Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Kol mama merdėjo ligoninėje, duktė rado šokiruojančią paguodą

Kol motina merdėjo ištikta kritinės būklės, duktė užmezgė feisbuko romaną. Net lankydama mamą ligoninėje ji rasdavo vietelių, kur galėtų užsiimti virtualiu seksu.

 Mergina su buvusiu mylimuoju susirašinėdavo valandų valandas.<br> "123rf.com" asociatyvioji nuotr.
 Mergina su buvusiu mylimuoju susirašinėdavo valandų valandas.<br> "123rf.com" asociatyvioji nuotr.
 Mamos būklė negerėjo - visa šeima ruošėsi blogiausiam.<br> "123rf.com" asociatyvioji nuotr.
 Mamos būklė negerėjo - visa šeima ruošėsi blogiausiam.<br> "123rf.com" asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 1, 2018, 4:30 PM

Anonime panorusi išlikti jauna moteris papasakojo portalui „Whimn“ apie savo internetinį romaną. Jos teigimu, būtent meilės santykiai padėjo vėliau ištverti gedulą.

„Skamba neįtikėtinai, bet kai mama pradėjo merdėti, man kažkas nutiko. Skaičiau apie žmones, kurie ištikus gedului ima elgtis itin seksualiai, tad galbūt taip buvo ir mano atveju“, – svarstė mergina.

Romano pradžia – feisbuku

Maždaug prieš dvejus metus straipsnio herojės mama sunkiai sirgo kiaušidžių vėžiu. Merginą pradėjo kamuoti seksualinis sapnas apie buvusį vaikiną. Ji parašė jam feisbuko žinutę ir prisipažino apie erotinį sapną.

„Nespėjau susivokti, o mes jau užsiėmėme virtualiu seksu. Nuostabiu ir visiškai ištvirkusiu seksu. Valandų valandas.

Kitą dieną laukiau ligoninėje. Turėjau pasiimti mamą namo. Jis prisijungė prie feisbuko ir parašė man vėl. Liepė nusirengti drabužius. Jaučiausi sugėdinta, bet tuo pačiu – ir labai sujaudinta“, – prisiminė ji.

Nuo tada jiedu susirašinėjo kasdien. Pasakojosi intymias detales, paslaptis, rašydavo, ką norėtų vienas kitam padaryti. Taip pat buvęs vaikinas padėjo susitaikyti ir su motinos liga, kuri vis labiau tolino šeimą.

„Jis pats dėl vėžio neteko abiejų tėvų. Taigi buvo geraširdiškas, švelnus ir daug žinojo apie mano situaciją. Kartais pašnekesiai su juo padėjo man ramiau priimti šokiruojančias naujienas apie mamos ligą“, – sakė moteris.

Seksas ligoninės tualete

Visgi daugiausia poros susirašinėjimą sudarė laukinės fantazijos.

„Žinutėse mudu aprašydavome nešvankiausias mintis ir taip, drauge masturbuodavomės. Ryte keliaudama į darbą būdavau tokia pervargusi, tačiau ir susijaudinusi. Jis priversdavo trokšti sekso net važiuojant autobusu! Desperatiškai laukdavau dienos pabaigos, kad galėčiau parašyti, ką noriu su juo daryti. Patirdavau vieną orgazmą po kito“, – prisipažino mergina.

Ji kas dieną lankydavo mamą arba veždavo ją į ligoninę atlikti tyrimams. Kadangi žinojo, jog dėl mamos daro viską, ką gali, ligoninėje laukdama tyrimų pabaigos laiką leisdavo „mesendžeryje“ (susirašinėjimo programėlė telefone. – Red.).

„Kol ji miegodavo arba būdavo su gydytojais, aš skaitydavau ir siųsdavau žinutes. Netgi masturbuodavausi ligoninės tualete. Dabar dėl to šiek tiek gėda, bet tuo metu visą laiką buvau susijaudinusi.

Siųsdavau buvusiam vaikinui savo nuotraukas: seksualias, liūdnas, visokias... Jis siuntė man dainų tekstus, eilėraščius, knygų ištraukas. Iš naujo panirome į aistrą bei meilę“, – pasakojo ji.

Vienintelė problema: mylimasis tuo metu buvo užmezgęs rimtus, ilgalaikius santykius. O pati mergina vis dar bandė susitaikyti su motinos būkle.

Svajonių pasaulyje

Mamai negerėjo. Duktė savaičių savaites praleido drauge su tėvu padėdami jai, prižiūrėdami, slaugydami, vežiodami į ligoninę ir bendraudami su gydytojais.

„Tik slaugiau arba dirbau, nieko kito nemačiau. Bet vis tiek sugebėdavau bendrauti su buvusiuoju – kas vakarą po kelias valandas susirašinėdavome. Jo mergina atrodė nesupratinga. Nesirūpino juo taip, kaip derėtų. Pradėjau svajoti, kaip galėtume kartu praleisti visą gyvenimą...

Įsivaizduodavau, kaip palieku šitą liūdną ir varginantį pragarą, kuriame gyvenau, ir įsikraustau gyventi su mylimuoju. Mano fantazijose mudu visą laiką nuostabiai mylėtumėmės, kartu skaitytume laikraščius, būtume laimingi. Ir visi kalbėtų: „Visuomet manėme, jog šie du susieis amžiams.“

Po kurio laiko mamai labai staigiai pablogėjo. Paguldėme ją į slaugos ligoninę. Atvyko ir mano brolis su seserimi, ruošėmės blogiausiam. Tačiau nepaisant visko, tęsiau savo internetinį romaną“, – neslėpė mergina.

Sėdėdama prie mamos lovos žinučių ji nerašė – nenorėjo praleisti nė vienos svarbios šeimai akimirkos. Tačiau mamai miegant arba bendraujant su gydytojais, ji visuomet įsijungdavo „mesendžerį“ ir leisdavo seksualinei energijai nuraminti kylančią paniką.

Kartu praleido 4 paras

Mamai mirus duktė išgyveno viską, apie ką buvo girdėjusi. Širdies skausmą, palengvėjimą, somatinius skausmus.

„Mes verkėme, juokėmės... Palaidojome ją. O tada susitikau su mylimuoju, – pasakojo mergina. – Keturias dienas mes be perstojo mylėjomės. Seksas buvo tiesiog sprogdinantis. Verkiau, gulėdama jam ant krūtinės. Mes juokėmės, valgėme ir gėrėme, lietėme vienas kitą 24 valandas per parą.

O tada aš išėjau. Turėjau grįžti namo ir prisitaikyti prie pokyčių šeimoje, mirus mamai. Nenorėjau nutraukti santykių su buvusiuoju. Abu žinojome, jog įsivėlėme į kažką keisto, bet nesustabdomo.“

Mergina teigė, jog nesvarbu, kaip iš šono atrodo tai, ką jiedu darė. Svarbiausia, kad jis padėjo išgyventi sunkų gyvenimo periodą. Už tai ji tvirtino vaikiną visada mylėsianti.

„Negaliu įsivaizduoti, kaip dėl visos tos situacijos jaustųsi mano mama. Bet man patinka manyti, kad ji būtų supratusi. Juk buvau greta jos, padėjau ir palydėjau ją. Dariau tą daug geriau vien dėl mane nuolat palaikiusio vyro. Dėl jo aš jaučiausi gyva. Galbūt skambu savanaudiškai, tačiau tokia tiesa“, – pasakojimą baigė ji.

Parengė Joana Gimberytė-Juronė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.