Padėka už aukas neįgaliems vaikams – apsinuoginusios gražuolės nuotrauka

Seksualioji Robin Hudė – britė Fran Sawyer (50 m.) netruko pelnyti tokią pravardę, kai dėl kilnaus tikslo socialiniuose tinkluose ėmė pardavinėti seksualias asmenukes. Iškilios krūtinės savininkė už nuotraukas prašo paremti šeimas, auginančias neįgalius vaikus.

  Blondinė iš Sautamptono puikiai žino, ką reiškia, kai šeimos nariui reikia daug priežiūros ir pagalbos. <br> Nuotr. iš „Instagram“ 
  Blondinė iš Sautamptono puikiai žino, ką reiškia, kai šeimos nariui reikia daug priežiūros ir pagalbos. <br> Nuotr. iš „Instagram“ 
 Blondinė iš Sautamptono puikiai žino, ką reiškia, kai šeimos nariui reikia daug priežiūros ir pagalbos.<br>Nuotr. iš „Instagram“
 Blondinė iš Sautamptono puikiai žino, ką reiškia, kai šeimos nariui reikia daug priežiūros ir pagalbos.<br>Nuotr. iš „Instagram“
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 26, 2019, 8:19 PM, atnaujinta Aug 27, 2019, 8:56 AM

Norinčiųjų padėti sunkiai besiverčiantiems ir kaip atlygį gauti seksualiai pozuojančios žavingosios britės fotografijų netrūksta. Per trejus metus dalindamasi pikantiškomis savo nuotraukomis F.Sawyer labdarai surinko daugiau nei 100 tūkstančių eurų.

Blondinė iš Sautamptono puikiai žino, ką reiškia, kai šeimos nariui reikia daug priežiūros ir pagalbos. Jos tėvas Peteris sirgo išsėtine skleroze.

Vienas iš dviejų Fran vaikų, dabar jau penkiolikametis Alexas, – gimė sunkiai sirgdamas. Berniukui buvo diagnozuotas smegenų auglys. Alexas galėjo judėti tik neįgaliojo vežimėlyje.

F.Sawyer buvo šokiruota, kai sužinojo, kiek kainuoja specialiai neįgaliesiems pritaikyti vežimėliai, motoroleriai ar kitos judėti skirtos priemonės.

Kai tuo pačiu ėmė skųstis ir kitos šeimos, auginančios neįgalias atžalas, Fran nutarė imtis konkrečių veiksmų – pasinaudoti savo seksualumu, kad surinktų reikiamų lėšų.

Duodama interviu žiniasklaidai britė pasakojo, kad konkreti mintis, kaip ji galėtų padėti, kilo ligoninėje, kur ji su sūnumi praleisdavo daug laiko.

Ten ji pamatė, kiek daug vaikų negali patys vaikščioti, jiems reikia pagalbos.

Išvaizdi blondinė seksualias savo nuotraukas gerbėjams vyrams pardavinėja jau trečius metus.

Gerbėjai nupirko net jos kasas, kai moteris dėl labdaros nutarė nusiskusti plaukus.

Kaip rašo „The Sun“, savo gerbėjų ji prašo pervesti pinigų tiesiai žmonėms, kuriems reikia pagalbos. Tad Fran už tai negauna nė cento.

Kaip įrodymo, jog pinigai pervesti ten, kur reikia, seksualioji Robin Hudė prašo aukotojų atsiųsti ekrano kopiją, iš kurios būtų matyti jų pervesta suma. Tik tuomet ji atsidėkodama už gerą širdį išsiunčia jiems seksualią fotografiją.

Franė tikina iš šios veiklos niekada neuždirbanti ir to nė nesiekianti.

Didžiausia dovana jai – žmonių, kuriems ji padėjo, laimė.

„Vienas vyras, kuriam reikėjo specialaus vežimėlio, kad galėtų žaisti regbį, kai vežimėlį gavo, tris mėnesius bandė man atsidėkoti.

O aš atsakiau: „Naudojuosi tuo, ką man davė motina gamta“, – taip apie neįprastą paramos būdą kalbėjo seksualioji F.Sawyer.

Parengė Toma Aleksėjūnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.