Dėl 41 m. amžiaus skirtumo sutuoktiniai užsitraukė aplinkinių neapykantą

Tarp sutuoktinių Lizzie Rickwood ir Leslie Rickwoodo iš Ekton Bruko, esančio Nortamptonšyre Anglijoje, yra didelis amžiaus skirtumas. Šiuo metu moteriai 22 m., o vyrui 63 m. Nors pora pradėjo draugauti, kai Lizzie buvo 19 m., o Leslie 60 m., aplinkiniai vyrą pravardžiavo pedofilu ir p***ru. Šie įžeidžiantys žodžiai net buvo užpurkšti ant vyro namo sienos.

 Šiuo metu moteriai 22 m., o vyrui 63 m.<br> Facebook nuotr.
 Šiuo metu moteriai 22 m., o vyrui 63 m.<br> Facebook nuotr.
 Šiuo metu moteriai 22 m., o vyrui 63 m.<br> Facebook nuotr.
 Šiuo metu moteriai 22 m., o vyrui 63 m.<br> Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 23, 2019, 2:34 PM, atnaujinta Nov 24, 2019, 10:04 AM

Kaip rašo „MailOnline“, sutuoktiniai, kurie abu yra neįgalūs ir nepajėgūs dirbti, tikisi, kad visuomenė galiausiai pradės labiau toleruoti tokias poras kaip jie.

Lizzie sakė: „Kai žmonės mano vyrą pravardžiavo pedofilu, jaučiausi blogai. Negalėjau suprasti, kaip jo nepažįstantys gali kalbėti tokius siaubingus dalykus. Jo amžius man niekada nieko nereiškė. Leslie yra pats nuostabiausias vyras. Nieko negali padaryti, jei kažką pamilai ir be jo neįsivaizduoji savo gyvenimo.“

Porą supažindino vienas iš Lizzie draugų 2016 m. vasarį.

Lizzie pasakojo: „Kai pirmą kartą pamačiau Leslie, pagalvojau, koks jis išvaizdus, nepaisant to, kad jis buvo žilstelėjęs ir raukšlėtas. Jis paklausė, ar galėtų pakviesti mane pavakarieniauti. Kikendama pasakiau, kad mielai priimčiau kvietimą.“

Praėjus nedaug laiko nuo pirmojo jų susitikimo, pora nusprendė kartu pavakarieniauti. Vakarienės metu pajuto vienas kitam simpatiją.

Lizzie prisiminė: „Viskas įvyko taip greitai. Tačiau buvo nuostabu. Paklausiau Leslie, kiek jam metų. Jis atsakė, šešiasdešimt. Man žandikaulis atvipo. Maniau, kad jam keturiasdešimt su trupučiu. Prisipažinau, kad man devyniolika. Tačiau tai jo nesujaudino.

Leslie papasakojo, kad buvo vedęs ir iš ankstesnės santuokos turi septynis vaikus, iš kurių vieni dabar yra dvidešimties, o kiti trisdešimties metų amžiaus. Dėl to, ką išgirdau, visai nesusikrimtau. Man patiko jo brandumas. Vakarienės pabaigoje mes pasibučiavome. Tai buvo taip svaiginama“, – tęsė moteris.

Netrukus po bendros vakarienės Lizzie ir Leslie tapo pora, o dar po kurio laiko – ir sutuoktiniais.

Lizzie pasakojo: „Labai nerimavau, kaip sureaguos šeima išgirdusi, kiek Leslie metų. Todėl tai pasakyti man prireikė mėnesio. Žinia juos iš tikrųjų šokiravo. Iš pradžių tėtis ir mama tikino, kad jis man per senas, kadangi jis vyresnis netgi už juos. Tačiau, visiems susitikus, jie pamatė, kaip mes vienas kitą mylime, ir daugiau neprieštaravo mūsų santykiams.

Liūdino tai, kad Leslie vaikams nepatiko, jog aš buvau jaunesnė už juos. Po trijų mėnesių su kai kuriais iš jų susitikau. Ir nors iš pradžių buvo siaubinga, tačiau galiausiai jie susitaikė su mintimi, kad aš ir Leslie esame pora“, – kalbėjo moteris.

Po šešių mėnesių, 2016 m. gruodį, Lizzie įsikėlė į Leslie namus. Ir nors tam pritarė abiejų šeimos, tačiau jie susidūrė su aplinkinių priešiškumu.

Lizzie pasakojo: „Vieną popietę susikibę už rankų ėjome gatve. Staiga kaimynas Leslie riktelėjo: „Tu susmirdęs pe***e!“ Man pasidarė bloga. Norėjau verkti. Nesupratau, kodėl taip pasakė. Juk aš buvau suaugusi ir galėjau pati savarankiškai spręsti. Leslie išliko ramus, tačiau aiškiai buvo nusiminęs. Kai įėjome į namus, apsipyliau ašaromis. Vėliau susitarėme, kad į užgauliojimus nekreipsime dėmesio.“

Nepaisant visų jų pastangų nepaisyti skaudinančių žodžių, situacija tik blogėjo. Nukentėjo net jų nuosavybė.

Lizzie sakė: „Supratome, kad apie mus sklinda melagingi gandai. Kartą pirkome maistą, kai kažkoks nepažįstamasis tarstelėjo Leslie „Esi iškrypėlis.“ Po kelių dienų kitas nepažįstamasis riktelėjo „Tai, ką darote, yra pasišlykštėtina!“ Buvo siaubinga. Kur tik beėjome, visur mus užgauliojo.

Vieną vakarą grįžę namo pamatėme ant sienų ir langų žaliais dažais parašytus žodžius „Purvinas pe***as“. Mirtinai išsigandome. Leslie užtruko keturias valandas, kol viską nuvalė. Apie išpuolį Leslie pranešė policijai. Tačiau nieko iš to neišėjo. Mes toliau mylėjome vienas kitą, o aplinkiniai stengėsi sugriauti mūsų gyvenimą“, – tęsė moteris.

Nepaisant neigiamo jų santykių vertinimo, 2017 m. spalį Leslie pasipiršo Lizzie. Kitais metais pora susituokė vietiniame metrikacijos biure, dalyvaujant Lizzie šeimai.

Lizzie prisiminė: „Atrodė, kad pildosi visos mano svajonės. Liūdna, kad Leslie šeima negalėjo dalyvauti. Tačiau žinau, kad jie mūsų santuoką palaimino. Mes ir toliau sulaukiame kreivų žvilgsnių, tačiau dėl to daugiau nesikremtame. Leslie yra mano gyvenimo meilė.

Esu be galo laiminga būdama kartu su juo. Man patinka draugystė su vyresniu vyriškiu, nes jis yra labiau patyręs, mylintis ir švelnus. Mudu abudu prieš visą pasaulį.“

Gal ir jūsų su partneriu didelis amžiaus skirtumas, o gal esate už vyresnio vyro ištekėjusios merginos mama? Pasidalinkite savo istorija – siųskite laiškus adresu bendraukime@lrytas.lt​.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.