Naujųjų metų sutikimas gali tapti kitokiu: Lrytas.lt kviečia dalintis atsiminimais ir laimėti 500 eurų

Priešventinis laikotarpis kiekvieną įsuka į intensyvų pasiruošimo šurmulį, o lavina darbų besibaigiant metams ir kalėdinių pirkinių maratonas verčia gyventi kur kas didesniu tempu, nei įprastai.

Artėjant gražiausioms metų šventėms jau dabar verta stabtelėti ir bent akimirkai apmąstyti praėjusius metus, pražvelgti kokios gražiausios akimirkos mus džiugino.<br>123rf.com asociatyvi nuotr.
Artėjant gražiausioms metų šventėms jau dabar verta stabtelėti ir bent akimirkai apmąstyti praėjusius metus, pražvelgti kokios gražiausios akimirkos mus džiugino.<br>123rf.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-12-17 16:57, atnaujinta 2021-12-17 17:09

Artėjant gražiausioms metų šventėms jau dabar verta stabtelėti ir bent akimirkai apmąstyti praėjusius metus, pražvelgti kokios gražiausios akimirkos mus džiugino.

Naujienų portalas lrytas.lt kartu su „Bitė“ pristato konkursą „Ką per naujus už 500?“ ir kviečia dalintis brangiausiu savo atsiminimu.

Konkurso laimėtojo lauks 500 eurų piniginis prizas Naujųjų metų vakarui!

Atgaivinkite prisiminimus, atsigręžkite į ankstesnius metus ir pasidalinkite įsimintiniausiu ir brangiausiu atsiminimu.

Gal patyrėte nepamirštamą nuotykį? Šventes sutikote netikėtoje vietoje, kurią prisimenate iki šiol? O gal tai atsiminimas, likęs iš vaikystės? Dalinkitės visais savo šiltais, džiugiais bei brangiais atsiminimais.

Viskas, ką reikia padaryti – registruoti savo atsiminimą, užpildant specialiame polapyje esančią anketą, balsuoti ir kviesti tai daryti kitus!

Daugiausia lankytojų balsų surinkusio atsiminimo autorius laimės 500 eurų piniginį prizą Naujųjų metų vakarui, po kurio liks tik dar geresni atsiminimai.

Konkursas vyksta iki gruodžio 30 d. 12 val. Taisykles ir visą informaciją rasite čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?
Gyvai
Gyvai: Silvester Belt išlydėjimas į „Euroviziją“