Tėvų pėdomis: vaikai tapo policijos pareigūnais

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas Tėvo dienos proga pagerbė ir pakalbino visus apskrityje dirbančius policijos pareigūnus, kurių atžalos pasekė savo tėvų pėdomis – tapo policijos pareigūnais. Iš viso Kauno apskrityje suskaičiuotos septynios tokios šeimos. Viena iš jų – Kėdainių rajono policijos komisariato viršininko Alvydo Vainos šeima.

Kėdainių rajono policijos komisariato viršininko Alvydo Vainos dukra Viktorija dirba Kauno miesto Centro policijos komisariate, o jos brolis Edvinas – Kauno miesto Panemunės policijos komisariate<br>Kauno AVPK nuotr.
Kėdainių rajono policijos komisariato viršininko Alvydo Vainos dukra Viktorija dirba Kauno miesto Centro policijos komisariate, o jos brolis Edvinas – Kauno miesto Panemunės policijos komisariate<br>Kauno AVPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Dmitrijus Kuprijanovas, „Rinkos aikštė“

Jun 18, 2020, 9:32 AM

„Policijos pareigūnų bendruomenėje jau įprasta vieniems kitus vadinti šeima – palaikyti, patarti, padėti sunkiomis akimirkomis ir kartu pasidžiaugti sunkaus darbo rezultatais.

Tačiau kasdienėje tarnyboje galime sutikti ir tikrų šeimos narių, į kuriuos darbo metu kreipiasi kaip į kolegas, o po darbo vadina vieni kitus tėčiais, dukromis ir sūnumis.

Kauno apskrities policijoje šiuo metu galima suskaičiuoti septynias šeimas, kuriose atžalos pasekė savo tėvų pėdomis – tapo policijos pareigūnais“, – sveikindama policijoje dirbančius tėvus Tėvo dienos proga pranešimą išplatino Kauno apskrities policija.

Abu vaikai pasirinko tėvo pramintą kelią

Kauno apskrities policijos bendruomenė gali pasidžiaugti šeima, kur beveik visi jos nariai dirba Tėvynės labui. Kėdainių rajono policijos komisariato viršininko Alvydo Vainos dukra Viktorija dirba Kauno miesto Centro policijos komisariate, o jos brolis Edvinas – Kauno miesto Panemunės policijos komisariate.

„Nuo mažens abu žavėjomės tėčio darbu, kai grįžęs namo dalindavosi dienos įspūdžiais. O jo vilkima policijos pareigūno uniforma visada asocijuodavosi su teisingumu ir pagarba kitam“, – šypsosi jaunieji pareigūnai, teigdami, kad namuose matytas tėčio pavyzdys įkvėpė ir juos pasirinkti šį nelengvą, bet prasmingą darbą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.