Katy Perry ir Orlando Bloomo meilės istorija nudažyta ir ryškiomis, ir tamsiomis spalvomis

JAV atlikėjos Katy Perry (35 m.) ir britų aktoriaus Orlando Bloomo (43 m.) meilės istorija buvo nudažyta ir ryškiomis, ir tamsiomis spalvomis, kol ją vainikavo dukters laukimasis. Kas dar susiejo įžymybes?

Britų aktoriaus O.Bloomo ir amerikiečių dainininkės K.Perry romanas prasidėjo 2016-ųjų pradžioje.<br>„Scanpix” nuotr.
Britų aktoriaus O.Bloomo ir amerikiečių dainininkės K.Perry romanas prasidėjo 2016-ųjų pradžioje.<br>„Scanpix” nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 31, 2020, 10:09 AM

Motinystė, žydinti meilė, ilgai lauktas naujas albumas, palengvėjusi depresija – tokie pagrindiniai K.Perry 2020-ųjų akcentai.

Tiesa, turėjo būti dar vienas – vestuvės Japonijoje su 150 svečių, tik dėl koronaviruso jos buvo atidėtos.

Tačiau sužadėtiniai K.Perry ir O.Bloomas dėl to per daug nesikremta. Abiem tai bus antroji santuoka. K.Perry 2010–2012 metais buvo ištekėjusi už britų komiko Russello Brando (45 m.), O.Bloomas 2010–2013 metais buvo vedęs „Victoria Secret“ angelą modelį Mirandą Kerr (37 m.), su kuria turi devynmetį sūnų Flyną.

Susiejo mėsainis

O britų aktoriaus ir amerikiečių dainininkės romanas prasidėjo 2016-ųjų pradžioje. Per dūzges po tų metų Auksinių gaublių apdovanojimų ceremonijos jiedu atvirai flirtavo, šėlo šokių aikštelėje, o iš vakarėlio išėjo kartu.

„Tuomet mus susiejo mėsainis. Orlando pavogė vieną nuo mano stalo. Sakiau: „Palauk! Bet tu toks patrauklus – tiek to, imk.“ O kai vėliau jį sutikau vakarėlyje, mestelėjau, kad tie svogūnai iš mėsainio užsiliko jam tarp dantų. O jis: „Tu man patinki“, – šmaikščiai pažinties pradžią vėliau nupiešė pati K.Perry.

Beveik pusmetį garsenybės savo susitikimų neafišavo, į tuos pačius renginius atvykdavo atskirai, kol pagaliau kitą dieną po gegužės 19 d. tais metais vykusio Kanų kino festivalio „Instagram“ tinkle jie publikavo bendrą nuotrauką. Ji tapo tarsi oficialiu patvirtinimu, kad dainininkė ir aktorius – pora.

Panašu, kad pirmoji jųdviejų vasara buvo audringa! Vien jau kalbant apie jų atostogų Sardinijoje nuotraukas, kuriose Orlando pozavo visiškai nuogas ant irklentės, o šalia – maudymosi kostiumėlį vilkinti Katy. „Ką galiu pridurti? Priėjau prie išvados: niekuomet nebūsiu visiškai laisvas!“ – tada komentavo O.Bloomas.

Meilė ėmė vėsti

Nors rugsėjį K.Perry persikėlimas gyventi pas mylimąjį turėjo reikšti suartėjimą, iš tiesų poros meilė ėmė vėsti. „Oskarų“ teikimo ceremonijos dūzgėse – „Vanity Fair“ vakarėlyje 2017-ųjų vasarį įsimylėjėliai nebepozavo kartu ant raudonojo kilimo. Tuomet pasklido gandai, kad O.Bloomo ir K.Perry santykiai nėra darnūs. Jie nesilaikė už rankų, jų elgesys vienas su kitu buvo šaltas.

Šie ženklai pasitvirtino: vasario pabaigoje pora pranešė pasukusi skirtingais keliais. K.Perry socialiniame tinkle „Twitter“ po kelių dienų parašė, kad jie toliau galėtų būti draugai.

O iš tiesų tik praėjus trejiems metams K.Perry atskleidė, kad išsiskyrimas jai buvo daug skaudesnis, nei kas nors galėjo įsivaizduoti. Ji prisipažino net svarsčiusi apie savižudybę.

Tuo pat metu ji išleido ir penktąjį muzikos albumą „Witness“ („Liudininkas“).

„Mano karjera visą laiką kilo ir atsirado, regis, mažas pokytis. Tačiau tas pokytis man sudrebino žemę. Kai išsiskyriau su mylimuoju, maniau: na, dabar kilsiu aukštai su albumu. Deja, teko sudužti. Mano gyvybę išgelbėjo dėkingumas – jei nebūčiau jo atradusi, būčiau paskendusi liūdesyje. Ir dabar, jei tampa labai sunku, vis kartoju: esu dėkinga, esu dėkinga. Nors ir esu tragiškos nuotaikos“, – atvirai kalbėjo popmuzikos dievaite tituluojama K.Perry.

Vėl tapo pora

Bet reikėtų grįžti į 2017-uosius, kai praėjus pusmečiui po skyrybų dainininkė ir aktorius buvo pastebėti kartu Edo Sheerano koncerte.

Tai gerbėjus privertė pagalvoti apie atgimusius santykius.

„Žmonės ateina į gyvenimą ir išeina. Gera turėti šalia tuos, kuriuos myli. Man tai nieko šokiruojančio. Kuo vyresnė tampu, tuo labiau išsitrina linijos. Esu labai užsiėmusi, ruošiuosi koncertiniam turui, truksiančiam visus metus“, – tada Katy atsakė į žurnalistų klausimą apie jos ir O.Bloomo romano atgimimą.

