Teniso žvaigždžių sūnus trokšta pakartoti tėvų meilės istoriją

Geresnį pavyzdį nei jo tėvai Jadenas Gilas Agassi (18 m.) meilės reikaluose vargu ar galėjo rasti. Beveik du dešimtmečius svajonių komanda vadinamų buvusių pasaulio teniso žvaigždžių – vokietės Steffi Graf (51 m.) ir amerikiečio Andre Agassi (50 m.) pirmagimis sūnus gimdytojus supažindino su savo pirmąja širdies drauge.

R.Hodapp tapo J.G.Agassi širdies drauge socialiniuose tinkluose pakomentavusi jo šeimos nuotraukas.<br>„Instagram“ nuotr.
R.Hodapp tapo J.G.Agassi širdies drauge socialiniuose tinkluose pakomentavusi jo šeimos nuotraukas.<br>„Instagram“ nuotr.
Kitą savaitę teniso pasaulio garsenybės vokietė S.Graf ir amerikietis A.Agassi švęs 19-ąsias savo vestuvių metines.<br>„Scanpix” nuotr.
Kitą savaitę teniso pasaulio garsenybės vokietė S.Graf ir amerikietis A.Agassi švęs 19-ąsias savo vestuvių metines.<br>„Scanpix” nuotr.
Su dukterimi Jaz Elle, kuriai dabar 16 metų, ir 18-mečiu Jadenu Gilu Steffi ir Andre gyvena Las Vegase.<br>„Scanpix” nuotr.
Su dukterimi Jaz Elle, kuriai dabar 16 metų, ir 18-mečiu Jadenu Gilu Steffi ir Andre gyvena Las Vegase.<br>„Scanpix” nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 20, 2020, 5:18 PM

Spalio 22-ąją buvusios pasaulio teniso aikštynų žvaigždės S.Graf ir A.Agassi švęs 19-ąsias savo vestuvių metines, bet iki šiol jie beprotiškai laimingi ir vienas kitą įsimylėję. Nėra nė vienos nuotraukos, kurioje sutuoktiniai nebūtų apsikabinę ir besišypsantys.

Kai viešumoje A.Agassi kalba apie žmoną, jo balsas skamba jausmingai ir švelniai.

„Ji atskleidė geriausius mano charakterio bruožus. Steffi – graži, žavinga, ryžtinga ir nuoširdi“, – sakė A.Agassi.

Ir S.Graf atrodo mažiau įsitempusi, labiau atsipalaidavusi, kai šalia jos sutuoktinis.

„Andre visada žino, kokia mano nuotaika. Nuolat jaučiu jo didelį rūpinimąsi manimi. Ne tik vienas kitam padedame, vienas kitą įkvepiame, bet ir suteikiame laisvės, kurios kiekvienam reikia“, – viename retų interviu sakė S.Graf.

Jos sutuoktinis Andre anksti įgijo kantrybės, kuri padėjo užkariaujant savo didžiąją meilę. Tai buvo sunkios pamokos.

Būsimosios žvaigždės tėvas, iš Irano į JAV atvykęs buvęs boksininkas Emmanuelis Mike’as Agassi jau iš mažumės savo mažąją viltį negailestingai rengė geresniam gyvenimui.

Virš kūdikio Andre lopšio kabėjo judantis teniso kamuoliukas. Tėvas nusprendė, kad berniukas turi tapti žvaigžde – nesvarbu, kokia kaina.

Būdamas septynerių A.Agassi kasdien mušdavo pustrečio tūkstančio kartų teniso kamuoliuką į tėvo sukonstruotą įrenginį, kurį jis pavadino drakonu. Siekdamas, kad ir per teniso turnyrus sūnus nuolat demonstruotų puikius rezultatus, tėvelis Mike’as maitindavo jį papildais.

A.Agassi džiaugėsi, kai po daugelio pakilimų ir nuopuolių paženklintos tenisininko karjeros pagaliau galėjo atsisveikinti su profesionalaus sporto, kaip jis sako, cirku.

„Pasitraukti reiškė geriausią ir vienintelę galimybę pradėti naują gyvenimą“, – sakė A.Agassi.

Buvęs profesionalus sportininkas dabar daro daug rimtesnio žmogaus įspūdį.

Nebeliko nė mažiausio pėdsako klouno, kurio vaidmenį jis mielai atlikdavo pasaulio teniso aikštynuose.

Tiksliau sakant, tokiu turėjo apsimesti. Toks turėjo būti jo, gebančio greitai užmegzti ryšius, lengvai reikšti mintis ir jausmus, įvaizdis. Kaip ir ilgi plaukai, kurie iš tikrųjų buvo perukas.

Savo autobiografinėje knygoje A.Agassi rašė, jog S.Graf įsimylėjo praėjusio amžiaus dešimtame dešimtmetyje. Žvelgdamas į ją ir klausydamasis jos pokalbių per televiziją suvokė, koks perlas ši šviesiaplaukė.

Bet pradžioje pirmoji pasaulio raketė iš Vokietijos griežtai atmetė jo bandymus suartėti.

Tokią galimybę A.Agassi gavo, kai po dvejų metų subyrėjo jo pirma nelaiminga santuoka su Holivudo žvaigžde Brooke Shields (55 m.).

