Paauglė suviliojo vidutinio amžiaus vyrą dėl pinigų, bet tuoksis iš meilės

Mokytoja pripažįsta su 24 m. vyresniu vyru pradėjusi susitikinėti tik dėl jo pinigų. Tačiau dabar jie įsimylėję ir ruošiasi tuoktis!

 Mergina pradėjo su juo susitikinėti tikėdama, kad buvimas su vyresniu pasiturinčiu vyriškiu leis jai jaustis saugiai. <br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Mergina pradėjo su juo susitikinėti tikėdama, kad buvimas su vyresniu pasiturinčiu vyriškiu leis jai jaustis saugiai. <br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 2, 2018, 11:59 AM

Anna Fuller (23 m.) iš Kanados buvo vos 17-os, kai bare sutiko dviejų vaikų tėvą Robą Hunterį (47 m.). Ji kaip tik šventė savo septynioliktąjį gimtadienį.

Mergina pradėjo su juo susitikinėti tikėdama, kad buvimas su vyresniu pasiturinčiu vyriškiu leis jai jaustis saugiai. Tačiau nepaisant išankstinės nuostatos ji iš tiesų įsimylėjo.

Norėjo pinigų ir dėmesio

Pora drauge jau 6 metus ir rengiasi tuoktis, nepaisant nuotakos motinos pažado niekuomet nesipažindinti su išrinktuoju. Robas pasipiršo, kol jie atostogavo Meksikoje.

„Pirmiausia šiuose santykiuose buvau dėl pinigų. Esu kilusi iš nelabai pasiturinčios šeimos, nepaisant to, visada buvau lepinama ir gaudavau viską, ko noriu. Todėl, kai buvau paauglė, man vyresnis vyras atrodė kaip to paties lepinimo ir saugumo garantas“, – paaiškino Anna.

Pažinties bare vakarą mergina pamelavo esanti 18-os. Jos pačios didelis amžiaus skirtumas visai nejaudino.

Robą išsyk patraukė Annos energija ir aktyvumas. O jiems geriau susipažinus, merginai taip pat pradėjo atsirasti jausmai.

„Manau, jausmai manyje gimė dėl to, kad jis leido man būti savimi: garsiai kalbančia, įžeidžia paaugle. Jis padėjo man tvarkytis su problemomis taip, lyg šios būtų jo paties.

Tikrai rūpėjau Robui ir jis dar viską, ką galėjo, kad man tai įrodytų. O jį prie manęs veikiausiai traukė mano gebėjimas pasilinksminti. Buvau nepaprastai energinga, garsi ir smagi. Tuo labiau, kad dar buvau ir gerokai jaunesnė – esu tikra, jog bent draugystės pradžioje tai turėjo įtakos“, – įsitikinusi Anna.

Mama bendrauti nesiruošia

Nors dabar jau mirusi Annos močiutė priėmė jųdviejų santykius, kitų šeimos narių lengvai įtikinti nepavyko.

„Iš pradžių mano šeima neteko proto. Jie tiesiog pasiuto. Vienintelis žmogus, kurio palaikymą jaučiau, buvo mano močiutė. 2018-aisiais pagaliau daugelis šeimos narių taip pat susitaikė su šiais santykiais. Išskyrus mano mamą. Ji niekada nėra kalbėjusi su Robu ir nė nežada susipažinti.

Jo šeima iš pradžių taip pat šiek tiek jaudinosi, bet kai susipažino su manimi viskas praėjo. Tik deja, Robo brolis su žmona negali manęs pakęsti“, – neslėpė mergina.

Su dviem Robo paaugliais vaikais Anna susipažino aštuntą draugystės mėnesį. Jie pripažino naujus tėvo santykius.

„Vieną dieną planuojame susituokti. Tačiau dar negreit, galbūt po kelerių metų. Tačiau vaikų turėti neplanuojame. Jis jau turi du, o aš turiu penkis brolius ir seses, be to, dirbu su vaikais, – paaiškino Anna. – Be to, mėgstu būti lepinama, mėgstu leisti pinigus savo poreikiams ir nemanau, kad man ar mūsų santykiams vaikai būtų tinkami. Gerai sutariu ir su Robo vaikais.“

Problemų net kelios

Mergina kilusi iš glaudžios, artimus ryšius palaikančios šeimos. Todėl sunkiausia šiuose santykiuose jai – retesnis bendravimas su šeima. Įsikrausčiusi gyventi su Robu ji gyvena už keturių valandų kelio nuo savo vaikystės namų.

„Persikrausčiau į jo miestą, kuris yra keturios valandos nuo manojo. Liūdna, ilgiuosi šeimos. Robui ne kaži kas ir pasikeitė – tiesiog dabar namie turi nuolatinę padėjėją. Mūsų santykių problemos labiausiai susijusios su buitimi.

Robas neskalbia, neplauna indų, palieka tai man, nors po 9 valandų darbo su vaikais aš grįžtu namo išsekusi. Tada zyziu jam tol, kol susitvarko. Tačiau didžiausia problema visgi yra tai, jog retai galiu matyti savo šeimą. Be to, nesutariame dėl bendravimo su jo vaikais – manau, kaip tėvas, jis pernelyg atsipalaidavęs. O jis laiko mane per griežta.

Kaskart iškilus problemai išsišnekame ir tikimės rasti sprendimą, tinkantį abiem“, – pasakojo mergina.

Anna prisipažino, jog viešumoje aplinkiniai kartais palaiko ją Robo dukra. Pora stengiasi nekreipti į tai dėmesio. Taip pat ignoruoti ir smerkiančius komentatorius.

„Jaunesnė antroji pusė ne visada kartu būna dėl pinigų“, – sakė Anna.

Parengė Joana Gimberytė-Juronė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.