Serijinė meilužė: „Nejaučiu jokios kaltės, kai kreipiasi vilties netekusios žmonos“

Pačia žinomiausia meiluže visoje Jungtinėje Karalystėje save vadinanti Gweneth Lee papasakojo apie savo vedusių partnerių žmonas, kurios kartais su ja susisiekia.

 Gweneth sakė, kad vedę vyrai ją traukė nuo jaunų dienų.<br> Instagram nuotr.
 Gweneth sakė, kad vedę vyrai ją traukė nuo jaunų dienų.<br> Instagram nuotr.
 Gweneth sakė, kad vedę vyrai ją traukė nuo jaunų dienų.<br> Instagram nuotr.
 Gweneth sakė, kad vedę vyrai ją traukė nuo jaunų dienų.<br> Instagram nuotr.
 Gweneth sakė, kad vedę vyrai ją traukė nuo jaunų dienų.<br> Instagram nuotr.
 Gweneth sakė, kad vedę vyrai ją traukė nuo jaunų dienų.<br> Instagram nuotr.
 Gweneth sakė, kad vedę vyrai ją traukė nuo jaunų dienų.<br> Instagram nuotr.
 Gweneth sakė, kad vedę vyrai ją traukė nuo jaunų dienų.<br> Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Feb 15, 2022, 10:13 PM

Neištikimybė yra sena kaip pasaulis – vienam partneriui nuklydus, kitas lieka sugniuždytas. Tačiau taip būna ne visada. Viena žinomiausių meilužių Jungtinėje Karalystėje portalui mirror.co.uk atskleidė, kokių reakcijų ji susilaukia iš savo partnerių žmonų.

G.Lee ne visuomet yra priversta kovoti su įtūžusių moterų minia – kai kurios jų susidomi šios patyrusios meilužės patirtimi.

Penktą dešimtį perkopusi G.Lee daugiausia savo laiko leidžia Londone arba Kalifornijoje. Prabangą mėgstančią moterį išlaiko jos labai turtingi ir įtakingi partneriai, gyvenantys kartu su savo sutuoktinėmis.

Moteris pasakoja, kad nors romanai su milijonieriais ir turi daug privalumų, vienas didžiausių tokių santykių trūkumų yra įsižeidusios žmonos. Tiesa, būna ir tokių, kurios siūlo pasimylėti trise, o kitos visiškai nekreipia į tai dėmesio.

Kaip sako pati G.Lee, pastarosios lieka laimingos, kol iš savo vyrų gauna pinigų, dovanų ir gali toliau vairuoti jų „Range Rover“ automobilius.

Štai kai kurie meilužės pasisakymai apie susitikimus su savo partnerių žmonomis:

„Kai kurios iš jų mane prajuokina... Tačiau ne visos būna nusiteikusios juokauti.“

„Viena žmona, kuri aiškiai buvo girta, parašė man žinutę, kurioje pasakojo, kad mano vardą sužinojo būdama su savo vyru, ir paklausė, ar nenorėčiau išgerti kartu su jais.“

„Paprašiau, kad ji man paskambintų. Ji buvo prislėgta. Keista, tačiau ji net nepaklausė, ar aš mylėjausi su jos vyru, nors šiuo atveju mes dar nebuvome to padarę. Mes tiesiog buvome nuėję į kelis pasimatymus.“

„Kai kurios moterys tiesiog nori kam nors suversti visą kaltę, tačiau jos negali kaltinti savo vyro, nes jis yra jų vaikų tėvas ir jiems toliau reikės gyventi kartu. Kitos tiesiog nenori netekti privalumų, kuriuos jos gauna būdamos su turtingu vyru.“

Nusiteikusi seksui trise

G.Lee su keliomis savo partnerių žmonomis yra susitikusi ir gyvai. Vienas įsimintiniausių tokių susitikimų buvo su moterimi, kuri iki šiol nežino, kad sutiko savo vyro meilužę.

Gweneth pasakojo: „Tuo metu buvau užmezgusi romaną su kelių klinikų Londone savininku. Jo žmona yra menininkė, o aš kolekcionuoju meno kūrinius. Jis pasiūlė man pasidomėti jos kūriniais ir susiekti su ja.

