Kino legendos Clinto Eastwoodo sūnus paveldėjo aistrą gražioms moterims

Legendinio amerikiečių aktoriaus ir filmų kūrėjo Clinto Eastwoodo (88 m.) gražuolis sūnus Scottas (32 m.) seka tėvo pėdomis ne tik siekdamas karjeros kino pasaulyje, bet ir perimdamas sekso simbolio ir pleibojaus titulą.

 Į tėvą jaunystėje kaip du vandens lašai panašus Scottas – ketvirta garsiojo C.Eastwoodo atžala pasekė jo pėdomis ir dažnai vaidina tėvo režisuotuose filmuose.<br> „Scanpix” nuotr.
 Į tėvą jaunystėje kaip du vandens lašai panašus Scottas – ketvirta garsiojo C.Eastwoodo atžala pasekė jo pėdomis ir dažnai vaidina tėvo režisuotuose filmuose.<br> „Scanpix” nuotr.
C.Eastwoodas.<br>„Scanpix” nuotr.
C.Eastwoodas.<br>„Scanpix” nuotr.
J.Kramer.<br>„Scanpix” nuotr.
J.Kramer.<br>„Scanpix” nuotr.
H.Duff.<br>„Scanpix” nuotr.
H.Duff.<br>„Scanpix” nuotr.
 N.Dobrev.<br>„Scanpix” nuotr.
 N.Dobrev.<br>„Scanpix” nuotr.
Į tėvą jaunystėje kaip du vandens lašai panašus Scottas – ketvirta garsiojo C.Eastwoodo atžala pasekė jo pėdomis ir dažnai vaidina tėvo režisuotuose filmuose.<br>„Scanpix” nuotr.
Į tėvą jaunystėje kaip du vandens lašai panašus Scottas – ketvirta garsiojo C.Eastwoodo atžala pasekė jo pėdomis ir dažnai vaidina tėvo režisuotuose filmuose.<br>„Scanpix” nuotr.
A.Lima.<br>„Scanpix” nuotr.
A.Lima.<br>„Scanpix” nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

„Lietuvos rytas“

Sep 9, 2018, 1:28 PM

Aukštas, dailiai sudėtas C.Eastwoodas beveik prieš šešiasdešimt metų Holivude sužibėjo ir pasaulinę šlovę pelnė dėl vyriškos išvaizdos ir kietų vyrukų vaidmenų.

Moterų širdis pavergęs kaubojus buvo vadinamas kino pasaulio sekso simboliu ir tikru pleibojumi.

Keturiolikos metų prarasta nekaltybė, nesuskaičiuojama daugybė trumpalaikių ir rimtesnių romanų, kelios santuokos, išdavystės ir septyni vaikai (bent jau tiek žinoma) su skirtingomis moterimis – C.Eastwoodo asmenins gyvenimas ne mažiau įdomus nei jo kuriami filmai.

Ir dabar, sulaukęs garbaus amžiaus, kino legenda, net kelių „Oskarų“ laimėtojas pastebimas gerokai už jį jaunesnių moterų draugijoje.

Į tėvą jaunystėje kaip du vandens lašai panašus Scottas – ketvirta garsiojo C.Eastwoodo atžala, regis, paveldėjo ne tik tėvo aktorinius gebėjimus, dailią išvaizdą, bet ir didelę aistrą gražioms moterims. Kalbama, kad išvaizdžiojo Scotto draugių sąraše – daugybė gražuolių.

Moterų, su kuriomis, įvairių šaltinių tvirtinimu, susitikinėjo S.Eastwoodas, sąraše yra ir tokios garsios pavardės kaip Brazilijos supermodelis Adriana Lima (37 m.), televizijos serialo „Vampyro dienoraščiai“ („The Vampire Diaries“) žvaigždė Nina Dobrev (29 m.), kantri dainininkė Jana Kramer (34 m.), aktorė Hilary Duff (30 m.).

