Vestuvių dieną nuotaka išsiaiškino bjaurią jaunikio paslaptį

Kas blogiausio gali nutikti tavo vestuvių dieną? Ant baltos suknelės išliejęs raudonas vynas? Ar šventėje pasirodęs girtas dėdė? Portale „The Sun“ rašoma apie nuotaką, palikusią vyrą prie altoriaus po to, kai iššsiaiškino jo paslaptį.

 Kai Kerry sužinojo tiesą, iki vestuvių buvo likusios vos kelios valandos.<br> "123rf.com" asociatyvioji nuotr.
 Kai Kerry sužinojo tiesą, iki vestuvių buvo likusios vos kelios valandos.<br> "123rf.com" asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-09-15 14:15

Tobuliau nei tobula

Kai Chrisas įplaukė į jos gyvenimą, Kerry buvo vieniša beveik trejus metus. Ji stovėjo prieplaukoje, laukdama kelto, kai netoliese prisišvartavo vaikinų pilnas laivas. Iš jo išlipo Chrisas.

„Jis turėjo visas savybes, kurių norėjau partneryje. Aukštas, atletiškas, įdegęs ir mįslingai šypsojosi. Kai jis, aiškiai paskatintas savo girtų draugelių, paprašė mano telefono numerio, aš suspaudžiau skaičius jo telefone taip greit, kaip tik galėjau“, – pripažino Kerry.

Vaikinas parašė jai tą pačią popietę ir kitą rytą jiedu susitiko papusryčiauti. Nuo tada tapo tiesiog neišskiriami. Dar po dviejų savaitgalių Chrisas pakvietė merginą susipažinti su jo tėvais, o praėjus dar trims mėnesiams jis įsikraustė į Kerry butą.

„Viskas buvo taip tobula, kad kai Chrisas pasipiršo prabėgus beveik metams nuo pažinties, jaučiausi nepaprastai laiminga“, – prisiminė mergina.

Skaudi tiesa

Jie tuoj pat pradėjo entuziastingai planuoti vestuves, turėjusias įvykti vos po 9 mėnesių. Jie pralėkė akimirksniu.

„Vestuvių dieną pabučiavau Chrisą atsisveikindama ir jis nuvažiavo į viešbutį ruoštis šventei. O aš grįžau vidun paruošti vietą makiažo meistrės, kuri turėjo tuoj pat atvykti, darbui. – pasakojo Kerry. – Kai grįžau prie buto durų, pamačiau sulankstytą lapą popieriaus, pakištą po durimis.

Pamaniau, kad tai dar viena reklaminė skrajutė. Tačiau tas popieriaus lapelis pakeitė visą mano gyvenimą. Iki šiol nežinau, kas jį pakišo, bet norėčiau padėkoti tam žmogui. Išgelbėjote mane nuo didelio širdies skausmo.“

Lapelyje buvo raginimas paieškoti feisbuke tam tikro nurodyto vardo. Taip pat buvo parašyta, kad radusi tą informaciją Kerry tikriausiai norės atšaukti vestuves.

„Čiupau savo nešiojamąjį kompiuterį ir suvedžiau lapelyje nurodytą vardą. Išvydau labai pažįstamą profilio nuotrauką. Tai buvo Chrisas.

Jis ne tik turėjo žmoną (tiesa, paaiškėjo, kad oficialiai visgi buvo išsiskyręs, bet vis dėlto), apie kurią aš nieko nežinojau. Jis turėjo ir tris vaikus, iš kurių jauniausias buvo dar visai kūdikis. Tik vėliau išsiaiškinau, kad mažylis gimė jau trys savaitės po to, kai susižadėjome.

Tikra laimė, kad geriausia mano draugė bei pamergės atvyko kaip tik man viską sužinojus. Kelios valandos po to praėjo kaip sapne. Paskambinau savo tėvams ir pasakiau, jog vestuvės atšaukiamos“, – prisiminė Kerry.

Po minutės - vėl kita

Merginos mama nuvyko į bažnyčią pasakyti, kad šventės nebus. Tačiau likus 25 minutėms iki ceremonijos ji paskambino Kerry pasakyti, kad vienas žmogus vis dar neinformuotas apie pokyčius – tai Chrisas.

„Negalėjau to padaryti. Galiausiai tėvas rado šventiką ir šis pranešė naujienas jaunikiui. Chrisas skambino man gal 500 kartų, bet aš neatsiliepiau. Bute pakeičiau spynas, o tėvas išvežė visus Chriso daiktus į jo brolio butą.

Palaikoma savo geriausios draugės, susitikau su Chrisu kavos. Kaip bebūtų keista, jis nieko neneigė. Tik pasakė, kad vis laukė „tinkamo laiko“ pranešti man apie sudėtingą šeimyninę situaciją, tačiau tas laikas niekada neatėjo.

Jis sakė, kad bijojo mane prarasti ir manė, kad niekad nebūčiau net pradėjusi susitikinėti, jei būčiau viską žinojusi. Tikriausiai tai tiesa, tačiau jo elgesys vis tiek nepateisinamas.

Mūsų susitikimo metu Chrisas atrodė visiškai neemocingas ir dalį pokalbio praleido susirašinėdamas telefonu. Jo elgesys nestebino, kai kiek vėliau instagrame pamačiau Chriso ir naujos jo merginos nuotraukas.

Ši nauja mergina dabar laukiasi. Nežinau, ar ką nutuokia apie Chriso praeitį, bet jos pačios labui tikiuosi, kad taip. Nors abejoju“, – svarstė Kerry. Mergina teigė nežinanti, kada emociškai atsigaus nuo visų tų įvykių. Tačiau ji kasdien dėkoja Dievui, kad sužinojo tiesą ir nutraukė vestuves, kol dar nebuvo prasidėjęs šeimyninis gyvenimas, paskolos, vaikai ir kiti dalykai, apsunkinantys skyrybas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.