Megan Fox nėrė į reperio glėbį: aistrą lėmė žvaigždės

Užvertusi 10 metų santuokos puslapį trijų vaikų motina aktorė Megan Fox (35 m.) nėrė į reperio Machine Gun Kelly (31 m.), kuriame rado savo sielos atspindį, glėbį. O jis, pasirodo, apie Megan svajojo dar paauglystėje, žiūrėdamas į jos erotinį plakatą ant sienos.

 Megan Fox.<br> 123rf nuotr.
 Megan Fox.<br> 123rf nuotr.
 Megan Fox.<br> 123rf nuotr.
 Megan Fox.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2021-11-08 14:59

Plakate tuomet 22 metų aktorė įamžinta vilkinti seksualų bikinį ir viliojamai valganti vyšnias. O Machine Gun Kelly, kurio tikrasis vardas Colsonas Bakeris, tada vos sulaukęs pilnametystės bičiuliams kalbėjo, kad norėtų ją vesti.

Tačiau kaip tik tais metais jam dukrą pagimdė kita moteris – Emma Cannon.

O M.Fox tuo metu jau buvo susižadėjusi su būsimu vyru aktoriumi Brianu Austinu Greenu (48 m.), išgarsėjusiu kultiniame seriale „Beverli Hilsas, 90210“. Aktoriai 2010 metais susituokė.

Tačiau dabar Machine Gun Kelly pagaliau glaudžia savo svajonių moterį. Pora tikina, kad jų „sielos yra susipynusios ir jų ryšį valdo protėviai“.

Per tą laiką aktorė santuokoje susilaukė trijų sūnų – Noah Shannono (8 m.), Bodhi Ransomo (7 m.) ir Journey Riverio (5 m.), o reperis išgyveno audringą jaunystę, kurioje buvo ir kaltinimų įvykdžius nusikaltimus, ir narkotikų, ir muštynių. Jis turi 13-metę dukrą Casie.

Kad ir kaip būtų, dabar porą sieja ne tik sielos, bet ir kūniški reikalai. Neseniai Niujorke vykusioje MTV muzikos vaizdo klipų apdovanojimų ceremonijoje M.Fox lydėjo savo mylimąjį Machine Gun Kelly būdama beveik nuoga.

Ji vilkėjo visiškai peršviečiamą „Mugler“ suknelę. Kai aktorės buvo paprašyta pakomentuoti savo apdarus, ji atsakė, kad suknelę išrinko jos mylimasis.

„Jis pareiškė: tu šįvakar būsi nuoga. O aš sutikau: „Kaip pasakysi, tėtuk“, – paaiškino M.Fox.

Aktorė ir muzikantas susitiko 2020-ųjų kovą trilerio „Midnight In The Switchgrass“ filmavimo aikštelėje, tačiau netrukus filmo kūrimas dėl pandemijos buvo sustabdytas. Užtat ką tik užsimezgęs Megan ir Machine Gun Kelly ryšys nenutrūko, o žaibiškai išaugo į santykius, kurių jau nebegalėjo slėpti.

Pirmą kartą pora pastebėta pernai gegužės 15 dieną.

Po trijų dienų aktorės sutuoktinis Brianas pirmą kartą viešai paskelbė, jog juodu su Megan yra išsiskyrę jau nuo 2019 metų gruodžio, su buvusia žmona liko draugai ir jis pasitiki jos sprendimais dėl antrosios pusės pasirinkimo.

„Megan sakė, kad Colsonas – labai geras ir nuoširdus vaikinas“, – teigė B.A.Greenas.

Dar po kelių mėnesių M.Fox ir Machine Gun Kelly oficialiai patvirtino savo ryšį, kurį pajuto praėjus dviem dienoms po pažinties.

„Iš karto supratau, kad jis yra dviguba liepsna arba mano sielos atspindys. Tai ne tas pat, kas sielos draugas.

Dvigubos liepsnos ryšys būna tada, kai į aukštą tašką pakylėta siela gali pasidalyti į du atskirus kūnus tuo pat metu.

Tad mes esame dvi tos pačios sielos dalys. Ir aš tai jam pasakiau beveik iš karto, nes greitai tai pajutau.

Pakviečiau jį pietų ir apipyliau jį šia astrologine informacija“, – paaiškino M.Fox.

Reperis taip pat neslėpė pajutęs tai, ko anksčiau niekada nebuvo patyręs. Tai jam tapo dideliu įkvėpimu kuriant albumą „Tickets to My Downfall“.

„Nežinojau, kas yra tikroji meilė, iki tol, kol mūsų žvilgsniai nesusitiko. Dalį albumo įrašiau jau būdamas įsimylėjęs. Prieš tai net negalėjau įsivaizduoti, kad kažkas tokio apskritai egzistuoja“, – prisipažino Machine Gun Kelly.

Prieš metus išleidęs iki šiol naujausią studijinį albumą, netrukus pristatė ir muzikinį dainos „Drunk Face“ klipą, kuriame filmavosi su Megan, taip prisipažindamas meilę jai.

Po penkių mėnesių kartu pora jau kalbėjo apie rimtus santykius ir bendrą ateitį. Pasak porai artimų šaltinių, Machine Gun Kelly jau susidraugavo su M.Fox vaikais ir pamažu tampa jų gyvenimo dalimi.

Iki tol Machine Gun Kelly turėjo spalvingą gyvenimą.

Jis yra susitikinėjęs su žinomomis pramogų pasaulio moterimis – dainininke Noah Cyrus (21 m.), aktore Kate Beckinsale (48 m.), modeliais Amber Rose (37 m.) ir Sommer Ray (25 m.), dainininke Hasley (27 m.).

Parengė Darija Jankauskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.