Iš alkoholio ir narkotikų dugno išlipusio Tado svajonė – tapti pasaulio kultūrizmo čempionu

Vaikystėje intensyviai sportavęs ir buvęs dziudo bei Muay Thai čempionuTadas Jefišovas vėliau nugrimzdo į gilų dugną. Alkoholis, narkotikai, vagystės, kalėjimas, miegojimas gatvėse ir mintys apie savižudybę – toks buvo jo gyvenimas, kol nusprendė, kad reikia stotis ant kojų ir pradėti intensyviai sportuoti. Šiandien trisdešimt devynerių Tadas klasikinio kultūrizmo taurės konkurse Lietuvoje jau laimėjo pirmąją vietą, o Pasaulio klasikinio kultūrizmo čempionate užėmė septintąją vietą.

Tadui Jefišovui buvo įteikta mero padėka ir savivaldybės atminimo dovana.<br> Alytaus savivaldybės nuotr.
Tadui Jefišovui buvo įteikta mero padėka ir savivaldybės atminimo dovana.<br> Alytaus savivaldybės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Alytaus miesto savivaldybės Komunikacijos skyrius

Jan 22, 2022, 10:30 AM

Ketvirtadienį Alytaus miesto savivaldybės meras Nerijus Cesiulis ir mero pavaduotoja Jurgita Šukevičienė susitiko su Tadu, už pasiekimus sporte ne tik įteikė padėką, bet ir išklausė jo gyvenimo istoriją.

„Girdėjome apie nelengvą jūsų gyvenimo įstoriją, norime pasidžiaugti, kad garsinate miestą ir miestas tuo didžiuojasi. Manome, kad šie pirmieji pasiekimai yra ne paskutiniai ir turite gyvenime kur kas daugiau tikslų. Nesustokite“,- susitikimo su sportininku metu sakė N. Cesiulis.

Ant Tado kūno išlikusios žymės, kurios simbolizuoja nelengvą jaunystę ir nueitą sunkų kelią, kuriuo jis nesididžiuoja, tačiau dabar turi galimybę papasakoti jaunimui, kad narkotikai ir alkoholis gali privesti prie kraštutinumų ir ne visiems suteikiama galimybė iš jų išbristi bei atsistoti ant kojų. Tado teigimu, prieš keletą metų jis, sėdėdamas kalėjime, jau buvo nusipynęs virvę ir suplanavęs savižudybę, nes nebetikėjo, kad kažkas jo gyvenime dar gali pasikeisti, tačiau jis gavo laišką iš mamos, kuris padėjo nuvyti blogas mintis ir atversti kitokio gyvenimo puslapius.

Pradžia buvo sunki, nes nebuvo žmonių, kurie jį motyvuotų, reikėjo kliautis tik savimi. Daug dėmesio skyrė ne tik fiziniam pasirengimui, bet ir jo parodymui – kartais net naktį keldavosi ir mokėsi teisingo pozavimo.

Išėjęs iš kalėjimo, jis pakeitė draugus, sukūrė šeimą, atsisakė alkoholio ir pradėjo sveikai maitintis.

Šiuo metu Tadas turi dvi svajones – baigus mokyklą, užsiimti trenerio darbu bei tapti Pasaulio klasikinio kultūrizmo čempionu.

Tadui Jefišovui buvo įteikta mero padėka ir savivaldybės atminimo dovana.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?