Mergina įsimylėjo dvigubai vyresnį vyrą darydama jam tatuiruotę: teko gintis nuo piktų liežuvių

24-erių Alexandra Cornish įsimylėjo 46-rių Andrew Chaną, kai jis 2022 m. vasario mėnesį atvyko aplankyti Sidnėjaus. Ji neketino leisti jų amžiui tapti kliūtimi.

  Tatuiruočių meistrė.<br>  123rf asociatyvi nuotr.
  Tatuiruočių meistrė.<br>  123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 20, 2023, 12:49 PM, atnaujinta May 20, 2023, 1:07 PM

Tatuiruočių meistrė šį vyrą įsimylėjo jį tatuiruodama. Jie iškart pajautė abipusę simpatiją, nepaisant to, kad jis beveik dvigubai už ją vyresnis.

A.Cornish A.Chaną sutiko, kai keliaudamas jis nusprendė pasidaryti šią kelionę jam priminsiančią tatuiruotę.

Nepaisant to, kad Andrew buvo susiraukęs iš skausmo, kol Alexandra į jo odą rašalu liejo įmantrų dizainą, pora nuo pat pradžių pajautė „stiprią chemiją“.

Jie pradėjo kalbėtis, paskui nuėjo į pasimatymą Sidnėjuje, Australijoje, o dabar juos sieja „intensyvūs“ santykiai. Alexandra tvirtina, kad jai nerūpi juos skiriantis 22 metų amžiaus skirtumas.

Alexandra sakė: „Mes pajutome neįtikėtinai stiprią chemiją – aš jį tatuiravau daug ilgiau nei reikėjo, tik tam, kad galėtume toliau kalbėtis. Dėl tos pačios priežasties jis netgi paprašė, kad jo tatuiruotę papildyčiau įvairiomis detalėmis.“

„Labai įdomu, kad visa tai lėmė vienas atsitiktinis susitikimas. Žinojau jo amžių, nes prieš tatuiruojant, jis turėjo užpildyti formą. Tačiau mano jaučiama trauka jam manęs neatbaidė“, – pasakojo moteris.

Pora tvirtina, kad jie dar niekada nebuvo tokie laimingi. Jie kartu filmuoja „TikTok“ vaizdo įrašus, kurie susilaukia tūkstančių peržiūrų.

Vienas įrašas, pavadintas „jis tikrai neatrodo tokio amžiaus“, sulaukė 427 700 peržiūrų ir 41 600 patiktukų, tačiau kartu ir daugybės trolių komentarų.

Vienas vartotojas rašė: „Mano dukra už mane jaunesnė 22 metais. Labai nemalonus amžiaus skirtumas.“

O kitas komentavo: „Kai ji gimė, jo kūnas nustojo gaminti kolageną. Kaip romantiška.“

Tada trečiasis pridūrė: „Taip elgiasi Leo DiCaprio.“

„Nenoriu tau to sakyti, bet jis tikrai atrodo vyresnis“, – žiauriai skelbė ketvirtas vartotojas.

Viename klipe Andrew klausia, ar jis per senas, kad galėtų lankytis naktiniuose klubuose, o kitame pora lygina savo santykius su garsiomis įžymybėmis, kurie taip pat turi daug vyresnes antrąsias puses, įskaitant George‘ą Clooney ir Sarah Paulson.

Alexandra tęsė: „Jei ir susilaukiame tokių komentarų, jie būna iš žmonių, kurie jau žino mūsų amžių, nes Andrew atrodo gana jaunas, todėl žmonės nepasakytų, kad mus skiria net 22 metai. Ir išvis, mes sulaukiame daugiau komentarų apie mūsų rasę nei apie amžių.“

„Niekas iš mūsų artimųjų nieko nesako, nes mato, kad mes esame laimingi. Su Andrew mama sutariu neblogai, jo tėvus taip pat skyrė nemažas amžiaus skirtumas, taigi jai tai neatrodė neįprasta“, – sakė tatuiruočių meistrė.

„Mano tėvai nuo pat pradžių žinojo apie Andrew ir jo amžių, ir jie šiuos santykius vertino teigiamai. Jie nuoširdžiai džiaugėsi, kad sutikau žmogų, kuris daro mane laiminga. Kai jie susitiko, jie puikiai sutarė“, – tikino ji.

„Mums smagu ir mes norime pamatyti, kur šis nuotykis mus nuves. Užmezgėme sveikus ir linksmus santykius“, – atviravo Alexandra.

„Neskaitant amžiaus, mus skiria tik tai, kad mes niekada nesame susitikinėję su žmonėmis, ne iš mūsų karjeros srities, todėl įdomu išmokti naujų dalykų ir įgyti kitokią patirtį, kurios kitaip, tikriausiai, neįgytume. Mes turime tikrai skirtingus požiūrius, bet mes gerai suprantame vienas kitą ir turime daug panašių interesų“, – džiaugėsi moteris.

Parengta pagal mirror.co.uk

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?