Aktorius, modelis, profesionalus komunikacijos specialistas ir parašiutininkas neseniai savo tinklalaidėje „Live Life Better with Scott Eastwood“ (liet. „Gyvenk geriau su Scottu Eastwoodu“) apie savo intymų gyvenimą itin atvirai kalbėjo su sekso ir santykių eksperte, žmogaus seksualumo daktare Emily Morse (48 m.).

Išvaizdusis aktorius, pristatydamas atvirą ir intymų tinklalaidės epizodą, tikino, kad seksas yra sveika ir naudinga.

Holivudo gražuolis taip pat tvirtino, kad ne mažiau svarbu atvirai kalbėti apie seksą, todėl nė vienas neturėtų gėdytis savo intymaus gyvenimo.

„Visi turėtų mėgautis seksu. Su savimi, kitais. Visai nesvarbu, su kiek žmonių esate mylėjęsi, svarbu, kad mokytumėtės. Svarbiausia, kad seksas būtų saugus“, – kalbėjo S.Eastwoodas.

Šiuo metu jokių rimtų artimų santykių neužmezgęs Scottas kalbėdamasis su sekso eksperte prisipažino, kad praėjus ketveriems metams po to, kai per automobilio avariją žuvo jo tuometė širdies draugė modelis Jewel Brangman (1987–2014), sekso be įsipareigojimų labai daug.

Pasakodamas apie savo intymų gyvenimą aktorius neslėpė, kad prieš gerą dešimtmetį užmezgęs pirmuosius rimtesnius santykius dažnai jaudavosi labiau patyręs nei jo partnerės.

Per pokalbį su sekso eksperte E.Morse Scottas išsidavė, kad jo motina, oro linijų palydovė Jacelyn Reeves (66 m.), nuo mažų dienų mokė jį būti jautrų, atvirą ir nuoširdų su moterimis.

Kalifornijoje gimęs Scottas augo Havajuose su motina ir dvejais metais jaunesne seserimi Kathryn. Abu vaikai gimė, kai jų tėvas gyveno su kolege aktore Sondra Locke (74 m.).

Jų gimimo liudijimuose įrašyta „atsisakyti tėvo“. Tik daug vėliau – po to, kai keletą metų slėptas romanas išaiškėjo, vaikai gavo tėvo pavardę.

Būdamas keturiolikos metų Scottas, išgyvenęs sunkią ir maištaujančią paauglystę, persikėlė į tėvo rančą Šiaurės Kalifornijoje ir ten paniro į gimdytojo mėgstamą kaubojaus gyvenimą.

Paauglys sekdamas tėvo pavyzdžiu pradėjo jodinėti, bėgioti, kilnoti svarmenis.

Scottas iki šiol dėkingas tėvui už vertybes, kurias jam įdiegė, ir užsispyrimą pačiam siekti užsibrėžto tikslo. Pavyzdžiui, siekdamas aktoriaus karjeros barmenu dirbantis Scottas naudojosi motinos pavarde, kad išvengtų išankstinio požiūrio į jį, kaip žvaigždės sūnų, ir vaikščiojo į beveik visas tėvo režisuojamų filmų atrankas.

Tiesa, jam sekėsi nekaip. Pavyzdžiui, į veiksmo filmą „Amerikiečių snaiperis“ jis taip ir nebuvo atrinktas.

Kalbėdamas apie tai, ką geriausia jam suteikė žinomas tėvas, Scottas yra sakęs: „Tai, kad jis man nepadėjo siekiant aktoriaus karjeros.“

Dabar S.Eastwoodo darbų kolekcija jau nemaža.

Tarp jų – tėvo režisuotos dramos „Gran Torino“, „Nenugalimas“ („Invictus“).

Taip pat romantinė drama „Ilgiausia kelionė“ („The Longest Ride“), mokslinės fantastikos filmas „Savižudžių būrys“ („Suicide Squad“), trileriai „Greiti ir įsiutę“ („The Fate of the Furious“) ir „Greičio įkaitai“ („Overdrive“).

Tik šeimos artimiausiuose gražuolio planuose dar nematyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.