Aš apsilankiau jos studijoje, ji man viską aprodė, mes labai gerai sutarėme.

Ji niekada nesužinojo, kad buvau jo meilužė.“

Yra ir tokių žmonų, kurios žino, kad jų vyrai yra neištikimi, ir nori pačios su ja pasimylėti.

G.Lee prisiminė: „Pasimylėti trise man pasiūlė vieno mano ilgalaikio partnerio žmona.

Su šiuo vyru Londone susitikinėjau apie dvejus metus. Jis buvo turtingas finansininkas, įstrigęs apgailėtinoje santuokoje. Jis susitikinėjo ir su kitomis moterimis, ne tik su manimi.

Galiausiai jis išsiskyrė su savo žmona ir greitai vedė kitą savo meilužę, su kuria susitikinėjo tuo pat metu, kaip ir su manimi.

Ši antroji meilužė, kuri dabar yra jo žmona, ir nori pasimylėti kartu su manimi ir jos sutuoktiniu.

Mums trims labai patinka seksas ir aš negaliu sulaukti, kada galėsiu prisijungti prie jų linksmybių pilnai nakčiai. Jeigu visos šalys vienodai to nori, kodėl negalime to daryti? Problemos kyla tuomet, kai atsiranda paslaptys ir melas.“

Jos tėvas to nesmerkia

Patyrusi meilužė, kuri vienu metu susitikinėja su keliais vyrais, buvo ir susituokusi, tačiau jos vyras tragiškai žuvo.

Moterų reakcija į neištikimybę priklauso nuo jų kultūros. Partnerius internete surandanti G.Lee sakė, kad jeigu kuris nors iš jos partnerių turi žmoną iš Lotynų Amerikos arba Italijos, jie visuomet nori išlaikyti santykius paslaptyje. Didelė tikimybė, kad išaiškėjus tiesai, visa ši aistra gali baigtis blogai, nes sutuoktinės gali kerštauti, pavyzdžiui, į savo vyrų kavą įmaišyti vidurius laisvinančių vaistų.

Jeigu jos turi ispaniško arba portugališko kraujo, jos privers jį jausti kaltę.

O štai britės reaguoja visai kitaip. Daugelis britų jai sako, kad sužinojusios apie jų romaną žmonos būtų įskaudintos, tačiau jų santuoka dėl to neiširtų. Jos tiesiog bandytų tai pamiršti, išliktų ramios ir gyventų toliau. Jos neparodo, kai joms skauda.

Na, o skandinavės paprastai būna platesnių pažiūrų.

Pati G.Lee turi olandiškų ir britiškų šaknų, be to, jos tėvas buvo prancūzas, todėl nesigėdijo savo polinkio į neištikimybę.

Moteris atviravo: „Mane visuomet traukė vedę vyrai. Apie tai niekada nekalbu su savo mamos giminaičiais, tačiau mano tėvas sakydavo, kad viskas su tuo yra gerai.

Toks buvo ir mano senelis. Kai buvau paauglė, jis mane vadino laisva siela, ir kartą yra pasakęs, kad kai kurios moterys yra sutvertos būti meilužėmis, o kitos – žmonomis. Jis neklydo.“

Kaltės nejaučia

„Vyrų vagile“ nekartą pavadinta G.Lee nejaučia jokios kaltės – juk ne ji yra neištikima.

Ji pridūrė, kad moterys, su kuriomis dirba, kartais sužino, ką ji veikia laisvalaikiu, ir dauguma jų įsižeidžia. Kartais jos paskambina ir klausia, ar jų vyrai neišdavinėja jų su ja, nors ji tų vyrų gyvenime nėra sutikusi.

„Aš nesu kalta, kad vyrai yra neištikimi. Jie patys priima sprendimą išduoti savo žmonas. Tačiau aš visuomet paklausiu jų sutuoktinių, kaip jos jaučiasi. Dažniausiai jos pyksta ne todėl, kad aš permiegojau su jų vyrais. Paprastai jų santuokoje būna daug gilesnių problemų“, – aiškino G.Lee.

Parengė Karolina Kildaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.