Su savo broliu susituokusi ir 3 vaikų susilaukusi moteris atskleidė, kaip viskas nutiko

Iš Ruandos kilusi Domitila Mukandamagė nežinojo, kad jos sutuoktinis ir trijų vaikų tėvas yra jos biologinis brolis. Tiesą moteriai atskleidė jos giminaičiai.

 Po to, kai paaiškėjo tiesa, moteris slėpdavosi nuo aplinkinių žvilgsnių ir net neidavo parsinešti vandens.<br> 123rf nuotr.
 Po to, kai paaiškėjo tiesa, moteris slėpdavosi nuo aplinkinių žvilgsnių ir net neidavo parsinešti vandens.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 17, 2022, 8:51 PM

Jos istorija, paskelbta portale TUKO.co.ke, nuskambėjo visame pasaulyje ir sukrėtė ne vieną skaitytoją.

Su savo broliu, kuris visiškai atsiribojo net nuo savo vaikų, Domitila paskutinį kartą bendravo prieš penkerius metus. Nebaigtame moliniame namelyje gyvenanti trijų vaikų motina sako, kad iš atžalų tėvo nesulaukia jokios pagalbos.

Domitila gimė 1978 m. Jos motina mirė mergaitei vos sulaukus vienerių, o praėjus keleriems metams po to ji neteko ir savo tėvo. Kadangi turėjo daug brolių ir seserų, visi vaikai augo skirtingose šeimose.

Nors jos giminaičiai buvo minėję, kad ji turi brolį, moteris jo nepažinojo.

Sulaukusi pilnametystės, Domitila pradėjo dirbti namų tvarkytoja ir sutiko savo brolį Kigalį. Tiesa, tada jie dar nežinojo, kad juos sieja kraujo ryšys.

Baiminosi žmonių žvilgsnių

Jiedu įsimylėjo vienas kitą ir susilaukė trijų vaikų.

Tik tuomet sutuoktiniai sužinojo, kad yra giminaičiai, maža to, turi tą pačią motiną ir tėvą. Tai smarkiai paveikė Domitilos savijautą. Moteris nedrįsdavo palikti savo namų, bijodama kitų žmonių žvilgsnių.

„Aš buvau sutrikusi, todėl pradėjau slėptis nuo žmonių. Net nebeidavau parsinešti vandens...“, – kalbėdama su „AfriMax“ sakė moteris.

Domitila pasakojo, kad iš jos vaikų buvo tyčiojamasi. Jiems buvo nuolat primenama, kad jų tėvai yra brolis ir sesuo. Nebeištvėrusi moteris nusprendė palikti savo vyrą.

Pirmasis ir antrasis Domitilos vaikai kenčia nuo įvairių sveikatos sutrikimų.

Moteris jau penkerius metus nėra sulaukusi jokių žinių iš savo brolio. Pasak Domitilos, jis nenori turėti jokių reikalų su savo vaikais.

Taigi moteriai tenka prašyti aplinkinių pagalbos, nes šeimai reikia naujų namų, ji taip pat nori leisti savo vaikus į mokyklą.

Netikėtą tiesą sužinojo ir kitas afrikietis

TUKO.co.ke taip pat pasidalino savotiška 36-erių Gitau iš Kenijos istorija. Vyras neseniai sužinojo, kad jis išdavinėja savo žmoną su jos jaunesniuoju broliu.

Išskirtiniame interviu vyras pasakojo, kad jis susituokė prieš trejus metus. Tiesa, jo žmona nežino, kad jis yra biseksualus.

Dviejų vaikų tėvas atskleidė, kad su savo partneriu jis susipažino 2020 m. per „Tinder“ programėlę. Tačiau jis liko sukrėstas, kai vienos šeimos šventės metu suprato, kad jo mylimasis yra jo žmonos brolis.

Parengė Karolina Kildaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.