Būna ir taip: žinoma manekenė vaiko susilaukė perkopusi per 50-metį

Priklausomybė nuo kokaino ir alkoholio, besaikis rūkymas, vienas po kito besikeičiantys partneriai, regis, liko praeityje. Aikštingoji mados pasaulio žvaigždė Naomi Campbell (51 m.) audringą modelio gyvenimą pagaliau iškeitė į motinystę ir sveiką gyvenimą?

Naomi neprisipažįsta, ar kūdikį pagimdė pati, ir nieko neužsimena apie jo tėvą.<br>Scanpix (AP Photo/Sunday Alamba) nuotr.
Naomi neprisipažįsta, ar kūdikį pagimdė pati, ir nieko neužsimena apie jo tėvą.<br>Scanpix (AP Photo/Sunday Alamba) nuotr.
N.Campbell pasidalijo nuotrauka, kurioje savo delne laiko naujagimės pėdutes, ir paskelbė tapusi motina.<br>Instagram nuotr.
N.Campbell pasidalijo nuotrauka, kurioje savo delne laiko naujagimės pėdutes, ir paskelbė tapusi motina.<br>Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 15, 2021, 10:44 AM, atnaujinta Jul 16, 2021, 8:56 AM

Viena garsiausių visų laikų manekenių neseniai privertė aiktelėti visą pasaulį. Ji pasidalijo nuotrauka, kurioje savo delne laiko naujagimės pėdutes, ir paskelbė tapusi motina.

„Graži maža būtybė pasirinko mane tapti jos mama. Jaučiuosi pagerbta galėdama į savo gyvenimą įsileisti šią nuostabią sielą. Nerandu žodžių, kuriais galėčiau apsakyti, kokį ryšį jaučiu su tavimi, mano angele. Nėra didesnės meilės“, – šalia mielos nuotraukos „Instagram“ tinkle parašė N.Campbell.

O neseniai švęsdama 51-ą gimtadienį su milijonais gerbėjų pasidalijo dar viena nuotrauka. Šįkart – neryškiu mažos mergaitės atvaizdu. Iškart po juo pasipylė komentarai, kad tai „geriausia dovana“, „ji tobula“, „būkit palaimintos abi – tu ir ji“.

Panašu, kad modelio gerbėjai susipainiojo ir pamanė, kad tai jos dukra. Pagaliau dar vienas komentaras painiavą išsklaidė: „Tai – trijų mėnesių Naomi 1970-aisiais.“

Kad ir kaip būtų, Naomi neprisipažino, kad kūdikį pagimdė pati. Be to, nieko neužsiminė apie naujagimės tėvą.

Artimi N.Campbell aplinkos žmonės atskleidė, kad kurį laiką manekenė gyvena su nauju širdies draugu ir jaučiasi labai laiminga. Ji esą pajuto, kad dabar puikus metas tapti motina.

„Ji norėjo vaikų jau daugiau nei dešimtmetį. Visi tie, kurie stebisi šia Naomi naujiena, visai jos nepažįsta. Ji gyvena savaip, turi savo planą“, – komentavo šaltiniai.

N.Campbell pati apie vaikus pastarąjį kartą kalbėjo prieš trejus metus.

„Aš norėčiau turėti vaikų, juos visada mylėsiu. Kai esu šalia vaikų, pati tampu vaiku. Tai ta maža mergaitė, kurios širdyje niekada nenoriu prarasti“, – tuomet kalbėjo N.Campbell.

Anksčiau manekenė yra prisipažinusi nuolat galvojanti apie galimybę susilaukti vaikų, o dėl mokslo pažangos tai įmanoma tada, kai ji apsispręs.

Taip pat ji niekada neatmetė galimybės įsivaikinti. Vis dėlto yra atvirai prisipažinusi, kad vieniša motina nenori būti, nes tėvas svarbus vaiko gyvenime.

Naomi niekada nematė savo biologinio tėvo, kuris jos motiną paliko įpusėjus nėštumui, o pavardę Campbell jai davė patėvis, antrasis motinos vyras.

Sėkmė aplankė penkiolikos

N.Campbell žinoma ne vien dėl sėkmingos modelio karjeros. Ji vaidina filmuose, dainuoja, kartu su kitu autoriumi yra parašiusi novelę „Swan“ (išvertus iš anglų k. – „Gulbė“), pastaruoju metu kuria vaizdo pokalbius „YouTube“ platformoje „No Filter with Naomi“.

Tačiau Naomi tikina, kad dėl sėkmės jai teko pakovoti. Vaikystėje ji ėmė eiti motinos pėdomis ir siekti šokėjos karjeros. Ji sunkiai dirbo norėdama tapti geresnė.

„Buvau iš tų vaikų, kurie patys plauna savo kojines. Kalbant apie paauglystę, būčiau norėjusi jaustis geriau būdama savimi, užuot bandžiusi būti kažkuo kitu“, – apie augimo laikotarpį kalbėjo N.Campbell.

