Jauna pora šeimos vakarėlyje sužinojo 19 metų saugotą paslaptį: neregėtas šokas ir ašaros

Mergina atskleidė, kaip jos tėvai išgelbėjo jos santykius, pripažindami 19 metų saugotą šeimos paslaptį.

 Išgirdusi žinią, kad juos sieja giminystės ryšiai, ji ir jos vaikinas pradėjo verkti – ją net ištiko panikos priepuolis. <br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Išgirdusi žinią, kad juos sieja giminystės ryšiai, ji ir jos vaikinas pradėjo verkti – ją net ištiko panikos priepuolis. <br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 4, 2023, 9:53 PM

Socialinio tinklo „Reddit“ vartotoja, 18-metė @Ancient_Shoe9363 tikino, kad ji ir jos 19-metis partneris susitikinėjo jau beveik dvejus metus, kai įvyko netikėtas dalykas.

Pora jau net buvo spėjusi įsigyti butą ir planavo kartu atidaryti automobilių plovyklą.

„Praėjusią savaitę buvome šeimos susitikime, kuriame buvo paliesta mano velionės močiutės (iš tėčio pusės) tema“, – ilgame įraše rašė mergina.

Tačiau kai vartotojos tėtis atnešė kelias jos močiutės nuotraukas, jos vaikino mama, kurią ji vadina savo anyta, staiga „labai susijaudino“ ir išėjo iš kambario.

„Vėliau ji grįžo su mano ir mano vaikino močiučių (abi jau mirusios) nuotraukomis, kuriose jos pozuoja kartu. Nuotraukose matoma jų vėlyva paauglystė, ankstyva jaunystė. Paskutinės nuotraukos buvo darytos prieš pat mano tėčio gimimą“, – tęsė moteris.

„Pasirodo, mano prosenelis turėjo romaną, per kurį susilaukė mano vaikino močiutės. Kadangi mano močiutė buvo vyriausia, ji tai puikiai žinojo. Nors jie ir gyveno atskirai, juos siejo kraujo ryšys“, – paaiškino „Reddit“ vartotoja.

Mergina teigė, kad jos močiutė ir prosenelis nusprendė nuo likusios šeimos tai nuslėpti.

Ji tęsė: „Taigi, prasidėjo matematika: mūsų močiutės buvo seserys, todėl mano tėtis ir jo mama yra pirmos eilės pusbroliai, o aš ir mano vaikinas esame antrosios eilės pusbroliai.“

Išgirdusi žinią, kad juos sieja giminystės ryšiai, ji ir jos vaikinas pradėjo verkti – ją net ištiko panikos priepuolis. Jo motina taip pat buvo šokiruota.

Laimei, jos santykius išgelbėjo dar vienas netikėtas istorijos posūkis.

„Bet mano tėvai atrodė visiškai ramūs. Galų gale mano tėtis nebeištvėrė“, – dalinosi ji.

„Gerai, gerai, turime kai ką jums pasakyti, visi galite nusiraminti. Ji (turėdamas omenyje mane) nėra mano biologinė dukra, taigi viskas yra gerai“, – prisimindama savo tėvo pareiškimą rašė mergina.

Ji tęsė savo pasakojimą: „Nustojau verkti, bet tik sekundei. Tada vėl pasipylė ašaros, bet šįkart nesustodama kartojau: „Kas čia vyksta?“ Šie trys žodžiai mano galvoje sukasi dar iki šių dienų.“

Tada jos tėtis papasakojo savo istoriją.

Pora susipažino ir susitikinėjo dar studijuodami universitete, tačiau galiausiai išsiskyrė.

Po kelerių metų, kai jos mama buvo penktą mėnesį nėščia, jie vėl susitiko.

„Jie nusprendė pabandyti iš naujo. Jis pažadėjo mano mamai duoti man savo pavardę ir rūpintis manimi (ir jis padarė velniškai puikų darbą). Jis tik pasirašė ant mano gimimo liudijimo, tačiau su juo aš neturiu jokio kraujo ryšio, taigi, nesu ir savo vaikino giminaitė“, – paslaptimi dalinosi mergina.

„Bet mano mama nenorėjo, kad žmonės žinotų, jog nesu jo dukra, taigi ji net 19 metų neleido jam atskleisti šios paslapties“, – tikino ji.

Nors ji neturi įrodymų, kad visa tai yra tiesa, teigė tikinti šia istorija. Pavyzdžiui, ji niekada nebuvo nemačiusi savo tėvų nuotraukų iki mamos nėštumo.

„Tai varo mane iš proto ir man tiesiog reikėjo kam nors išsipasakoti“, – pridūrė ji, kai ši pokalbių gija užsidarė.

Žmonės suskubo komentuoti. Vienas vartotojas rašė: „Tiesiog atlikite DNR tyrimą, kad patvirtintumėte, jog jis nėra jūsų biologinis tėvas. Tada būsite ramūs.“

Kitas juokavo, kad ši istorija galėtų tapti telenovelės siužetu, o trečias pasidalijo: „Šis įrašas lyg kokie amerikietiški kalneliai.“

Tuo tarpu ketvirtas rašė: „Antros eilės pusbroliai yra menkniekis. Santykiai tarp jų nėra draudžiami. Jungtinė Karalystė netgi leidžia pirmosios eilės giminaičių santuoką, nes jų bendra genetinė medžiaga yra maža. Tiesiog būk laiminga.“

Dar kitas paklausė: „O, šventa karvė, kokie kalneliai. Užjaučiu, kad turi susitvarkyti su visu tuo, bet atrodo, kad viskas baigėsi gerai?“

Į šį klausimą mergina atsakė: „Na, mes vis dar kartu, bet aš ką tik sužinojau, kad man buvo meluota visą mano gyvenimą, todėl jaučiuosi keistai.“

Dar vienas „Reddit“ vartotojas parašė: „Na, jis ir yra tavo tėvas. Taigi nesvarbu, kieno sperma tai buvo.“ Atsakydama į šį komentarą, ji rašė: „Žinau, tai nepakeitė mano požiūrio į jį, bet aš jaučiuosi blogai, kad jie man nesakė. Tai nieko nebūtų pakeitę, tiesiog tai yra kažkas, ką norisi žinoti.“

Parengta pagal „The Sun“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.