Pasvalietės šeimą nuolat lydi lemtingi sutapimai: tai nutinka per gimtadienį

Neseniai Lrytas.lt rašė apie panevėžiečių šeimą, kurią ištiko įdomus sutapimas: mama, dukra ir sūnus yra gimę tą pačią dieną, lapkričio 13-ąją. Į šią publikaciją atsiliepė pasvalietė Janina Sablinienė (51 m.) iš Pasvalio, kurios šeimoje – taip pat daug sutapimų.

 Janina iš Pasvalio nustebo, kai susivokė, kiek daug jos šeimoje sutapimų.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Janina iš Pasvalio nustebo, kai susivokė, kiek daug jos šeimoje sutapimų.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Janina ir jos mama per gimtadienius abi yra sulaukusios siurprizo.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Janina ir jos mama per gimtadienius abi yra sulaukusios siurprizo.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 27, 2018, 10:29 PM

Janina per savo gimtadienį, birželio 5 d., sau irgi pasigimdė dovanėlę – dukrą Eglę. Dabar, kai mama ir dukra gyvena atskirai, jų bendras gimtadienis – puiki proga šeimai susitikti. Iš viso Janina užaugino penkis vaikus.

Jos tėtis, kuris dabar jau miręs, per savo 83-ąjį gimtadienį, vasario 14 d., susilaukė anūkės Andrėjos.

Jos mama taip pat per savo 83-ąjį gimtadienį irgi sulaukė „gyvos dovanėlės“ – proanūkio Ado.

Moteris savo šeimos istorijoje įžvelgia ir daugiau įdomių sutapimų. Abu jos tėvai kartu pragyveno lygiai 27 metus – tėtis mirė per savo vestuvių metines, gegužės 28-ąją.

Be to, moteris pastebi, kad šeimoje nuolat pasikartoja skaičius 21. Toks yra amžiaus skirtumas tarp jos brolio Andriaus ir jos mažosios dukros Monikos. Toks pats amžiaus skirtumas – tarp jos sūnaus Jonio ir brolio dukros Andrėjos, sūnaus Algimanto ir anūkės Rusnės, dukros Eglės ir anūko Domanto. Ir jos pačios bei jos dukros Eglės amžiaus skirtumas – 21 metai.

Janina pasakojo: „Ir mano anūkai gimsta labai gražiai, porelėmis. 2009 m. gimė pirmasis anūkas Domantas, o 2010 m. – anūkė Grėtė. Tada 2012 m. gimė Rusnė, o 2013 m. – Adas. Po pertraukėlės 2017 m. gimė Jorė, 2018 m. – Joris. Kai 2017 m. gimė Jorė, netrukus vaiko lauktis pradėjo sūnaus šeima. Marti sakė, kad labai norėtų berniuko, ir aš patikinau, jog taip ir bus – juk 2017 m. gimė mergaitė, vadinasi, sekančiais metais bus berniukas. Ir tikrai 2018 m. gimė Joris.

„Gal visi tie sutapimai ir nieko nereiškia, bet man pačiai įdomu ir keista, kad sutapimų mūsų šeimoje tiek daug“, – sakė pasvalietė.

Ką tai galėtų reikšti?

Astrologės Vaivos Budraitytės paklausėme, ką galėtų reikšti tai, kad vaikas gimsta per vieno iš tėvų gimtadienį. Ji atsakė: „Tai – geras ženklas, tikra Dievo dovana, kaip ir bet kuris kitas per gimtadienį nutikęs geras dalykas. Tikėtina, kad vėliau toks vaikas ir mama bus artimi ir gerai sutars.

Tiesa, jų charakteriai nebūtinai bus panašūs. Apskritai berniuko charakteris dažniau būna panašus į mamos, mergaitės – į tėčio. Tai, kad šeimos narių charakteriai labai panašūs – nieko gero, nes tuomet mes kitame žmoguje aiškiai matome savo blogąsias savybes, ir tai mus erzina.

Tą pačią dieną kaip ir mama ar tėtis gimusį vaiką gali erzinti tai, kad jo gimtadienis nėra švenčiamas „normaliai“, kaip kitų vaikų, bet visgi tai, kaip jau sakiau, yra gerai.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.