Garsios Holivudo poros neišskyrė net ir kaltinimai seksualiniu priekabiavimu

Kurią pusę palaikyti, kai esi #MeToo judėjimo palaikytoja, o tavo sutuoktinis apkaltinamas nederamu elgesiu? Su tokia dilema susidūrusi Holivudo aktorė Catherine Zeta-Jones (49 m.) turėjo iš naujo pervertinti savo moralines vertybes.

C.Zeta-Jones ir M.Douglasas laikomi viena tvirčiausių garsenybių šeimų pasaulyje, kurių neišskyrė net santuokos krizės.<br>„Scanpix” nuotr.
C.Zeta-Jones ir M.Douglasas laikomi viena tvirčiausių garsenybių šeimų pasaulyje, kurių neišskyrė net santuokos krizės.<br>„Scanpix” nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 17, 2018, 4:14 PM

Praėjusiais metais visame pasaulyje išplitus #MeToo (liet. „Aš taip pat“) judėjimui, skatinančiam į viešumą kelti ir atkreipti dėmesį į seksualinio priekabiavimo, smurto ir prievartos prieš moterį problemą, nederamu elgesiu buvo apkaltinta ne viena pasaulinio garso įžymybė.

Tarp jų – ir C.Zetos-Jones sutuoktinis, garsus amerikiečių aktorius Michaelas Douglasas (74 m.). Jo buvusi darbuotoja, žurnalistė ir knygų autorė Susan Braudy (77 m.) metų pradžioje pareiškė, kad kartą prieš kelias dešimtis metų aktorius scenarijaus aptarimo metu savo namuose priešais ją masturbavosi.

Savo tuometį vadovą M.Douglasą Susan apkaltino ir laidžius vulgarius juokelius bei komentarus apie jos kūną.

Tokį pareiškimą žinomas aktorius pavadino apgailėtinu ir melagingu.

Kaip tuomet jautėsi jo gražuolė žmona C.Zeta-Jones?

Didžiojoje Britanijoje gimusi aktorė neseniai prisipažino, kad ir ji buvo šokiruota tokių jos vyrui mestų kaltinimų.

Jautriai į tai sureagavo ir sutuoktinių vaikai – dabar jau aštuoniolikametis sūnus Dylanas ir penkiolikametė Carys Zeta.

Viena gražiausių planetos moterų C.Zeta-Jones prisipažino, kad tuo metu ją draskė prieštaringos mintys.

„Ši moteris iš kažkur atsirado ir apkaltino mano vyrą. Turėjome rimtą pokalbį su juo, kambaryje sėdint ir vaikams paklausiau jo: „Ar supranti, kas bus, jeigu išlįs daugiau dalykų?“ – britų laikraščiui „The Sunday Times“ pasakojo C.Zeta-Jones.

„Oskaru“ apdovanota aktorė pripažino situacijos dviprasmiškumą – ji yra arši #MeToo judėjimo rėmėja, paprastai tikinti garsiai apie seksualinį priekabiavimą prabilusiomis moterimis, bet netiki konkrečiais kaltinimais savo vyrui.

2017-aisiais po Holivudo prodiuserio Harvey Weinsteino (66 m.) skandalo išplitus #MeToo judėjimui C.Zeta-Jones pareiškė viltį, kad šis skandalas bus „paskutinis lašas arba pagaliau lūžio taškas“, pakeisiantis elgesį su moterimis ne tik Holivude, bet ir „bet kurioje pramonės šakoje, įmonėje, mokykloje ar kolegijoje“.

„Tikėkimės, kad nuo šiol tie senieji didieji vyrai dinozaurai, manantys, kad gali išsisukti dėl tokio elgesio, išnyks“, – tuomet žurnalistams sakė aktorė.

Prisiminusi tas dienas, kai nederamu seksualiniu elgesiu buvo apkaltintas ir jos sutuoktinis, C.Zeta-Jones prisipažino: „Tai buvo sudėtinga situacija, tai buvo tiesiog bjauru.“

Moteris pridūrė, kad jos sutuoktinis, su kuriuo neseniai atšventė 17-ąsias santuokos metines, tuomet jai ir savo vaikams patvirtino, jog S.Braudy išgalvota istorija – melas ir laikas tai patvirtins. Anot jos, nepraėjus metams jos vyro tiesa pasitvirtino.

C.Zeta-Jones ir M.Douglaso pora pasaulyje laikoma viena tvirčiausių garsenybių šeimų, kurių neišskyrė net santuokos krizės.

2013-aisiais M.Douglasas svarstė apie skyrybas ir jau buvo pasiruošęs pateikti skyrybų prašymą, bet po poros mėnesių du vaikus auginanti pora susitaikė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.