Sužadėtuvių žiedą gavusios merginos poelgis paliko be amo

Savo vardo atskleisti nepanorusi moteris, kuri, manoma, yra iš Amerikos, „Reddit“ įkėlė nuotrauką su šeimos relikvija.

 Mergina prisipažino, kad žiedą vos gali pakęsti.<br> Reddit nuotr.
 Mergina prisipažino, kad žiedą vos gali pakęsti.<br> Reddit nuotr.
 Mergina prisipažino, kad žiedą vos gali pakęsti.<br> Reddit nuotr.
 Mergina prisipažino, kad žiedą vos gali pakęsti.<br> Reddit nuotr.
 Mergina prisipažino, kad žiedą vos gali pakęsti.<br> Reddit nuotr.
 Mergina prisipažino, kad žiedą vos gali pakęsti.<br> Reddit nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 20, 2019, 7:41 AM, atnaujinta Feb 20, 2019, 7:42 AM

Ta proga ji parašė: „Galiausiai draugas paprašė manęs tekėti už jo. O čia yra tai, ką jis man įteikė. Kai draugas jį ištraukė iš piniginės, vos tvardžiausi nesijuokusi ir nepaklaususi, ar jis rimtai“.

Auksinis žiedas per vidurį papuoštas perlu, o iš šonų – brangakmeniais. Nuotaka teigė, kad jaunikis žiedą išrinko iš savo senelės brangenybių skrynelės. Nepaisant emocinės žiedo vertės, jaunoji tvirtino, kad ji jį „vos pakenčianti“.

Moteris pridūrė: „Aš jį mūviu jau kelios dienos. Apsipratau ir labai blogai apie jį negalvoju. Galbūt aš net susitaikiau su žiedu. Be abejo, norėčiau, kad jis būtų kitoks. Na, bet tiek to. Žiedas buvo jo senelės. Perlas yra mano gimimo dienos akmuo. Tad tai yra vienintelė priežastis, kodėl aš jį iš viso pakenčiu“.

Kaip nurodo „The Sun“, moters žinutė sulaukė 1000 komentarų, kuriuose reiškiamos prieštaringiausios nuomonės apie žiedą.

Nors dauguma žmonių pritarė, kad tai nėra tinkamas sužadėtuvių žiedas – perlai yra minkšti ir, mūvint kiekvieną dieną, lengvai nusitrina, – tačiau vis tiek kritikavo moters rastą išeitį iš situacijos.

Vienas asmuo rašė: „Jei jis buvo toks kvailas, kad jai dovanotų tokį žiedą, tai, bijau, nebus pakankamai protingas, kad jį atsiimtų atgal“.

Antrasis sakė: „Manau, kad tai nebuvo pirma didelė raudona šviesa, kuri jam užsidegė draugaujant su šia moterimi“. O po to dar pridūrė: „Siaubingas sužadėtuvių žiedas (perlai yra minkšti ir gali būti nešiojami tik retkarčiais). Tačiau nerašyk apie jį feisbuke. Tikiuosi, jis supras, kad ji taip spręs visas jų problemas, o taip elgtis yra visiškai nesveika“.

Pritardamas antrajam, trečiasis teigė: „Tiesa, man patinka perlai. Tačiau kad ir kokie jie gražūs būtų, tačiau kasdien nešioti – siaubinga. Sutinku, vaikinukas pasielgė tikrai blogai išrinkdamas perlą, nepagalvojęs ir iš anksto su ja nepasitaręs. Dabar ji jį žemina ir viešai aptarinėja. Ne pati geriausia sužadėtuvių pradžia“. Ir neiškentęs pridūrė: „Žemą elgesį liudija ši feisbuko žinutė, o ne žiedas. Ji galėjo nepakęsti žiedo ir tai atvirai jam pasakyti. Bet ji pasirinko savo išgyvenimus paviešinti visam pasauliui, nesiskaitydama su juo“.

Ketvirtasis rašė: „Jos požiūris pasibaisėtinas. Tačiau savaime nėra blogai nemėgti vieno žiedo ir norėti kito. Tik turėjo jam pasakyti, kad žiedas nepatinka, ir paprašyti, kad už protingą kainą nupirktų kitą, o ne nesąmones rašinėti tinkle“.

Buvo ir žmonių, kurie palaikė nuotakos pusę ir kritikavo žiedą.

Vienas iš tokių žmonių sakė: „Jis yra visiškai prastas net lyginant su vidutiniais papuošalais. Net paprasčiausias gintaras gali atrodyti labai gražiai. Žiedas netinkamas sužadėtuvėms“.

Antra moteris rašė: „Žiedas vertas 25 dolerių. Žinau, nes dirbau papuošalų parduotuvėje. Be to, esu moteris, kuri išmano juvelyrikos pagrindus“.

Aiškiai nemėgdama žiedo, ji pridūrė: „Vyriškis pasižiūrėjo į tradicinį sužadėtuvių žiedą ir pagalvojo „Ačiū, ne! Aš turiu visiškai kitokį! Patį bjauriausią!““

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.