Nuotaka įsimylėjo savo vestuvių planuotoją: jo reakcija verta milijono

Jei kultinė romantinė komedija „Vestuvių planuotoja“, kurioje pagrindinį vaidmenį vaidina Jennifer Lopez, ko nors mus pamoko, tai to, kad leidimas kitam organizuoti jūsų didžiąją gyvenimo dieną gali pakenkti jūsų romantiniams santykiams. Juk galiausiai romantinės komedijos personažas Steve'as Edisonas, kurį vaidina Matthew McConaughey, giliai pamilo savo vestuvių planuotoją.

 Blogiausia buvo tai, kad iki tos nuotakos vestuvių buvo belikę penketas dienų.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Blogiausia buvo tai, kad iki tos nuotakos vestuvių buvo belikę penketas dienų.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 22, 2020, 11:19 AM, atnaujinta Jan 27, 2020, 10:59 AM

Istorijoje, kurią paviešino „The Sun“, atsitiko priešingas dalykas: nuotaka prisipažino meilę jos vestuves planavusiam vyriškiui. Blogiausia buvo tai, kad iki tos nuotakos vestuvių buvo belikę penketas dienų.

Dalindamasis vestuvių siaubo istorija, socialiniame tinkle „Reddit“ vestuvių planuotojo draugas rašė: „Jis yra geros išvaizdos bei tradicinės orientacijos vyrukas, turintis nuostabią akį modeliams bei subtiliems niuansams. Jis gali viską padaryti, kas susiję su vestuvinės suknelės modelio kūrimu bei jo įgyvendinimu, gėlėmis ir bet kuo, ką bepaminėtum. Ir jo paslaugos nepigios“.

Vyriškis pridūrė, kad niekaip nesupranta, kaip nuotaka įsimylėjo vyrą, kuris iš tikrųjų mėgavosi planuodamas vestuves.

Tęsdamas „Reddit“ vartotojas pasakojo apie nuotakos širdies persimainymą: „Nuotaka pasikvietė jį likus kelioms dienoms iki vestuvių ir jam pasakė, jog negali tekėti, nes myli kitą.

Vestuvių planuotojas tikriausiai paklausė – „Ką turi mintyje sakydama, kad myli kitą, – juk po penkių dienų tavo vestuvės?“ Tuomet nuotaka prisipažino, kad myli jį, kad jis jai kritęs į akį ir kad niekada anksčiau nebuvo sutikusi tokio žavaus vyriškio.

Į tai vestuvių planuotojas grubiai atrėžė paklausdamas, ar ji žino, kiek jos tėvai jam moka, kad jai įtiktų.

Nereikia nė minėti, kad nuo tokio šiurkštaus atsakymo nuotakai akimirksniu dingo priešvestuvinis jaudulys ir ji nusprendė, kad vis dėlto tekės. Apie tą nutikimą ji daugiau niekada neužsiminė vestuvių planuotojui“.

Kiti vartotojai emocingai reagavo į papasakotą istoriją.

„Vargšė nuotaka, – parašė vienas. Tikiuosi, kad ji neįsimylės paplūdimio berniuko medaus mėnesio metu“.

Antrasis vartotojas pokštavo: „Atrodo, kad susidūrėme su moterišku situacijos, kai vaikinai galvoja, jog jie iš tikrųjų patinka striptizo šokėjoms, variantu“.

Trečiasis vartotojas, užjausdamas nuotaką, rašė: „Graudu, kai klientai nesupranta, jog profesionalams mokama už tai, kad šie jiems įtiktų. Jų darbas yra įtikti užsakovams!“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.