Plius dydžio modelis nevynioja į vatą – žino, ko trokšta vyrai

Liaukis valgiusi ir nusižudyk, – tokių pasiūlymų teko išgirsti XL apatinių dydžio modeliui. Mergina tikina, jog nepaisant aštrių žodžių, dauguma vaikinų slapčia trokšta putlesnės gražuolės.

 Leah nori įkvėpti kitas moteris pasitikėti savimi.<br> Instagramo nuotr.
 Leah nori įkvėpti kitas moteris pasitikėti savimi.<br> Instagramo nuotr.
 Merginai psichologiškai padeda drąsos reikalaujantis modelio darbas.<br> Instagramo nuotr.
 Merginai psichologiškai padeda drąsos reikalaujantis modelio darbas.<br> Instagramo nuotr.
 Kiekvieną rytą ji pradeda nuo pasivaikščiojimo su mylimu šuniu.<br> Instagramo nuotr.
 Kiekvieną rytą ji pradeda nuo pasivaikščiojimo su mylimu šuniu.<br> Instagramo nuotr.
 Gyvenimas mums duotas vienas - gyvenkime!<br> Instagramo nuotr.
 Gyvenimas mums duotas vienas - gyvenkime!<br> Instagramo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Nov 23, 2018, 3:52 PM

Leah Stanley (29 m.) drabužių dydis – 56 (Didžiosios Britanijos matmenimis – 28. – Red.). Ji tvirtina norinti paskatinti kitas moteris išryškinti savo apvalumus, kadangi pati Leah užaugo neturėdama įkvepiančių pavyzdžių.

Žlugdančios žinutės

Socialinių medijų konsultantė ir turinio kūrėja augo su trimis seserimis. Ji buvo jauniausia ir visuomet – pati stambiausia. Vaikystėje ji visad buvo pilnesnė už kitus, tačiau „plius dydžio“ idėja dar nebuvo plačiai žinoma, tad ją tiesiog vadindavo stora.

Dėl savo figūros mergina susilaukė daug kritikos. Ne vienas ją kaltino propaguojančią nesveiką gyvenimo būdą.

Nors ji pripažįsta, kad neigiamų dienų pasitaiko, mergina įsitikinusi, jog kritika – tik negatyvus kitų nusiteikimas. Juk svoris neatspindi visos Leah asmenybės.

Mergina tikisi tapti įkvepiančiu pavyzdžiu ir kitoms plius dydžio merginoms skleisti pozityvų požiūrį bei skatinti nesigėdyti savo svorio.

„Vaikai niekada nevadino manęs „plius dydžio“. Žodis visuomet būdavo „stora“. Tai, žinoma, buvo įžeidu – esame pratę pasakymą „stora“ laikyti įžeidimu.

Susilaukiau nesuskaičiuojamos daugybės komentarų ir žinučių. Juose buvo rašoma apie mano sveikatą, gyvenimo būdą ir patį gyvenimą.

Man buvo pasiūlyta nusižudyti, išmokti nebevalgyti. Buvo sakoma, kad esu nesveika ar skatinu nesveiką gyvenimo būdą.

Iš tiesų aš propaguoju meilę ir pagarbą. Nepaisant žmogaus dydžio, jis visuomet nusipelno meilės ir pagarbos.. Toks kūnas kaip mano turi būti regimas ir priimamas, kad visi savo kūne galėtų jaustis patogiai ir pasitikėti savimi. Rengtis ir gyventi taip, kaip jiems tinkama“, – kalbėjo ji.

Leah pavyko įgyti pasitikėjimo savimi dirbant modeliu. Dabar ji teigia mylinti tas savo ypatybes, kurios anksčiau kliudė.

„Visiškai normalu kai kurias dienas išgyventi su iššūkiais. Atsikėlusi keturis kartus persirengiau, nes atrodė, jog niekas netinka. Kitą dieną pabudusi apsivilkau vieną iš prieš tai „nurašytų“ derinių, ir išėjau pro duris.

Visada jaučiausi nejaukiai dėl savo rankų ir šlaunų, tad tik neseniai lioviausi į paplūdimį rengtis kardiganus ir šortus.

Kartais visa esmė – nusiteikimas. Tada tereikia save paskatinti ir priminti sau, kad nesvarbu, jei kiti mano, jog mano rankos storos. Aš vis vien galiu apsivilkti dailią berankovę palaidinę“, – dalijosi mergina.

Vaikinai nori pilnučių

Leah pripažino nežinanti tikslaus savo svorio ir neinanti dėl jo iš proto. Merginos nuomone, tai kenkia asmens psichologinei sveikatai.

„Žinau, kada prastai maitinuosi ir nesportuoju. Kad tą suprasčiau, man nereikia svarstyklių. Net ir nuolat nesitikrindama svorio, žinau, kada reikia kažką keisti.

Mano rutina kasdien kinta, tačiau daugumą rytų pradedu nuo pasivaikščiojimo su savo kalnų šunimi Bernese. Ir beveik visada pasidarau makiažą. Dažausi tik dėl savęs.

Taip pat kasdien vakarieniauju. Turiu skaniai pavakarieniauti, taigi paprastai dieną apgalvoju savo būsimą vakarienę, na, arba susiplanuoju ją dar iš vakaro.

Mano nusiteikimas ir asmenybė padeda man jaustis seksualiai. Seksualumas ne visada susijęs su išore. Išlieku savimi pasitikinti būtent dėl požiūrio nusiteikimo. Žinoma, seksualių apatinių komplektukas nemaišo“, – atviravo ji.

Leah pasakojo mokykloje niekada neturėjusi vaikino. Ji pastebėjo, jog vaikinai ėmė atkreipti į ją dėmesį tik universitete, tačiau dėmesys nebuvo nuoširdus.

„Dabar viskas kitaip. Dauguma vaikinų nori plius dydžio panelės – net jeigu sako, kad nenori, veikiausiai slapta vis tiek jos trokšta“, – įsitikinusi Leah.

Merginos tikslas yra skleisti meilę, laimę ir pozityvumą. Ji teigė norinti įkvėpti ir padrąsinti žmones atrasti save ir būti geriausiomis bei tikriausiomis savo pačių versijomis.

„Gyvenkite, nes gyvenimą gauname tik vieną“, – palinkėjo ji.

Parengė Joana Gimberytė-Juronė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.