Mažai kalbus buvo ir O.Bloomas. „Mes draugai, juk esame suaugę. Vargu ar kam nors rūpi mano nuomonė. Kodėl turėtų? Tai tarp mūsų“, – tik tiek prasitarė O.Bloomas 2017 metų lapkritį.

Tačiau galimybę sklisti visokiems gandams patys K.Perry su O.Bloomu pagaliau užkirto 2018 metų vasarį – jie vėl pora.

„Galiu kalbėti tik už save – esu labai laiminga!“ – tryško džiaugsmu K.Perry. Paaiškėjo, kad jau Naujuosius metus jie kartu sutiko Japonijoje.

„Tas laikas, kurį jie kartu praleido atsiskyrę nuo kitų, buvo skirtas sveikiems santykiams, kurių nestebėtų gerbėjai ir visas pasaulis, sukurti. Jie abu labai užsiėmę žmonės ir atsargiai, apgalvotai suplanavo antrą galimybę jų meilei“, – kalbėjo porai artimas šaltinis.

Įspūdingai pasipiršo

Regis, ši galimybė tapo sėkminga – po metų per Valentino dieną aktorius O.Bloomas dainininkei K.Perry pasipiršo ištiesdamas 5 milijonų JAV dolerių (4,22 milijono eurų) vertės žiedą. Praėjus trims mėnesiams atlikėja detaliai papasakojo apie tą sužadėtuvių vakarą.

„Buvo Valentino diena, aš turėjau dirbti. Prisiminiau, kad turiu su juo pavakarieniauti italų restorane.

Nes kai tik galiu, būtinai turiu prisikimšti makaronų. Taigi nuvykau ten. O jis – švariai nusiskutęs, neavi teniso batelių. Pagalvojau: kažkas bus. Mes sėdome į sraigtasparnį, ir jis paprašė manęs už jo tekėti. Kai nusileidome ant pastato stogo ir nulipome laiptais žemyn, mūsų laukė šeima, bičiuliai ir daugybė gėlių, tiek dar nebuvau mačiusi“, – detalėmis dalijosi K.Perry.

Iškart po sužadėtuvių pora nepuolė planuoti vestuvių. Todėl, kad abu jau kartą buvo santuokoje ir abu išgyveno skyrybas, tad nėra reikalo skubėti, paaiškino O.Bloomas.

Ir nuo tada, regis, jų santykiai įgavo visai kitokią kryptį, abiem tapo svarbesni. Apie tai vis dažniau ėmė pasakoti pati K.Perry.

„Orlando yra tarsi išminčius. Kai pirmą kartą susitikome, jis sakė, kad vienas iš kito ištrauksime nuodus. Taip ir atsitiko. Tai nelengva, tačiau esame vienas kitam atsakingi.

Niekada anksčiau neturėjau partnerio, kuris taip noriai drauge su manimi leistųsi į emocinę ir dvasinę kelionę. Nėra lengva, nes kaskart tenka susidurti su dalykais, kurie tau nepatinka. Tai kaip niekada nesibaigiantis valymasis“, – apie jųdviejų santykius sakė dainininkė.

Prisipažino apie nėštumą

Atlikėja ne kartą sakė, kad juos su O.Bloomu sieja, kaip ji pati vadina, dvasinė evoliucija.

„Mus sieja troškimas kuo labiau tobulėti dvasiškai ir lavinti asmenybę.

Būtent tai yra viena pagrindinių mūsų meilės kalbų“, – atviravo K.Perry ir pridūrė, kad jiems abiem patinka mistika, konspiracijos teorijos, ateiviai ir kiti panašūs dalykai.

Atlikėja yra dėkinga savo sužadėtiniui už tai, kad jis buvo šalia, kai ji kovojo su depresija. „Jam parodžiau viską, ir jis neišsigando. Iki šiol jį tikrinu ir iki šiol jis greta, todėl manau, kad jis man tobulas“, – apie O.Bloomą atsiliepė K.Perry.

Užtat O.Bloomas nėra ištikimiausias dainininkės atliekamų dainų klausytojas.

„Jis nėra didžiausias Katy Perry gerbėjas, bet jis pamišęs dėl Katheryn Hudson“, – sužadėtinio nuomonę išdavė atlikėja.

Milijonus gerbėjų visame pasaulyje turinti popmuzikos atlikėja K.Perry yra gavusi daugybę apdovanojimų už savo kuriamas ir atliekamas dainas, yra laikoma viena populiariausių šiuolaikinių dainininkių.

Šie metai K.Perry tapo išskirtiniai ne tik muzikos srityje – pagaliau po trejų metų pertraukos ji išleidžia šeštąjį muzikos albumą „Smile“, kurį ketina pristatyti lygiai po savaitės. Panašu, kad jo pristatymas sutampa su gimdyti numatytu laiku.

Apie savo nėštumą atlikėja atskleidė šių metų kovą pasirodžius dainai „Niekada nevilkėjau baltai“ („Never Worn White“).

„Niekada nevilkėjau baltai/Bet stoviu čia šįvakar/Nes noriu pasakyti „Taip, sutinku“, – tokie yra K.Perry dainos žodžiai. Iš tiesų, už komiko R.Brando dainininkė tekėjo pasipuošusi pilka suknele. Po to, kai pasirodė šis klipas, „Instagram“ paskyroje užuominą apie nėštumą ji patvirtino – šią vasarą taps mama. O balandį pasauliui paskelbė, kad susilauks dukters.

Parengė Darija Jankauskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.