Beckhamų sūnus palaidūnas išsirinko JAV milijardieriaus dukrą

Pasipiršti savo mylimajai aktorei Nicolai Peltz (25 m.) Brooklynui Beckhamui (21 m.) kainavo gerokai daugiau, nei tai prieš dvidešimt metų atsiėjo jo garsiajam tėvui. Pasirodo, būsimosios nuotakos šeima kur kas turtingesnė už Beckhamus, todėl sužadėtiniui teko labiau pasistengti.

Per piršlybas aktorė N.Peltz vilkėjo savo būsimos anytos, B.Beckhamo motinos, kurtą suknelę.<br>„Instagram“ nuotr.
Per piršlybas aktorė N.Peltz vilkėjo savo būsimos anytos, B.Beckhamo motinos, kurtą suknelę.<br>„Instagram“ nuotr.
„Facebook“ nuotr.
„Facebook“ nuotr.
Brooklynas beveik metus suko audringą romaną su žinomu modeliu H.Cross.<br>„Instagram“ nuotr.
Brooklynas beveik metus suko audringą romaną su žinomu modeliu H.Cross.<br>„Instagram“ nuotr.
Dvejus metus Beckhamų sūnus tai susitikinėjo, tai skirdavosi, tai vėl leisdavo laiką kartu su aktore C.Moretz.
Dvejus metus Beckhamų sūnus tai susitikinėjo, tai skirdavosi, tai vėl leisdavo laiką kartu su aktore C.Moretz.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2020-07-19 11:24, atnaujinta 2020-08-19 17:24

Legendinio britų futbolininko Davido Beckhamo (45 m.) vyriausio sūnaus Brooklyno piršlybos praėjusį sekmadienį tapo didžiausia šeimos švente.

Ne tik įsimylėjėliai, bet ir garsūs tėvai netveria džiaugsmu. Tiesa, sūnaus piršlybų žiedas kainavo beveik 4 kartus daugiau nei tas, su kuriuo kadaise Davidas priklaupė priešais Victorią (46 m.).

Svarbiu sūnaus gyvenimo įvykiu praėjusį savaitgalį pirmoji savo 28,4 milijono gerbėjų „Instagram“ tinkle pasididžiavo motina – buvusi legendinės britų merginų grupės „Spice Girls“ narė, dizainerė V.Beckham.

„Pati nuostabiausia naujiena! Negalėtume būti laimingesni – Brooklynas ir Nicola tuokiasi! Linkime jiems begalinės meilės ir visą gyvenimą besitęsiančios laimės. Labai mylime jus abu“, – tryško džiaugsmu keturių vaikų motina Victoria.

Įraše po nuotrauka, kurioje jos vyriausias sūnus apsikabinęs savo sužadėtinę aktorę Nicolą, ji paminėjo sutuoktinį Davidą ir kitas jųdviejų atžalas – sūnus Romeo (17 m.) ir Cruzą (15 m.) bei dukterį Harper (9 m.), kuri būtent ir užfiksavo įsimylėjėlius.

„Aš jus labai myliu, Victoria. Esu pati laimingiausia mergina“, – būsimos anytos įrašą pakomentavo Nicola.

Tikėtina, kad malonius jausmus būsima nuotaka išreiškė ir kaip padėką už suknelę, kurią nuotraukoje ji vilkėjo.

Lengvo audinio ir raukiniais papuošta ryškiai geltona suknelė yra vienas iš naujausios V.Beckham šių metų pavasario ir vasaros kolekcijos modelių.

„Tai saulėtas sekmadienis“, – taip šią suknelę buvo apibūdinusi pati kūrėja dar balandžio pabaigoje. Iš tiesų ir praėjęs sekmadienis šiai šeimai buvo visomis prasmėmis saulėtas.

„Sveikiname šiuos du gražius žmones, kurie pradeda jaudinančią kelionę kartu. Esame dėl jų labai laimingi“, – praėjusį sekmadienį tame pačiame socialiniame tinkle pasidžiaugė ir buvęs profesionalus sportininkas D.Beckhamas.

Jo ir Victorios sūnus Brooklynas apie savo sužadėtuves paskelbė iš karantino sukaustytų Jungtinių Amerikos Valstijų, kur šiuo metu gyvena.

„Prieš dvi savaites savo sielos draugės paprašiau už manęs tekėti ir ji pasakė „taip“. Esu laimingiausias vyras pasaulyje. Pažadu būti geriausiu sutuoktiniu ir vieną dieną geriausiu tėčiu. Aš myliu tave, mažute“, – naujieną atskleidė būsimas jaunikis Brooklynas.

