Atlikėja Demi Lovato nustebino atvirumu: blaškosi nuo vyrų prie moterų

Skandalingoji amerikiečių aktorė ir dainininkė Demi Lovato (27 m.) ir vėl savo gerbėjus nustebino atvirumu. Vienam žurnalui dainininkė papasakojo, kaip įsivaizduoja savo ateitį, ir pasidalijo planais apie šeimos kūrimą ir vaikų auginimą su moterimi.

Atlikėja ir aktorė D.Lovato svajoja kurti šeimą ir auginti vaikus su moterimi.<br>„Scanpix” nuotr.
Atlikėja ir aktorė D.Lovato svajoja kurti šeimą ir auginti vaikus su moterimi.<br>„Scanpix” nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-05-14 15:18

Garsenybė, kuri savo lytinę orientaciją yra pavadinusi nestabilia, prisipažino, kad auginti atžalas su moterimi jai būtų kur kas įdomiau.

„Kai įsivaizduoju savo gyvenimą ateityje, nesakau: „Ieškau vyro, su kuriuo norėčiau turėti du ar tris vaikus.“ Manau, kad daug smagiau būtų auginti vaikus su moterimi. Taigi nežinau, kaip atrodys mano ateitis, bet aš atvira viskam“, – sakė dainininkė.

Tai ne pirmas kartas, kai D.Lovato garsiai prabilo apie savo asmeninį gyvenimą ir intymius jausmus.

Sausį viename interviu dainininkė ir aktorė prisipažino, kad savo tėvams pirmą kartą apie tai, jog galbūt galiausiai ji savo gyvenimą susies su moterimi, prasitarė 2017-aisiais.

„Tai buvo labai emocionalu, bet tikrai gražu. Po visko aš drebėjau ir verkiau – tiesiog jaučiausi sukrėsta. Bet aš turiu nuostabius tėvus. Jie mane labai parėmė“, – pasakojo garsenybė.

Prieš keletą metų D.Lovato postringavo tikinti meile ir neabejojanti, kad ją galima rasti nepriklausomai nuo antrosios pusės lyties.

„Man patinka laisvė flirtuoti su kuo tik noriu“, – tąkart atviravo amerikietė.

Šiuo metu popmuzikos dievaitės širdis yra laisva.

Tiesą sakant, po to, kai 2018-ųjų liepą ji vos nemirė perdozavusi narkotikų, į jos širdį meilė nebuvo pasibeldusi.

Tačiau Demi dėl to, atrodo, pernelyg nesielvartauja.

Moteris neslepia, kad pirmiausia jai reikėjo išmokti būti pačiai su savimi.

Dalase gimusi ir augusi pramogų pasaulio žvaigždė šešerius metus su pertraukomis draugavo su trylika metų už ja vyresniu aktoriumi Wilmeru Valderrama.

Po skyrybų Demi antrosios pusės ieškojo išskirtinai garsenybėms skirtoje pažinčių programėlėje „Raya“. Bet iš šios programėlės ji buvo ištrinta.

Dainininkė prisipažino dažnai sulaukianti klausimo, kokie žmonės ją traukia. Jos atsakymas visada būna toks pat: „Tokių žmonių apskritai nėra.

Norėčiau pasakyti, kad susitikinėju tik su patraukliais žmonėmis, bet taip nėra. Gal todėl iki šiol ir blaškausi. Ne tik nuo vyro prie vyro, bet ir tarp moterų.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.