Ką tik išsiskyręs 1999-ųjų birželį pasveikino S.Graf su gimtadieniu. Po to įvykiai įsisuko žaibišku greičiu. Pirmasis pasimatymas, mylimosios nėštumas, vedybos iki sūnaus Jadeno Gilo gimimo.

Vestuves pora surengė A.Agassi viloje Los Andžele.

Teniso žvaigždės mūvėjo džinsus ir vienas kitam užmovė savo pačių sukurtus žiedus.

Abiem svarbiausia – šeima. Su vaikais – dukterimi Jaz Elle (16 m.) ir dvejais metais vyresniu Jadenu Gilu – pora gyvena Las Vegase (JAV).

Triukšmingo kazino didmiesčio pakraštyje su baseinu ir teniso aikštynu.

Abi poros atžalos – sportiškos, bet nė viena nenori pratęsti savo tėvų tenisininkų karjeros.

Tiek S.Graf ir A.Agassi duktė , tiek sūnus užsiima labdaringa veikla.

Las Vegase įsikūrusio fondo pavedimu dalija maisto paketus benamiams.

2011-aisiais S.Graf kartu su septyniskart „Formulės 1“ pasaulio čempionu Michaeliu Schumacheriu (51 m.) buvo išrinkti geriausiais visų laikų Vokietijos sportininkais.

Jaz Elle prieš ketverius metus šoko hiphopą, jos brolis Jadenas Gilas Jungtinėse Valstijose laikomas daug žadančiu beisbolo talentu.

Praėjusių metų lapkritį S.Graf ir A.Agassi sūnus pasirašė sutartį su Los Andžele įsikūrusio garsiojo Pietų Kalifornijos universiteto beisbolo komanda.

Tai – pirmasis J.G.Agassi žingsnis profesionalaus beisbolo kryptimi.

„Jis sunkiai dirba ir turi didžiulių svajonių“, – sakė tėvas. Sutarties pasirašymo ceremonijoje dalyvavo ne tik Jadeno Gilo tėvai, bet ir senelė Heidi Graf (78 m.).

Į akis krinta tai, kad simpatiškasis Jadenas Gilas labai panašus į savo žymiąją mamą.

Kai jis šeimos nuotrauką įkėlė į savo „Instagram“ paskyrą, vieną komentarą parašė ir Reese Hodapp: „Geriausia visų laikų šeima.“ Ir dar pridėjo dvi rožines širdeles.

Iš Las Vegaso kilusi šviesiaplaukė R.Hodapp (21 m.), studijuojanti pedagogiką San Diego universitete, tapo pirmąja Jadeno Gilo širdies drauge.

Tarp Agassi šeimos nuotraukų atsirado ir tokia, kur Reese švelniai prigludusi prie ledo ritulio žaidėjo marškinėlius vilkinčio Jadeno Gilo.

Po šia nuotrauka R.Hodapp parašė: „Nuo ledo sklido šaltis, bet mūsų širdyse tvyrojo šiluma.“

Per Reese gimtadienį Jadenas Gilas įkėlė jos ir savo nuotrauką. Susikibę rankomis abu eina per pievą. Pridėtos dvi raudonos širdys ir žodžiai: „Su 21-uoju gimtadieniu, Reese! Tave labai myliu. Tikiuosi viso geriausio.“

Atrodo, kad jaunosios poros santykiai rimti. R.Hodapp šeima susipažino su jos draugu. Merginos broliai ir seserys į socialinius tinklus įkeltas poros nuotraukas palydi švelniais žodžiais.

Praėjusių metų liepą A.G.Agassi su Reese apsilankė savo mamos gimtinėje Vokietijoje. Vienoje nuotraukų pora įamžinta Heidelbergo senamiestyje. Apsikabinę, besišypsantys, laimingi.

Po nuotrauka Jadeno Gilo įrašas – „Mamos gimtinė“. S.Graf išaugo netoli Heidelbergo.

R.Hodapp šmaikščiai klausia: „Kas šis gražuolis?“

R.Hodapp ir J.G.Agassi studijuoja Kalifornijos valstijoje. Jų universitetus skiria dvi su puse valandos kelio automobiliu.

Jadeno Gilo tėvas, buvusi teniso aikštynų žvaigždė, savo gimtajame Las Vegase turi ir trečią „vaiką“ – įkūrė mokyklą „Democracy Prep“.

Padedamas partnerio „Longines“ įžymusis tenisininkas renka lėšas jai išlaikyti.

„Democracy Prep“ gali nemokamai rengti stojimui į koledžus daugiau nei tūkstantį socialiai remtinų šeimų vaikų.

Mokiniai myli A.Agassi. Svarbiausia ne dėl to, kad jis – legenda. Bet dėl to, kad neabejingas jų problemoms.

Nuobodžiauti tenisininkui neleidžia ir dar trys jo šeimos nariai – Jorkšyro terjeras Yankee, retriveris Busteris ir didžiulis dogas Blue. Pastarajam, kaip aiškėja iš A.Agassi nuotraukos „Instagram“, leidžiama gulinėti ant šeimos sofos. Blue su šeimininku gali kartu ir snustelėti.

Išties ramus A.Agassi gyvenimas. Bet tokio jis ir nusipelnė po klajonių iš vieno pasaulio teniso aikštyno į kitą.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.