Milijoną loterijoje laimėjusi mergina pasidalino košmariškais išgyvenimais: niekam to nelinkėtų

Jauniausia Jungtinės Karalystės istorijoje milijono loterijoje laimėtoja Jane Park (27 m.) prisipažino, kad verčiau jau nebūtų jo laimėjusi, nes tai sužlugdė jos gyvenimą.

 J.Park.<br> Instagram nuotr.
 J.Park.<br> Instagram nuotr.
 J.Park.<br> Instagram nuotr.
 J.Park.<br> Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 11, 2023, 12:21 PM

2013 m. būdama vos 17-kos, ji laimėjo milijoną svarų sterlingų „Euromillions“ loterijoje, bet tai nepadarė jos laimingos.

Dalyvaudama televizijos laidoje „Dr Phil“  moteris prisipažino, kad laimėjusi loterijoje ji susidūrė su persekiojimais ir grasinimais mirtimi. „Norėčiau, kad niekada nebūčiau laimėjusi, ir niekam to nelinkėčiau“, – kalbėjo ji.

Edinburge gyvenanti J.Park sakė nekenčianti savo naujojo gyvenimo.

„Tikrąja to žodžio prasme priėjau tašką, kai pajutau, jog nekenčiu viso šito. Pamenu tik, kad galvojau – „Juk aš tokia jauna“ ir „Kodėl mane tokią jauną kažkas privertė patirti visas šitas emocijas?“

Pamenu, mano močiutė sakydavo: „Tai kaip vaikui duoti šautuvą ir nepasakyti, ką su juo daryti“.

Aš suprantu, kaip lengvai gyvenimas gali tiesiog išsprūsti iš kontrolės. Aš galėjau pajusti, kaip tai nutinka“, – pasakojo Jane.

Kai tapusi milijoniere papuolė į žiniasklaidos akiratį, mergina susidūrė ir su siaubingais pavydo pakurstytais išpuoliais.

„Susidūriau su baisiausiais internetiniais įžeidinėjimais. Žmonės man rašė „Mirk“, sulaukiau grasinimų apipilti rūgštimi, tai buvo išties siaubinga.

Žmonės nekentė manęs, o aš buvau tik jauna mergaitė, kuri tik norėjo būti išgirsta. Prisimenu, jaučiausi, kad viskas mano gyvenimas yra mėšlas.

O galvojau, kad bus nuostabu, tikėjausi būti didele garsenybe, nuolat rodytis ant raudonojo kilimo su prabangiais daiktais.

Tačiau sėdėjau trijų miegamųjų name viena ir verkdavau, kol užmigdavau“, – pasakojo J.Park.

Parengta pagal ladbible.com

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.