Pirmąją meilę moteris prisiminė net savo vestuvių dieną: viską pakeitė radinys palėpėje

Britės Amandos Jones draugystė su Karlu prasidėjo iškart, kai jį pamatė. Tačiau Amandą, tuo metu 18 metų diskžokėją, trikdė tai, kad Karlas buvo 8 metais vyresnis ir turėjo vaiką. Galiausiai po 8 mėnesių jie išsiskyrė. Vėliau abu sukūrė šeimas, susilaukė vaikų.

 Karlo Amanda niekada nebuvo visiškai užmiršusi. Jį moteris buvo prisiminusi net savo vestuvių dieną.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Karlo Amanda niekada nebuvo visiškai užmiršusi. Jį moteris buvo prisiminusi net savo vestuvių dieną.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-08-26 11:22

Tačiau Karlo Amanda niekada nebuvo visiškai užmiršusi. Jį moteris buvo prisiminusi net savo vestuvių dieną.

Neįtikėtina, tačiau, žlugus Amandos santuokai, po 15 metų pertraukos pora vėl atnaujino santykius. Iniciatorė buvo Amanda. Išsiskyrusi ir iš palėpės mesdama lauk buvusio sutuoktinio daiktus moteris netikėtai rado Karlo duotą telefono numerį ir juo paskambino.

Šiuo metu laimingai ištekėjusi ir globos namuose veiklos koordinatore dirbanti Amanda (49 m.) nusprendė portalui „The Sun“ papasakoti apie tai, kaip atnaujino santykius su pirmąja meile Karlu, kuriam dabar 56 metai.

Susipažino po apsilankymo klube

Amanda pasakojo: „Su Karlu susipažinau būdama aštuoniolikos metų. Gyvenau Vindzore, valanda kelio nuo Gildfordo. Iki tos dienos, kai kartu su drauge, kuri buvo įsimylėjusi didžėjų, nuvykome į Gilforde esantį naktinį klubą „Cinderella“, tame mieste niekada anksčiau nebuvau lankiusis“.

„Nors būdami klube vienas kitą pastebėjome, tačiau susipažinome tik išėję iš jo. Važiavau vienos krypties eismo keliu. Staiga išvydau priekyje šviesas ir sustojau. Tuomet iš automobilio iššoko būrys jaunuolių ir pribėgę prie manojo pradėjo šūkauti. Žinojau, kad jie tik kvailioja. Bet vis tiek gerokai išsigandau, nes buvo antra valanda nakties. Tada už manęs sustojo Karlas ir juos nubaidė. Mat jis yra aukštas – 1,95 m ūgio. Sustojau kelkraštyje ir kai nusiraminau, pasikalbėjome. Pokalbio metu jis pasiūlė išgerti kavos“, – tęsė Amanda.

Pirmasis poros pasimatymas įvyko pusiaukelėje tarp jų namų – Kamberlyje, Surėjaus grafystėje.

„Susitikimas klostėsi puikiai. Kartu buvo dar keletas mūsų draugų Tik kadangi turėjau 18 metų, jis man atrodė per senas – jam buvo 26 metai. O šiaip buvo malonu draugauti su žmogumi, su kuriuo gali kalbėtis kaip su subrendusiu suaugusiuoju, o ne kvailu jaunuoliu. Kai pagalvoju, tai buvo įsimylėjimas iš pirmo žvilgsnio. Manau, kad tuomet abu žinojome, kad esame sielos draugai ir kad mums skirta būti kartu“, – išgyvenimais dalinosi moteris.

„Man viskas jame patiko. Jis buvo aukštas, linksmas, domėjosi tokiais pat dalykais kaip ir aš, gerai atrodė. Karlas man iš karto patiko. Pokalbis tarp mūsų liejosi laisvai, be jokių erzinančių pauzių“, – neslėpė tuometinio susižavėjimo Karlu Amanda.

Nebuvo pakankamai subrendusi

Nors Amandai patiko Karlo brandumas, tačiau ji dar nebuvo pasirengusi gyventi kartu. O tai savo ruožtu kėlė įtampą jų santykiuose.

Amanda atviravo: „Mes gyvenome skirtinguose pasauliuose. Amžiaus skirtumas pasirodė sunkiai įveikiamas. Jis turėjo sūnų ir visai neseniai buvo išsiskyręs su žmona. O aš buvau vakarėlių liūtė. Dirbau įrašų kompanijoje. Jis norėjo, kad pradėtume kartu gyventi, o aš tam buvau nepasiruošusi“.

Pora draugavo 8 mėnesius, o po to išsiskyrė. Amanda prisipažino, kad nutraukti santykius nusprendė abipusiu sutarimu. Pasak jos, lengva nebuvo.

„Žinojome, kad taip pasielgti yra teisinga. Jis pirmiausia turėjo pasirūpinti sūnumi. O aš buvo per jauna ir rimtiems santykiams dar nepribrendusi, – pasakojo moteris. – Jaučiausi sugniuždyta, manau, kad abu taip jautėmės. Po kelių mėnesių sutikau vyrą, už kurio galiausiai ir ištekėjau. Žvelgdama atgalios, manau, kad mane kamavo liūdesys ir nusivylimas. Niekada neužmiršau Karlo. Apie jį galvojau netgi vestuvių dieną. Vėliau jis sakė, kad apie mane taip pat visados galvodavo“.

