Iššūkis vyrui – žmona įsimylėjo kitą moterį

Laimingai ištekėjusi ir savo vyrą mylinti vokietė Saskia (28 m.) sporto klube susipažino su lengvojo kultūrizmo trenere Lui (29 m.) ir ją taip pat įsimylėjo. Kaip į žmonos jausmus moteriai sureagavo sutuoktinis Marcinas (34 m.)?

Saskia, Marcinas ir Lui jaučiasi kaip viena šeima.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Saskia, Marcinas ir Lui jaučiasi kaip viena šeima.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Saskia, Marcinas ir Lui jaučiasi kaip viena šeima.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Saskia, Marcinas ir Lui jaučiasi kaip viena šeima.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Saskia tikina, kad jos jausmai Marcinui nė kiek nesumažėjo.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Saskia tikina, kad jos jausmai Marcinui nė kiek nesumažėjo.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Saskia tikina, kad jos jausmai Marcinui nė kiek nesumažėjo.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Saskia tikina, kad jos jausmai Marcinui nė kiek nesumažėjo.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Lui ir Saskia jaučiasi kaip žmonos.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Lui ir Saskia jaučiasi kaip žmonos.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

2021-11-06 11:51

Prieš dvejus metus Saskios ir Marcino santuoka turėjo atremti iššūkį, kai viename Hamburgo sporto klube žmona susipažino su Lui.

Tuomet ketverius metus santuokoje gyvenusi moteris akimirksniu užmezgė ryšį su trenere, kuri yra lesbietė, ir jos ėmė leisti laiką kaip draugės. Nejučia moteris suprato, kad jųdviejų bendravimas virsta romantiniais santykiais.

Ne tik apie draugystę, bet ir apie užsimezgusius jausmus trenerei Saskia atvirai papasakojo savo vyrui, kuris yra heteroseksualus. Tačiau jis tikino nebuvęs nustebintas tokios žinios.

„Aš susidūriau su tapatumo krize, kai įsimylėjau Lui. Nes iki tol maniau, jog įsimylėti kitą žmogų gali tik tuomet, kai sumažėja jausmai esamam partneriui. Tačiau atsitiko kitaip.

Mylėjau Marciną lygiai taip pat kaip ir mūsų santykių pradžioje ir jokiu būdu nenorėjau jo netekti. Vis dėlto negalėjau paneigti savo jausmų Lui“, – pasakojo Saskia, kuri su abiem mylimaisiais įkūrė komunikacijos paslaugas teikiančią įmonę.

Anksčiau moteris jųdviejų su vyru porą būtų apibūdinusi kaip kategoriškai monogamišką, tačiau sutikus Lui viskas pasikeitė.

Saskia sutuoktiniui apie savo jausmus kitai moteriai prisipažino verkdama. Neįsivaizdavo, kaip gali į šią žinią sureaguoti Marcinas. Tačiau jis pademonstravo visišką palaikymą. To pokalbio metu vyras pirmas pasiūlė, kad jis būtų laimingas galėdamas prie jų šeimos pridėti trečią partnerį.

Nuo tada kurį laiką Saskia ir Lui ėmė susitikinėti, o po keleto savaičių trijulė nusprendė pakylėti santykius į kitą lygį – kartu apsigyventi. Kol susirado didesnį butą, praėjo pusmetis.

Nuo tada Saskia gyvena ir su savo sutuoktiniu, ir su tariama žmona. O pasidalydama savo istorija ji siekia parodyti, kad poliamorinius santykius praktikuojantys žmonės taip elgiasi ne dėl to, kad yra nepasotinami sekso maniakai.

Marcinas su Lui užmezgė platonišką draugystę ir tapo geriausiais draugais. Tuo metu Saskia myli abu ir savo lova dalijasi tiek su vienu, tiek su kitu, tačiau skirtingu metu. Pasak Saskios, jie visi trys kartu neužsiima sekso žaidimais, niekada net nebandė sekso trise.

„Mes visuomet pabrėžiame, jog esame šeima. Lui su Marcinu yra tarsi brolis su sese arba geriausi draugai. Jie vienas kitam nejaučia romantinių jausmų ir neturi seksualinių santykių.

Mes esame tarsi viena komanda. Aš reguliariai keičiu miegojimo vietą, bet pagal kalendorių mes negyvename. Viskas vyksta neplanuotai, priklauso nuo nuotaikos“, – paaiškino Saskia.

Ji po vestuvių buvo paėmusi Marcino pavardę, o Lui norėdama tapti visaverte trijulės dalimi taip pat pasinaudojo jo pavarde kaip savo slapyvardžiu.

Trijulė beveik visą laiką leidžia drauge ir tikina, jog jiems niekada neprireikė planuoti laiko atskirai ir niekada nekilo ginčų norint nuspręsti, kas kada su kuo miega. Tam labai padeda tai, kad abu Saskios mylimieji neturi vienos savybės – tiek Marcinas, tiek Lui nėra pavydūs.

„Mes nejaučiame, kad dalytumės meile. Galima paaiškinti taip: mes jaučiamės tarsi kiekvienas savo meilę dėtume į bendrą krepšį, iš kurio jos pasiimame dar daugiau. Svarbu, kad suprastumėte, jog tarp mūsų nėra dviejų ryšių, o tik vienas bendras – mes esame šeima, komanda“, – paaiškino Saskia.

Moterį nemaloniai stebina, kai kalbėdami apie jų santykius žmonės juos apriboja tik seksu.

„Juokingiausia tai, kad nė vienas iš mūsų trijų nesame nei reiklūs seksui, nei iškeliame jį į pirmąją vietą. Mums daugiau reiškia apsikabinimai, bučiniai“, – tikino Saskia. O tokių situacijų, kai reikia kuriam nors laukti už kambario, kuriame kiti du mylisi, durų, net nėra buvę. Viskas vyksta natūraliai.

Trijulė svarsto kada nors turėti vaikų ir tikisi, kad tokiems netradiciniams jų santykiams pritars vis daugiau žmonių. Kai trijulė jaus, jog pakantumo padaugėjo, tuomet atsiras ir atžalos.

Būtent dėl to Saskia, Marcinas ir Lui nuolat socialiniuose tinkluose skelbia nuotraukose užfiksuotas akimirkas iš savo kasdienybės. Nemonogamiška trijulė sulaukia vis daugiau palaikymo iš savo sekėjų.

„Mūsų santykiai nieko nežeidžia, esame normalūs žmonės, tiesiog du kartus pamilome. Svajojame kartu pasenti, užauginti vaikus, kurie mums padovanotų anūkų. Svajojame apie tokią dieną, kai tiesiog sėdėsime ir mėgausimės mūsų nuostabia didele šeima“, – ateities vizija pasidalijo Saskia.

Parengė Darija Jankauskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.