„Teleloto“ vyksta į žaidėjų namus: pirmuosius aplankė Dainą ir Antaną Bosus

Praėjusį sekmadienį legendinė loterija „Teleloto“ paskelbė naujo sezono pradžią ir pristatė konkursą – „Mano Teleloto istorija“. Jame dalyvauti kviečiami visi loterijos gerbėjai, norintys pasidalinti pasakojimais apie savo „Teleloto“ žaidimo tradicijas, laimėjimus bei kitas įdomybes. Atrinktų istorijų autoriai bus kviečiami jomis dalintis su visa Lietuva – o tą padaryti padės svečiuose apsilankiusi „Teleloto“ komanda.

Pirmoji savo „Teleloto“ istorija pasidalino Bosų šeima.<br>A.Kubaičio nuotr.
Pirmoji savo „Teleloto“ istorija pasidalino Bosų šeima.<br>A.Kubaičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 13, 2022, 11:54 AM

Kaip sako loteriją organizuojančios įmonės „Olifėja“ marketingo vadovė Renata Mozuraitė, šio konkurso idėja kilo supratus, kiek daug įdomių istorijų per daugiau nei 26 metus sukaupė „Teleloto“ žaidėjai – ir kokia maža dalis iš jų yra matomos bei girdimos viešumoje.

„Mes, dirbantys su „Teleloto“, turime privilegiją sužinoti įvairiausių – linksmų, juokingų, jautrių, jausmingų – pasakojimų apie tai, kaip žmonių gyvenimus paliečia ir praskaidrina ši loterija. Klausomės, ką laimėtojai veikia su Aukso puodais ir automobiliais – kur leidžia sau nukeliauti, kokias svajones pagaliau išpildo. Žinome, kad kai kas per vestuves meta puokštę iš loterijos bilietų. Kai kas rengia šventes šios loterijos tematika, o norintys patekti turi atsinešti „Teleloto“ bilietą. Žaidėjai dalinasi ir įvairiais įpročiais – pavyzdžiui, bilietus persipiešti į sąsiuvinį. Dar kiti pasakoja apie tradicijas – pavyzdžiui, kiekvieną sekmadienį vykti į kitą miestą „Teleloto“ žiūrėti kartu su artimaisiais arba bilietus pirkti tik svečiuojantis kitame mieste. O kiek yra atvejų, kai įteiktas laimingas bilietas papuošia gimtadienius, vardadienius, sukaktuves... Visa tai turi būti skirta ne tik mūsų ausis ir akims! Norime pakviesti žaidėjus savo istorijomis dalintis vienus su kitais – ir su visa Lietuva“, – projekto idėją pristato R. Mozuraitė.

Pirmoji savo „Teleloto“ istorija pasidalino Bosų šeima

Konkurso pristatymo proga pirmieji „Teleloto“ komandą į namus įsileido ir apie savo žaidimo tradicijas papasakojo visai Lietuvai gerai žinoma pora – Daina ir Antanas Bosai.

Jie dalinosi, jog sekmadieniais laikosi rutinos – pirmiausia pasilepina pirtimi, o po to – dažnai jiems laimėjimus atnešančiu „Teleloto“.

„Mes atsiskiriam savo bilietus. Ir dar pas mus būna tokia tradicija meluoti vienas kitam, kad va – man jau tik vieno skaičiaus trūksta“, – juokėsi Daina Bosas.

Beje, sekmadieniniais žaidimais Bosų santykis su „Teleloto“ neapsiriboja. Pasirodo, loterijos bilietai puošė ir neseniai vykusias Antano Boso sūnaus vestuves.

„Kuo toliau, tuo dažniau susiduriu su tokiais kvietimais – ar tai būtų giminė, ar tai būtų draugai – kad vietoj gėlių nešti loterijos bilietą. Dabar buvo Antano sūnaus vestuvės, tai irgi buvo toks prašymas. Ir aš su malonumu nešiau loterijos bilietų“, – pasakojo D. Bosas.

„Tik dar neišsiaiškinom, ar tie bilietai laimingi buvo. Kad galėtume savo dalį paimti“, – juokavo A. Bosas.

Norintys dalyvauti naujame „Teleloto“ konkurse kviečiami savo istoriją siųsti elektroniniu paštu info@loto.lt, asmenine žinute „Facebook“ paskyroje teleloto.loterija arba trumpai pristatyti paskambinus telefonu +370 5 275 17 51. Su atrinktų istorijų autoriais bus susisiekta asmeniškai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.