Amanda tęsė: „Karlas paskambindavo kada tik galėdavo. Tačiau galiausiai jis susitaikė su savo žmona ir susilaukė antrojo sūnaus. Kartą jis pasakė, kad daugiau man negali skambinėti, nes tai nesąžininga. Jis davė savo draugo Steve'o telefono numerį ir pasakė, kad jei kada jo reikės, skambinčiau Steve'ui, o šis jau susiras jį“.

Paliko sutuoktinis

Amanda susilaukė dviejų dukterų – Tyler ir Jaydos. Tyler šiuo metu 24 m. ir ji dirba pardavimų vadybininke, o Jaydai 21 m. Ji dar studentė. Studijuoja muzikos vadybą.

Amandos santykiai su sutuoktiniu nesusiklostė. 2004 m. kovą jis ją paliko. Tai buvo kaip perkūnas iš giedro dangaus, viena mergaitė buvo devynerių, o kita penkerių.

„Buvo sunku ir mergaitėms, ir man. Gyvenome labai patogiai, o likome be nieko“, – sunkiais išgyvenimais dalinosi Amanda.

Kad išlaikytų šeimą, Amanda, jau dirbanti kirpėja ir grimere naktiniame klube „Stringfellows“, buvo priversta imtis papildomų valymo darbų.

Padedant mamai ir seseriai Amanda pradėjo keltis naujam gyvenimui. Ji buvo ryžtingai nusiteikusi ištrinti bet kokį savo buvusio vyro pėdsaką.

Po keturių ar penkių mėnesių, 2004 m. vasarą, dviejų vaikų motina atsiminė, kad namuose dar yra viena vieta, kurios neiškuopė, – palėpė.

Rado telefono numerį

„Bekraustydama palėpę radau seną savo dienoraštį. Greitais judesiais varčiau jį. Radau nuotraukų ir kitokių dalykėlių. O svarbiausia – Steve'o telefono numerį. Kelias dienas apie jį galvojau. Galiausiai nusprendžiau paskambinti Steve'ui ir paklausti, kaip einasi Karlui“, – pasakojo Amanda.

Praėjo savaitė laiko, kol Karlas atskambino Amandai. Laukimas moteriai kainavo daug nervų. Ji sakė: „Jaudinausi, krėtė drebulys. Abejojau, ar viskas Karlui gerai. Kai jis paskambino, buvau darbe. Kai įsikalbėjome, atrodė, kad tik vakar paskutinį kartą bendravome. Jaučiausi keistai. Prakalbėjome maždaug valandą. Paaiškėjo, kad jo žmona taip pat nebuvo patenkinta jų santykiais ir jį paliko maždaug tuo pat metu kaip ir maniškis mane“.

Dar pilnai neišsilaižę skyrybų paliktų žaizdų, Amanda ir Karlas iš pradžių neskubino įvykių eigos. Prieš sutardami susitikti pavakarieniauti, ir ne bet kur, o toje pat vietoje, kur įvyko jų pirmas pasimatymas, jie dvi savaites skambinėjo vienas kitam ir rašinėjo žinutes.

Amanda pasakojo: „Buvo keista, visas 45 minutes, kol važiavau nuo namų į susitikimo vietą, po kūną plazdėjo drugeliai. Jis taip pat jaudinosi. Tačiau, pabendravus 10 minučių, atrodė, kad niekada nebuvome išsiskyrę. Turėjome daug ką vienas kitam papasakoti. Kai baras užsidarė, mes pusantros valandos klaidžiojome po visą parą veikiančią Tesco parduotuvę. Kitur neturėjome kur eiti. Paskui, nusipirkę bandelių, sėdėjome automobilyje ir plepėjome. Nors ir nebuvo labai romantiška, bet vis tiek miela“.

Amanda laukė metus, kol Karlą, turintį 35 metų ir 29 metų sūnus, pristatė savo dukroms. O prieš penkerius metus abu apsigyveno kartu.

Amanda sakė: „Kartu jau esame 9 metus. Po truputį didžioji jo mantos dalis jau buvo atkeliavusi į mano namus. Galiausiai jis atsisakė savo kotedžo ir suvisam persikėlė pas mane“.

Praėjusį rugsėjį Karlas pasipiršo ir šių metų sausį pora susituokė Vindzoro Amatų rūmuose. Ta proga naktiniame klube surengė iškilmingą pobūvį. O medaus mėnesį praleido Ibizoje.

Amanda teigė: „Esame pamišę dėl Ibizos. Ten vykstame keturis-penkis kartus per metus. Jaučiuosi labai laiminga. Kai buvusysis mane paliko, mane nuliūdino ne pats išsiskyrimas, o tai, kaip jis tai padarė – paliko mane be nieko.

Jaučiuosi kaip niekada laiminga. Man pasisekė, kad radau Steve'o numerį. Vien nuo minties, kad reikalai galėjo taip nepasisukti, man pasidaro bloga. Neįsivaizduoju gyvenimo be Karlo. Jis visada glūdėjo mano sąmonės kamputyje. Jis taip pat yra tėtis mano mergaitėms. Jaunėlė netgi pasikeitė pavardę į Jones. Mums atkūrus santykius, neįstengiau mergaitėms nupirkti mokyklinių uniformų. Jis perėmė jų apipirkimą. Nupirko joms paltus ir batus. Jis tikrai rūpinosi“.

„Jis tikrai yra geras vyras. Esu be galo laiminga. Esu viena iš tų laimingai susituokusiųjų. Tačiau prireikė nemažai laiko, kol pasiekiau savo laimę“, – savo pasakojimą džiugiai užbaigė moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.