Pora ėmė susitikinėti vos prieš aštuonis mėnesius, praėjusių metų lapkritį. Tačiau pirmą kartą susitiko daug anksčiau, prieš trejus metus, muzikos ir menų Koučelos festivalyje, kasmet rengiamame Kolorado dykumoje, Kalifornijoje, JAV.

Nepaisant šiuo metu tarsi pasaka atrodančio ryšio su Nicola, Brooklyno asmeniniame gyvenime jau būta kritimų ir pakilimų.

Dvejus metus Beckhamų sūnus tai susitikinėjo, tai skirdavosi, tai vėl leisdavo laiką kartu su aktore Chloe Moretz (23 m.). Galiausiai 2018 metais santykius visai nutraukė.

Netrukus po to Brooklynas įsisuko į audringą romaną su modeliu Hana Cross (22 m.). Vieno viešo jų ginčo metu Kanuose, Prancūzijoje, pora buvo taip įsismarkavusi, kad ją aplinkiniams teko išskirti.

Po devynių mėnesių aistra išblėso ir praėjusių metų rugpjūtį juodu pasuko skirtingais keliais.

O praėjus vos trims mėnesiams po skyrybų Brooklynas rado, kaip pats dabar sako, sielos draugę Nicolą.

Garsios poros sūnus bei karjeros siekiantis fotografas B.Beckhamas mylimajai pasipiršo likus savaitei iki savo tėvų vestuvių 21-ųjų metinių. Sužadėtuvių žiedas, kurio dizainą jis pats sugalvojo, kainavo 250 tūkstančių svarų sterlingų (apie 280 tūkst. eurų).

Prieš 21 metus tuomet dar tik būsimai jo mamai Victoriai Davidas užmovė 65 tūkstančius svarų sterlingų (apie 72 tūkst. eurų) kainavusį žiedą su deimantu, sukurtą Mančesterio juvelyrų „Boodle and Dunthorne“.

„Šiandien aš esu laimingiausia mergina pasaulyje. Tvirtai tikiu, kad esu su vyru, su kuriuo kartu pasensiu ir susiraukšlėsiu“, – tada kalbėjo Victoria.

Tuometė sėkmingos merginų muzikos grupės „Spice Girls“ narė Victoria ir futbolininkas Davidas po dvejų draugystės metų susižadėjo 1999-aisiais ir liepos 4-ąją susituokė nepaprasto grožio viduramžius menančioje pilyje Airijoje.

Įžymybių vestuvės tada atsiėjo milijoną svarų sterlingų (pagal dabartinį kursą – per milijoną eurų). Tuo metu šios vestuvės buvo laikomos brangiausiomis pramogų pasaulio istorijoje.

Vyriausias poros sūnus Brooklynas, kuris gimė tais pačiais metais dar prieš Beckhamų vestuves, yra sakęs, kad nuo vaikystės svajojo vesti būdamas jaunas, kaip ir jo tėvai, kurie jam visuomet buvo pavyzdys.

„Visi be galo džiaugiasi dėl jų. Brooklynui visuomet buvo pavyzdys jo tėvų ir senelių, kurie kartu nugyveno beveik 70 metų, santuokos.

Davidas su Victoria yra sujaudinti. Jie jaučia, kad pagaliau vyriausias sūnus sutiko merginą, kuri nesivaiko jo turtų ir šlovės. Iš tikrųjų jos šeima netgi turtingesnė už Beckhamus“, – atviravo artimas Beckhamų šeimos draugas.

Nicolos tėvai – JAV verslininkas, investuotojas Nelsonas (78 m.) ir buvęs modelis Claudia Peltzai.

Claudia (65 m.) yra trečioji verslininko žmona. Pora susilaukė 3 vaikų – Nicola turi du brolius: ledo ritulio žaidėją Bradą Peltzą (30 m.) ir aktorių Williamą Peltzą (34 m.). Verslininkas N.Peltzas dar turi penkias atžalas iš kitų dviejų santuokų.

N.Peltzo turtas vertinamas 1,34 milijardo svarų sterlingų (apie 1,5 milijardo eurų).

Beckhamų poros kartu sudėjus turtas vertinamas apie 725 milijonus svarų sterlingų (daugiau nei 810 mln. eurų).

Peltzai susituokę jau 35 metus. Jie turi milžiniškus 74 milijonų svarų sterlingų (daugiau kaip 82 mln. eurų) vertės namus Niujorke bei 95 milijonų svarų sterlingų (daugiau kaip 106 mln. eurų) vertės namus Palm Biče, Floridoje.

Būsimi jaunavedžiai Brooklynas ir Nicola planuoja kelti dvejas vestuves: viena šventė bus Floridoje, kita drebins Jungtinę Karalystę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.