Kūdikio trokštanti moteris suerzino internautes keista pastojimo idėja

Kai pora trokšta vaikų, joks kelias neatrodo pernelyg sunkus. Net jeigu jis reikalauja neįprastų priemonių.

 Pastoti norinti moteris savo idėją atskleidė mamoms skirtame internetiniame forume.<br> "123rf.com" asociatyvioji nuotr.
 Pastoti norinti moteris savo idėją atskleidė mamoms skirtame internetiniame forume.<br> "123rf.com" asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 24, 2018, 5:11 PM

Moteris turi mylimąjį, abu jie nori vaikų. Tačiau ji svarsto galimybę pasinaudoti spermos donoro paslaugomis. Idėja skamba neįtikėtinai?

„Visai ne“, – tvirtino moteris ir pateikė savo argumentus, rašoma portale „The Sun“.

Amžinybę trunkančios skyrybos

Pora kartu jau trejus metus. Tačiau vaikino skyrybos su buvusia žmona vis dar nesibaigia. Užsitęsus procesui moteris ėmė svarstyti apie kitus būdus, kaip jiedviem susilaukti kūdikio.

Jos komentaras viename mamų forume sutrikdė daugelį. Moteris tvirtino, jog abu su vis dar besiskiriančiu partneriu tikrai nori vaikelio.

„Esame pora jau trejus metus. Dar santykių pradžioje sutarėme, kad norime vaikų. Visada norėjome, o šiuose santykiuose aš tikrai matau ateitį.

Nesu tikra, ar kaltas mano biologinis laikrodis, tačiau jaučiu nenumaldomą poreikį susilaukti kūdikio. Kaip ten bebūtų, negalime pradėti stengtis, kol mano vaikino skyrybų procesas dar nebaigtas“, – rašė ji.

Pasak moters, jiedu tikėjosi skyrybas būsiant greitas. Tačiau buvusios žmonos pozicija drastiškai pasikeitė ir viskas išsitęsė iki begalybės. Panašu, jog procesas nesibaigs dar metus.

„Argi aš mąstau neracionaliai, norėdama išmėginti kitą būdą – spermos donorą? Žinoma, idealus variantas būtų susilaukti vaiko su savo meile ir tik su juo. Tačiau tai įmanoma tik pasibaigus skyryboms, o jos nesibaigia!!!“ – apmaudą liejo moteris.

Atviruolei – arši kritika

Kitoms forumo dalyvėms idėja atrodė netikusi. Jų teigimu, šitokį žingsnį norinti žengti moteris turėtų gerai apsvarstyti savo santykius su mylimuoju.

Viena vartotoja rašė: „Manau, jei taip padarysi, tai bus tavo ir tavo partnerio santykių galas. Ar iš viso su juo apie tai kalbėjaisi? Ką jis mano? Jei atvirai, nesuprantu, kodėl reikėtų laukti kažkokių skyrybų, jeigu vaikas yra tai, ko abu tikrai norite.“

„Aš pati stengiuosi pastoti, naudojantis spermos donoro paslaugomis. Kokio velnio kas nors galėtų norėti invazinių procedūrų savo vaginoje, kai gali mylėtis su ilgamečiu partneriu?“ – klausė kita.

Dar viena forumo narė idėją pavadino „astronominiu absurdu“.

„Tavo situacija ir taip skamba labai chaotiškai. O tu nori ją dar labiau sujaukti. Tiesą sakant, negaliu patikėti tuo, ką perskaičiau. Man tai – kažkoks astronominis absurdas“, – rašė ji.

Parengė Joana Gimberytė-Juronė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.