Skelbiamas konkurso „Ką per Naujus už 500?“ laimėtojas: pasidalintas atsiminimas iš vasaros tapo sėkmingu

Priešpaskutinę metų dieną naujienų portalas lrytas.lt kartu su „Bitė Lietuva“ skelbia konkurso „Ką per naujus už 500?“ rezultatus. Vienam dalyviui šių Naujųjų metų sutikimas taps nepamirštamu!

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-12-30 18:00

Dvi savaites portalo lankytojai buvo kviečiami atgaivinti prisiminimus, atsigręžti į praėjusius metus ir pasidalinti įsimintiniausiu ir brangiausiu atsiminimu, o vieno laimėtojo lauks konkurso partnerio – „Bitė Lietuva“ įsteigtas 500 eurų piniginis prizas.

Per konkurso laikotarpį sulaukta 172 dalyvių, kurie dalinosi pačiais įvairiausiais savo atsiminimais: vaiko gimimu, tapimu močiute, šeimos švenčių atsiminimais, kuriose susiburia patys brangiausi žmonės, asmeniniais pasiekimai ar net ryškiais, išlikusiais atsiminimais iš vaikystės.

Pasibaigus konkursui, kad būtų įsitikinta, jog balsavimas vyko sąžiningai, konkurso organizatoriai visų dalyvių balsus patikrino.

Laimėtoju skelbiamas Nerijus Bratkauskas, atsiuntęs šiltą atsiminimą iš vasaros: „Kai visiškai neplanuotai (tik trumpam) visi vaikai suvažiavome pas tėvus vienu metu, o tai baigėsi bendru cepelinų gaminimu ir jų mėgavimusi pačioje brangiausioje šeimos draugijoje. Vasara 2021-ieji!“.

Sveikiname šio konkurso laimėtoją – jam atitenka 500 eurų piniginis prizas Naujųjų metų vakarui!

Dėl prizo įteikimo su laimėtoju redakcija susisieks asmeniškai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.