Motina ją mokė būti nepriklausomą ir siekti to, ką užsibrėžė. Žodžio „lengva“ ji iš motinos niekada nėra girdėjusi, o vėliau ir pati nebuvo pajutusi.

Londone gimusią ir augusią N.Campbell kartą, kai jai buvo 15 metų, gatvėje pastebėjo vienos modelių agentūros vadovė. Būtent tą akimirką Naomi gyvenimas įgavo kitokį pagreitį. Nuo trejų metų šokusi ir apie šokėjos karjerą svajojusi mergaitė tapo modeliu.

Kokainas ir alkoholis

Jos atvaizdas puošė šimtus garsiausių mados žurnalų viršelių, ji buvo daugelio garsiausių dizainerių mūza, įsiliejo į prabangos ir vakarėlių kupiną mados pasaulį.

Nepavyko jai išvengti ir liūdnų audringo gyvenimo pusių. „Aš linksminausi, gyvenau kelionių kupiną gyvenimą ir bendravau su žmonėmis, kurie galėjo duoti, ką tik panorėdavau“, – yra sakiusi manekenė.

1999 metais ji pateko į reabilitacijos kliniką, čia penkerius metus buvo gydoma nuo kokaino ir alkoholio priklausomybės.

2001 metais ji buvo nufotografuota anoniminių narkomanų susitikime.

„Žmonės mėgino mane sugėdinti dėl to, kad aš kreipiausi pagalbos. Niekada to nereikia gėdytis, nes reabilitacija yra teigiamas dalykas“, – prisiminė savo problemas moteris.

N.Campbell tikina jau kurį laiką nebevartojanti alkoholio, metusi rūkyti ir gyvenusi pagal griežtai nusistatytą dienotvarkę.

Draugavo su žinomais vyrais

Visuomet spalvingas buvo ir asmeninis modelio gyvenimas. 1993 metais manekenė buvo susižadėjusi su grupės „U2“ bosininku Adamu Claytonu (61 m.), tačiau po metų sužadėtuvės nutrūko.

Netrukus ji įsisuko į trumpą nuotykį su aktoriumi Leonardo DiCaprio (46 m.). Tada jam buvo 21-eri. Po romano juodu liko gerais draugais.

Nuo 1998 metų N.Campbell susitikinėjo su dvidešimčia metų vyresniu Italijos verslininku, buvusiu „Formulės 1“ komandos vadovu Flavio Briatore (71 m.), tačiau po ketverių metų draugystės jųdviejų santykiai iširo.

Tiesa, prieš pabaigą pora dar spėjo susižadėti.

Po išsiskyrimo verslininkas pareiškė, kad Naomi yra nuostabi, tačiau geresnė draugė nei mylimoji.

Naomi taip pat išdėstė savo nuostatas. „Neketinu būti niekieno trofėjumi. Jei tikitės, kad gaminsiu pusryčius virtuvėje avėdama aukštakulniais, tarsi būčiau ką tik nužengusi nuo podiumo, to tikrai nebus“, – sakė N.Campbell.

Ilgai vieniša žavi moteris nebuvo. Dar tais pačiais metais buvo užmezgusi trumpalaikį ryšį su reperiu ir muzikos prodiuseriu Seanu Combsu (51 m.), žinomu kaip P.Diddy.

2006-aisiais Naomi 10 mėnesių leido laiką su dešimčia metų jaunesniu Jungtinių Arabų Emyratų naftos imperijos paveldėtoju Badru Jafaru (41 m.).

Švenčiant modelio 35-ąjį gimtadienį jis buvo išnuomojęs aštuonis viešbučio „Burj al Arab“ aukštus. Tokia dovana jam kainavo daugiau nei milijoną eurų.

Po skyrybų – teismai

Ilgiausiai, net penkerius metus – iki 2013-ųjų, N.Campbell santykiai truko su rusų verslininku, nekilnojamojo turto magnatu, milijardieriumi Vladislavu Doroninu (58 m.). Nors viešumoje pora atrodė iki ausų vienas kitą įsimylėję, dažnai kartu atostogaudavo, ir ši meilė baigėsi.

Bet nemalonūs reikalai tęsiasi iki šiol. Praėjusiais metais buvusios poros interesai susikirto teisme.

Verslininkas apkaltino buvusią draugę, kad ji iki šiol negrąžino jam paskolų ir turto, verto apie pustrečio milijono eurų.

Beje, prieš trejus metus N.Campbell buvo poruojama su britų reperiu Skepta (38 m.), su juo kartu pozavo žurnalo „GQ“ viršeliui vilkėdama vien apatiniais.

Pastarasis vyrukas, kuris spaudoje buvo paminėtas kaip N.Campbell mylimasis, – buvusios grupės „One Direction“ žvaigždė 23 metais jaunesnis Liamas Payne’as (27 m.). Tačiau tai tebuvo keturių mėnesių romanas su atostogomis Ganoje.

Parengė Vykintė BUDRYTĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.