Dešimtmetį vaiko tėvu apskelbusi Rusijos paauglė atskleidė, nuo ko iš tiesų pastojo

Keturiolikmetė Daša Sudnišnikova iš Rusijos Krasnojarsko krašto, Železnogorsko pati dar vaikas, bet jau susidūrė su nevaikiškais rūpesčiais. Pasakojimu apie tai, kaip pastojo nuo dešimtmečio draugo, išgarsėjusiai paauglei gresia priešlaikinis gimdymas, jai teko gultis į ligoninę, kad išsaugotų kūdikį, rašo kp.ru.

 Daša vaiko tėvu pavadino dešimtmetį Ivaną.<br> Socialinių tinklų nuotr.
 Daša vaiko tėvu pavadino dešimtmetį Ivaną.<br> Socialinių tinklų nuotr.
 Daša vaiko tėvu pavadino dešimtmetį Ivaną.
 Daša vaiko tėvu pavadino dešimtmetį Ivaną.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 30, 2020, 2:50 PM

Šokiruojanti moksleivės iš Sibiro istorija nuo metų pradžios aktyviai aptarinėjama socialiniuose tinkluose. Ir ne be reikalo, juk savo vaiko tėvu Daša pavadino savo dešimtmetį „vaikiną“ Ivaną.

Berniukas dėl to nė nemanė protestuoti. Būsimi tėvai iš karto pasirodė Rusijos televizijos šou. Ten spalvingai nupasakojo, kaip pastojo trylikametė mergaitė. O ekspertai patvirtino: taip, moksleivė tikrai nėščia. Bet yra vienas „bet“: dešimtmetis Ivanas – ne tėvas. Tai neįmanoma fiziškai.

„Kaip nustatė mūsų laboratorija, spermatozoidų būti negali. Jis dar vaikas, jis dar neturi testosterono. Jo lytinis brendimas prasidės dar net ne rytoj“, – teigė ekspertai.

Pririnko sekėjų

Tuo tarpu Daša nesnaudė – atidarė savo „Instagram“ paskyrą, kurioje turi jau ketvirtį milijono sekėjų. Ten kėlė nuotraukas su Ivanu, aktyviai rūpinosi reklama.

Į gerbėjų klausimus atšaudavo: „Net jeigu vaikas ne Ivano, koks jums skirtumas? Jis vis tiek nori būti jo tėvu“. O socialiniuose tinkluose buvo aptarinėjami tėvystės variantai: bendraklasis, pažįstamas, o gal apskritai patėvis?

Tik po keleto mėnesių Daša ryžosi prisipažinti: „Buvo išprievartavimas. Kaip viskas įvyko, negaliu papasakoti, nes skaudu prisiminti. Ilgą laiką negalėjau nieko daryti, buvo baisu ir jaučiausi vieniša. Skaudžiausia, kad negalėjau niekam papasakoti.

Tam žmogui apie 16 metų. Labai storas pagal savo amžių. Ir labai aukštas. Baisiausia, kad jis gyvena mano mieste, o mūsų miestas nedidelis. Labai bijau jį sutikti kur nors gatvėje. Visa tai įvyko lapkritį, laiptinėje, tada jau buvo gana tamsu, todėl niekas negalėjo padėti“.

Laukiasi mergaitės

Kai paauglė suprato esanti nėščia, liežuvis neapsivertė prašyti pagalbos. Juolab, kad jos šeimos situacija sunki. Mergaitės mamai – paskutinės stadijos vėžys. Tėvas vienas rūpinasi vaikais.

Daša vaiko tėvu pavadino dešimtmetį Ivaną. Visgi šeima parašė pareiškimą dėl išprievartavimo. Įtariamajam skirtas namų areštas. Beje, jis dėl visko prisipažino: taip buvo, kaltas.

Balandžio pabaigoje Daša atskleidė būsimo vaiko lytį. Paaiškėjo, kad ji laukiasi mergaitės. Ir vardą jau išrinko – Karolina. O auginti ją ruošiasi... su dešimtmečiu Ivanu. „Ar prisiims tėvystę? Sakė, kad taip. Jis myli mano dukrą ir bus jos tėčiu“, – sakė paauglė.

Britų žiniasklaidai mergaitė atskleidė savo planus: per 3-4 metus sutaupyti butui. O kai jai sueis 18 metų – atsiskirti nuo tėvų ir įgyti aukštąjį išsilavinimą.

Baisu, kaip niekada

Dašos kūdikis turi gimti rugpjūtį. Bet dabar ją paguldė į ligoninę, kad išsaugotų kūdikį, pranešė būsimoji mama. Kilo priešlaikinio gimdymo grėsmė.

„Dabar man 31 savaitė. Dabar man baisu, kaip niekada. Man baisu net atsikelti iš lovos, maža, kad gali atsitikti, ir aš pagimdysiu. Man uždraudė išeiti į gatvę. Net iki valgyklos negalima, nes ji yra toli nuo palatos, ir man kiekvieną kartą atneš valgį.

Aš stengiuosi vaikščioti kuo lėčiau. Man sakė, kad iki rugpjūčio neištempsiu, bet stengsiuosi iš visų jėgų, kad vaikelis būtų išnešiotas“, – pabrėžė Daša.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.