Trenerį mylėjusi mergina skaudžiai nudegė: vieną dieną atsivėrė akys

Jei tavo mylimasis – treneris, problema tik viena. Jis turi daug klienčių. Moteris portalui „Dailymail“ papasakojo, kaip išsiaiškino apie savo vaikino neištikimybę.

 Pasirodo, vaikinas susitikinėjo net su dviem.<br> 123rf nuotr.
 Pasirodo, vaikinas susitikinėjo net su dviem.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 30, 2019, 4:39 PM, atnaujinta Jan 30, 2019, 5:04 PM

Anot moters, jos buvęs vaikinas Stephenas buvo „karščiausias vyrukas“ visoje sporto salėje. Jis dirbo treneriu ir daug merginų norėjo jį sugundyti.

Moteris paaiškino, kad jiedviem užmezgant santykius, ji tikrai nesistengė patraukti Stepheno dėmesio. Nepaisant puikios jo išvaizdos, ji nebandė sužavėti pirmoji.

„Prisimenu, kaip viskas prasidėjo. Manau, supratau pagrindinę priežastį, kodėl jis manimi susidomėjo. Aš buvau viena iš nedaugelio moterų, nesikorusių jam ant kaklo. Galbūt santykiai su manimi jam buvo lyg iššūkis ar panašiai“, – prisiminė ji.

O, apkalbos!

Kai pora pradėjo susitikinėti, viskas klostėsi labai pamažu. Moteris vis dar bendravo su savo vaikinu – vyru, su kuriuo tai užmegzdavo, tai vėl nutraukdavo santykius.

Tačiau galiausiai nutraukė juos visam laikui. O tada pradėjo vis dažniau matytis su Stephenu ir santykiai greitai tapo rimti.

Bet artėjant įsikraustymo kartu datai, prasidėjo ir apkalbos. Moteris vis dažniau išgirsdavo, kad mylimasis susitikinėja ir su kitomis.

„Iš pradžių nekreipiau į tai dėmesio. Žmonės apkalbinėja, tą daro visi. Jei būčiau kreipusi dėmesį į kiekvieną gandą apie tai, kad mano vaikinas miega su savo klientėmis, būčiau išprotėjusi“, – sakė ji.

Įtarimų kilo tada, kai ji išgirdo kitą moterį kalbančią apie „Stepheno merginą, tą psichoterapeutę“. Problema ta, kad tikroji Stepheno mergina buvo pradinių klasių mokytoja.

Nepaisant šio nesusipratimo, moteris vis dar atsisakė patikėti, kad kažkas ne taip. Galų gale, gal jai pasigirdo, o gal suklydo apkalbinėtoja.

Ir vis dėlto

Neilgai trukus ji vėl išgirdo porą moterų kalbant apie ką tik į sporto salę įėjusią tamsiaplaukę – pasak jų, Stepheno merginą. Mūsų herojė priėjo ir paklausė, kodėl moterys mano, kad ta tamsiaplaukė – trenerio mergina? Jos paaiškino, kad ji pati taip sakiusi.

Nors mylimajam dar nieko nesakė, moteris pradėjo atidžiau jį vertinti. Pastebėjo, kad treniruotės metu jis palietė tamsiaplaukės moters ranką. Tam prisilietimui oficiali mylimoji daug reikšmės neteikė, tačiau nusprendė vėliau sugrįžti į fitneso centrą ir pašnipinėti.

Paslapčiomis žiūrėdama per langą ji jautėsi kaip idiotė. Tačiau įtarimai pasitvirtino – ji pamatė Stepheną bučiuojantį tamsiaplaukę. Tačiau ir to nepakako. Mergina paskambino tuo metu salėje buvusiai draugei ir ši patvirtino prieš akis reginti tą pačią sceną – tik tada į širdį smigo tiesa.

Į gerą?

Tą akimirką moteris pagaliau apsisprendė nutraukti santykius.

„Kai pasakiau jam, kad žinau, jog jis mane apgaudinėja, Stephenas viską neigė. Labai nuoširdžiai. O tada pasakė, kad jei netikiu juo, tada jis ir pats nenori su manimi būti“, – pasakojo išduotoji.

Galiausiai ji išsiaiškino, kad mylimas treneris slapta turėjo dar dvi „merginas“: tamsiaplaukę ir psichoterapeutę. Nuo tada, kai santykiai nutrūko, apie Stepheną ji nieko daugiau negirdėjo.

Dabar moteris jaučiasi šią patirtį palikusi praeityje. Ir pasimokiusi: ji susitikinėja su vyru, kuriuo iš tiesų gali pasitikėti.

Parengė Joana Gimberytė-Juronė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.