, kad man su juo gera, o ne todėl, kad trūks plyš reikia su juo būti kiekvieną sekundę.

Abu dėl to sutariame ir galime taip gyventi“, – tvirtino A.Valinskas jaunesnysis.

Arūnas abejojo, ar įsikūrus po vienu stogu kas nors pasikeis. Juk juodu yra praleidę kartu ir ilgesnį laiką: „Gyvenimas drauge esminių permainų neatneš, nėra situacijų, kurios nebuvo išbandytos.“

Nors iki šiol pora mėgaujasi savaitgalio susitikimais, romantikos netrūksta – Arūnas mylimajai dovanoja gėlių, pamalonina širdžiai mielomis dovanėlėmis. Tačiau ir romantikoje yra protingumo grūdas.

„Esu tos nuomonės, kad nuoširdesnė ir brangesnė dovana gali būti viena rožė nei tūkstantis jų. Jausmus galima rodyti per simboliškumą, o ne per kiekį.

Kartais brangiai kainuojanti dovana atrodo pigiai. Atsiras ir prasmingesnių dalykų, nes bus dar vienas asmuo, kuriam irgi reikės teikti dovanas“, – ne tik mylimajai, bet ir kūdikiui dėmesio negailėti ketina Arūnas.

Atrodo, kad poros santykiai pradėjo klostytis kaip filme – socialiniame tinkle išvydęs merginos nuotrauką vyras jai parašė žinutę, ji atsakė, po kelių žinučių juodu susitiko uostamiestyje. Klaipėda Arūnui nėra svetimas miestas, čia jis turi giminių. Kelionė nebuvo betikslė – vyras aplankė gimines, susitiko su mergina.

„Susitikome su Viktorija vieną kartą, antrą, trečią. Tuomet viskas pajudėjo“, – šypsodamasis lemtingą pažintį prisiminė Arūnas.

Vyras tvirtino, kad jau iš pokalbio socialiniame tinkle greitai pajutęs, ar yra ryšys su tuo žmogumi.

„Įsitikinau, kad su ja galiu pasikalbėti apie bendrus įdomius dalykus, dėl to atsirado noras susitikti, o susitikus santykiai dar sparčiau plėtojosi“, – pasakojo draugę savo tėvams neilgai trukus pristatęs vyras.

A.Valinskas jaunesnysis neigiamų atsiliepimų neišgirdo, tad iš tėvų reakcijos suprato, kad Viktorija jiems labai patiko.

„Mūsų šeimoje tėvai nereguliuoja mano ir brolio asmeninio gyvenimo, aišku, nuomonę pasakyti natūralu, nes tėvams jų vaikai rūpi.

Bet nenoriu tikėti, kad tėvai sakytų: blogai pasirinkai, keisk gyvenimo partnerį.

Mano tėtis sako, jog viską nulemia tai, kad tu pasirenki ir gyveni su tuo žmogumi, o ne tėvai, seneliai arba močiutės tau parenka ir gyvena“, – laisve šeimoje, kurioje užaugo, džiaugėsi Arūnas.

Iš tėvų reakcijos ir nuomonių sūnus mato, kad jo sprendimas gimdytojams tinka: „Matome jų palaikymą.“

Nors Viktorija – tamsiaplaukė, Arūnas mylimąją rinkosi ne dėl panašumo į savo mamą. I.Valinskienė – aukštaūgė, būsimoji marti – gerokai žemesnė.

„Mano mama už mane aukštesnė, o Viktorija – už mane žemesnė. Tačiau psichologai galėtų geriau pakomentuoti, kiek mama lemia sūnui pasirenkant žmoną“, – svarstė A.Valinskas jaunesnysis.

Nors būsimo kūdikio laukimu gyvenanti pora nesusižadėjusi ir nesusituokusi, vienas kitą vadina vyru ir žmona. Sužadėtuvėms ir vestuvėms mylimieji neteikia didelės reikšmės, nes santykių pagrindas – jųdviejų elgesys ir jausmai.

„Ar žiedus užmausi, ar į bažnyčią tempsi žmogų – žvelgiant į dabartinę statistiką, kai išsiskiria pusė pirmąkart susituokusių porų, visa tai netenka prasmės.

Jeigu mums gera, tą žiedą visada gali ant piršto užmauti ir nešioti. Ir tas vestuves, jeigu tam jau pribrendai ir tau to reikia, gali iškelti, pasikviesti draugų.

Gal kas nors ir pyks, kad vienas kitą neoficialioje šeimoje vadiname vyru ir žmona, bet mes taip jaučiamės ir tokius terminus vartojame“, – juokdamasis dabartinį statusą apibūdino A.Valinskas jaunesnysis.

Arūnas įsitikinęs, kad kūdikio su Viktorija susilauks tinkamu laiku, – abu turi darbą, tvirtai stovi ant kojų, tad laikas auginti ir atžalą.

Nors pora sutaria, kad galėtų siekti karjeros, ieškotis dideles galimybes atveriančių darbo vietų, jiems norisi, kad kartu su profesinėmis ambicijomis augtų ir jų vaikas.

„Kai pradėsime kopti į antrą gyvenimo pusę, norėtųsi turėti ir stiprią ranką, ir pagalbą, ir kad jau būtų šis tas nuveikta“, – apie šeimos ir karjeros perspektyvas svarstė žinomų tėvų sūnus.

Tėvas sūnui pramynė kelią į Seimą

A.Valinskas jaunesnysis yra įgijęs tarptautinių santykių ir japonų kalbos bakalauro laipsnį Jungtinėje Karalystėje, Lidso universitete, ketverius metus tarnavo Lietuvos kariuomenėje.

„Džiaugiuosi, jog komandą papildė tikras Lietuvos patriotas. Darbas Seime įdomus ir prasmingas, bet nėra lengvas“, – apie naują padėjėją-sekretorių prieš du mėnesius sakė Seimo narys M.Majauskas.

Pramogų pasaulio atstovas A.Valinskas Seimo pirmininku buvo išrinktas 2008 metais, kai jo suburta Tautos prisikėlimo partija įėjo į konservatorių sudarytą valdančiąją koaliciją. Šias pareigas jis ėjo metus, iki buvo atstatydintas per balsavimą dėl nepasitikėjimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.