„Kalnapilio-Tauro grupei“ – garbingas „maltiečių“ apdovanojimas: motyvuos stengtis dar labiau

Jau daugiau nei kelis dešimtmečius aktyvia visuomenine veikla užsiimanti „Kalnapilio-Tauro grupė“ apdovanota Maltos ordino pagalbos tarnybos (MOPT) teikiamu „Gerųjų darbų angelu“. Tai nėra pirmas, tačiau vienas svarbiausių įmonės gautų tokio tipo apdovanojimų, kuris paskatins dar aktyviau imtis gerų darbų visuomenei.

Įmonė „maltiečiams“ įvairiomis iniciatyvomis padeda nuo 2007 metų, o pagalbos ypač prireikė pastaraisiais metais.<br>Mindaugo Ažušilio nuotr.
Įmonė „maltiečiams“ įvairiomis iniciatyvomis padeda nuo 2007 metų, o pagalbos ypač prireikė pastaraisiais metais.<br>Mindaugo Ažušilio nuotr.
„Kalnapilio-Tauro grupės“ generalinis direktorius Marijus Valdas Kirstukas.<br>Elijaus Kniežausko nuotr.
„Kalnapilio-Tauro grupės“ generalinis direktorius Marijus Valdas Kirstukas.<br>Elijaus Kniežausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2021-10-06 10:14, atnaujinta 2021-10-06 10:17

Sunkiausias periodas – pandemija

„Gerųjų darbų angelas“ suteikiamas Maltos ordino pagalbos tarnybos rėmėjams už ilgametę finansinę paramą ar paramą daiktais ir paslaugomis.

Apdovanojimą, kurį sudaro prizas ir nominaciją patvirtinantis diplomas, galima gauti vos vieną kartą, o kandidatų nominacijoms ir apdovanojimams sąrašus kartu su rekomendacijomis pateikia „maltiečių“ grupių vadovai.

Kaip teigia „Kalnapilio-Tauro grupės“ generalinis direktorius Marijus Valdas Kirstukas, išties džiugina, kad buvo pastebėtas ir įvertintas ilgametis indėlis į Maltos ordino pagalbos tarnybos veiklą.

Įmonė „maltiečiams“ įvairiomis iniciatyvomis padeda nuo 2007 metų, o pagalbos ypač prireikė pastaraisiais metais.

„Nuolat prisidedame prie „Maltiečių sriubos“, į kurią bendrovės darbuotojai labai noriai įsitraukia, patys aktyviai dalyvauja paramos renginiuose, aukoja ir renka aukas kilniam tikslui. Pandemijos metu daugelis renginių ar suplanuotų lankymųsi buvo apribota, tačiau vis tiek tęsėme finansinę paramą, o senolius nusprendėme pradžiuginti ir Kalėdinėmis dovanėlėmis“, – pasakoja M.V.Kirstukas.

„Pandemijos laikotarpis mūsų globojamiems senoliams nebuvo lengvas, sulaukėme tikrai daug prašymų padėti senoliams aplankant juos, suteikiant apsaugos priemones ir paremiant kitokiais būdais. Todėl labai džiaugiamės sulaukę atsakingų verslų, tokių kaip „Kalnapilio-Tauro grupė“, finansinės paramos, su ja jaučiamės kur kas užtikrinčiau“, – teigia „Maltiečių sriubos“ organizatorė Rasa Stukienė.

Atsigręžia ir į kitas iniciatyvas

Kaip teigia M.V.Kirstukas, jo vadovaujamai įmonei visada buvo ypač svarbus Aukštaitijos sostinės gyvenimas ir jo gyventojų gerovė, todėl remiami ne tik įvairūs socialiniai ir labdaros projektai, bet ir nuolat skatinamos prie miesto ir rajono kultūrinio bei socialinio gyvenimo prisidedančios veiklos: remiamas kasmetinis Panevėžio gimtadienis, bendradarbiauja su tarptautinio meninio stiklo kūrėjų simpoziumo „Glass Jazz“ organizatoriais, prisijungta prie Panevėžio gražinimo iniciatyvos, finansiškai prisidėta prie Senvagės vandenvalos siurblinės bokšto atnaujinimo darbų ir kitų veiklų.

Aktyviai remiami ir įvairių sporto šakų atstovai, iš kurių vieni didžiausių – šiemet įspūdingai atrodanti „Panevėžio“ futbolo ekipa, viena stipriausių Lietuvos krepšinio lygos Panevėžio „Lietkabelio“ komanda ir nuolat dėl aukščiausių titulų kovojanti Lietuvos nacionalinė vyrų krepšinio rinktinė.

„Atsakingas verslas turi padėti savo bendruomenei. Prisidedame prie įvairių socialinių iniciatyvų ir gerumu dalinamės su kitais. Tai darome toli gražu ne dėl apdovanojimų, tačiau jie mums taip pat yra labai svarbūs – tai parodo, kad judame teisinga kryptimi ir mūsų pastangos daro realų poveikį, padeda žmonėms ir keičia visuomenę. Jie suteikia ir motyvacijos stengtis dar labiau“, – atvirauja „Kalnapilio-Tauro grupės“ vadovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.