Keistas tėvų sprendimas: per karantiną gimusius dvynius pavadino pandemijos garbei

Vidurio Indijoje per karantiną gimę dvynukai gavo nepaprastus vardus. Berniukas ir mergaitė buvo pavadinti Covidu ir Corona. Mažylių tėvai tikisi, kad dvynių vardai primins jiems apie įveiktus sunkumus, atėjus į pasaulį per pandemijos protrūkį.

 Kūdikiai gimė ankstyvą kovo 27-osios rytą.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Kūdikiai gimė ankstyvą kovo 27-osios rytą.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 3, 2020, 3:49 PM

Dėl savo pasirinkimo daug dėmesio sulaukę sutuoktiniai iš Raipuro miesto neatmetė galimybės, kad galbūt vėliau persigalvos ir pervadins savo vaikus, rašo metro.co.uk.

Motina Preeti Verma žurnalistams sakė: „Pats gimdymas nebuvo lengvas, todėl mes su vyru norėjom, kad ši diena taptų įsimintina. Iš tiesų virusas yra pavojingas ir kelia grėsmę gyvybei, bet jo protrūkis privertė žmones atkreipti dėmesį į sanitarines sąlygas, higieną ir įgyti kitų gerų įpročių.

Todėl mes pagalvojome apie šiuos vardus. Kai ir ligoninės personalas pradėjo mažylius vadinti Corona ir Covidu, mes galiausiai apsisprendėme juos pavadinti pandemijos garbei“.

Vermai sąrėmiai prasidėjo kovo 26-osios naktį. Jos vyras iškvietė greitąją pagalbą per specialią tarnybą, skirtą nėščioms moterims. Bet automobilį pakeliui keletą kartų sustabdė policija.

Kūdikiai gimė ankstyvą kovo 27-osios rytą, praėjus vos 45 minutėms nuo poros atvykimo į ligoninę. Dėl komplikacijų medikai atliko cezario pjūvį.

Pasak Dr. B.R.Ambedkaro memorialinės ligoninės spaudos atstovo, Covidas ir Corona yra sveiki ir netrukus su motina bus išrašyti iš ligoninės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?