Neparodytas bučinys sukėlė aistras

Bučinys tapo skandalingas dėl to, kad nebuvo parodytas. Toks netikėtas televizijos sprendimas vainikavo praėjusią savaitę Kauno „Žalgirio“ arenoje vykusius „M.A.M.A. 2021“ apdovanojimus, kurie aptarinėjami iki šiol.

 Scenoje L.Gricius su N.Bierancu aistringai pasibučiavo.<br>V.Skaraičio nuotr.
 Scenoje L.Gricius su N.Bierancu aistringai pasibučiavo.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 10, 2022, 1:48 PM, atnaujinta Feb 10, 2022, 5:08 PM

Kasmetis renginys sutraukė daugybę Lietuvos pramogų pasaulio atstovų, tarp jų buvo ir fotografas Lukas Gricius (31 m.) bei choreografas, šokėjas ir socialinių tinklų žvaigždė Naglis Bierancas (35 m.). Jie nebuvo eiliniai svečiai. Jiems buvo patikėta scenoje įteikti apdovanojimą Metų atlikėjui, kuriuo tapo muzikantas Justinas Jarutis. Apdovanojimą juodu įteikė, bet nepraleido progos atkreipti į save dar daugiau dėmesio. Scenoje L.Gricius su N.Bierancu aistringai pasibučiavo.

„Noriu pasinaudoti proga ir perduoti didžiausius linkėjimus visiems, kurie vis dar nesugeba savo vaikams paaiškinti, kas yra meilė“, – per mikrofoną paaiškino N.Bierancas.

Iškart po to vyrai pasiūlė tą patį pakartoti ir televizijos žiūrovams: „O dabar galite tai pabandyti padaryti dar kartelį.“

Tačiau namuose renginį stebėję žiūrovai bučinio pamatyti nespėjo, nes televizijos operatoriai nusuko kameras į „Žalgirio“ arenoje susirinkusią publiką.

Užtat bučinį užfiksavo renginyje dirbę fotografai ir svečiai, tad iškart po apdovanojimų ceremonijos tai nuvilnijo per socialinius tinklus ir sukėlė diskusijas, netgi pasipiktinimą esą homofobiška televizijos pozicija.

Savo nuomonę išsakė laidos „Kitokie pasikalbėjimai“ kūrėjas Mantas Bertulis. „TV3 – homofobai? XXI amžiuje neparodo dviejų vienas kitą mylinčių žmonių bučinio ant scenos. Atstovų pramogų pasaulio, kuriame pilna įvairiausio plauko menininkų, turinčių vienokią ar kitokią lytinę orientaciją. Tyčia nusukamos kameros vos lūpoms susilietus. Jeigu tai būtų, tarkime, bučinys tarp moters ir vyro, viskas būtų gerai? Nagli Bierancai ir Lukai Griciau, pagarba!“ – rašė jis.

Sureagavo ir reklamos specialistė bei dainininkė Dovilė Filmanavičiūtė. Ji savo feisbuke taip pat papriekaištavo televizijai: „Tikrai, TV3 televizija? Ar tikrai reikėjo iškirpti meilės, kurios taip trūksta, kupiną bučinį? Kad ir kaip jums baugu, įvairovė, laisvė, buvimas savimi nugalės viską. Ačiū, Nagli Bierancai. Mes jau pasiruošę būti šviesoje!“

Tuo metu bučinio kaltininkai savo „Instagram“ paskyrose įkėlė bendrą nuotrauką iš renginio, ironiškai nusijuokė ir padėkojo už palaikymą.

O kas jiems? Jie pora! Lygiai prieš metus viešai prisipažino, kad po vienuolikos metų draugystė virto meile. Nuo tada L.Gricius ir N.Bierancas nuolat skelbia intymias jųdviejų nuotraukas iš kasdienybės, kelionių ir vakarėlių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.