Gerumo sriuba vaišins maltiečiai ir pirmoji ponia Diana Nausėdienė

Jau tampa gražia tradicija maltiečių rengiamos senelių paramos akcijos „Maltiečių sriuba“ kalėdinę šventę vykdyti Vilniaus Katedros aikštėje ir priminti sostinės svečiams bei gyventojams, kad Kalėdų laukimo laikotarpiu žmogiška atjauta ir gerumas turėtų būti svarbiausi.

Diana Nausėdienė<br>T.Bauro nuotr.
Diana Nausėdienė<br>T.Bauro nuotr.
Maltiečiai<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Maltiečiai<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 15, 2021, 9:00 PM

Gruodžio 16 d., ketvirtadienį, nuo 16 val. gerumo sriubų miestelis veiks prie didžiausios miesto eglės. Čia susirinks būrys svečių, pritariančių senelių paramos akcijai.

Prie pagrindinės šalies eglės įsikurs sriubų miestelis – maltiečiai ir jų draugai visus vaišins įvairių restoranų sriuba. Čia galėsite paaukoti, kad ateinančiais metais sunkiai gyvenantys senoliai sulauktų paramos. Ateikite vaišintis ir dalintis.

Maltiečių palaikyti atvyks socialine sritimi besirūpinanti pirmoji šalies ponia Diana Nausėdienė. Maistą ir susirinkusiuosius palaimins maltiečių vyskupas Darius Trijonis. Aikštėje maltiečiai visus vaišins sriuba ir kvies aukoti, kad už surinktas lėšas ateinančiais metais galėtų su maistu lankyti pagalbos laukiančius senelius.

Maltiečiai iš viso globoja 2800 senelių 42 Lietuvos vietovėse.

Aikštėje garuos penkių rūšių sriubos. Šventėje lauks ir Kalėdų Senelis. Renginį ves Jonas Radzevičius.

Maltiečių palaikyti ketina ateiti aktoriai, nuomonės formuotojai, muzikantai ir sportininkai. Visi jie patys prisidėję prie akcijos kvies tai padaryti praeivius. Kartu susibursime ir paprašysime už tuos vargstančius senelius, kurie neprašo patys. Padovanokime jiems Kalėdas ir tikėjimą, kad jie nebus pamiršti ir ateinančiais metais.

Aukoti galite r numeriais 1410 – 10 Eur, 1418 – 3 Eur. Didesnė suma – https://maltieciusriuba.lt/

Tikroji Kalėdų prasmė – dalintis ir būti kartu!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.