Likimo siurprizas: gyvenimo meilę sutiko savo pačios vestuvėse

2011 m. savo vestuves kėlusi Kerry Swinton nė nenutuokė, kad per savo tuoktuves ji sutiks tikrąją savo gyvenimo meilę ir, negana to, dar ir išgelbės jo gyvybę.

 Kerry sunku patikėti, kad Markas buvo jos vestuvių nuotraukose.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Kerry sunku patikėti, kad Markas buvo jos vestuvių nuotraukose.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-06-25 15:24

Kerry nė neįsivaizdavo, kokius siurprizus jai ruošia likimas, kai 2011 m. birželį ji ištekėjo už dabar jau buvusio savo vyro.

Per iškilmes, į kurias buvo pakviesta 110 svečių, ji sutiko savo buvusio vyro draugą Marką Taylorą, kuris net pozavo poros vestuvių nuotraukose. Tuo metu ji to nežinojo, bet galiausiai šis vyras tapo antruoju jos sužadėtiniu, o, po dar vieno netikėto gyvenimo smūgio, ji netgi išgelbėjo jo gyvybę.

Pirmoji 46-erių metų moters santuoka galiausiai iširo – 2015-ųjų sausį ji pateikė skyrybų prašymą.

Iš Telfordo kilusi Terry su savo buvusiu vyru susilaukė dukros, kuriai neseniai suėjo 10 m. Po skyrybų moteris kurį laiką vaikščiojo į pasimatymus, palaikė trumpalaikius santykius, tačiau galiausiai nusprendė, kad nori likti viena.

Tačiau viskas pasikeitė, kai po ketverių metų ji ieškojo furgoną turinčio žmogaus, kuris galėtų padėti jai pervežti jos pianiną. Būtent taip ji aptiko Marko verslą socialiniame tinkle „Facebook“. Kerry pasamdė Marką, kuriam tuo metu buvo 52-eji, ir jiedu pradėjo bendrauti.

„Mes gražiai pasikalbėjome. Tuo metu pažinojau jį jau 15 metų, – pasakojo moteris. – Kalbėjomės apie santykius ir jis paminėjo, kad su kai kuo susitikinėja. Mes tiesiog maloniai pasišnekučiavome ir viskas. Man jis visada patiko, bet niekada nemaniau, kad jis yra vienišas.“

Po savaitės jie kalbėdavosi jau beveik kasdien, o netrukus jis pasirodė prie moters namų su gėlių puokšte.

Kerry prisimena: „Gėlės buvo gražios. Jis pakvietė mane į pasimatymą, ir mes kartu praleidome nuostabią dieną. Iš karto supratau, kad jį pamilsiu.“

Taip pora pradėjo savo santykius. 2020 m. lapkritį įsimylėjėliai nusprendė persikelti į bendrus namus.

Moteris sakė: „Jis buvo labai mielas. Juokinga žiūrėti į mus senose nuotraukose. Negaliu patikėti, kad jis yra mano vestuvių nuotraukose.“

Tačiau gyvenimas pasisuko dramatiška linkme, kai 2021 m. gruodį Markui buvo diagnozuotas inkstų nepakankamumas, kurį sukėlė genetinis sutrikimas, vadinamas policistine inkstų liga.

Siekiant apvalyti Marko inkstus, jam buvo pradėta dializė. Tačiau antrąją 2021 m. Kalėdų dieną vyras buvo skubiai išgabentas į ligoninę dėl nesibaigiančio kraujavimo iš nosies, kuris kėlė nerimą tiek Kerry, tiek Markui.

Verslininkė Kerry galiausiai išgelbėjo Marko gyvybę, po to, kai Karalienės Elžbietos ligoninės Birmingeme gydytojai jai pasakė, kad ji gali savo mylimajam padovanoti inkstą.

Kerry prisimena: „Tokių sutapimų tikimybė yra tokia maža. Tik pagalvokite, vienas kitą suradome po tiek metų, o, negana to, dar ir buvau tobula donorė. Jautėme tiek daug emocijų. Dėl šios ligos mirė abu jo tėvai, todėl jis jautė tokį didelį palengvėjimą.“

„Niekada nemaniau, kad vyras, kurį sutikau savo vestuvėse, yra tikroji mano gyvenimo meilė, – pridūrė moteris. – Žinoma, jis buvo tikrai malonus, bet niekada neįsivaizdavau, kad jis taps mano antrąja puse, ir kad jam bus persodintas vienas mano organų. Niekada nemaniau, kad paaukosiu savo inkstą. Viskas atrodo taip netikra.“

Laimei, operacija buvo sėkminga ir jiedu galėjo kartu sveikti savo bendruose namuose. Po šešių mėnesių jiems jau buvo leista grįžti į darbą.

Markas teigė: „Esu skolingas jai visą pasaulį. Ji suteikė man dar vieną galimybę gyventi.“

Kerry įsiterpė: „Manau, kad daugiau žmonių turėtų priimti tokį sprendimą. Tai turėjo tik nedidelę įtaką mano gebėjimui dirbti. Jis jau turėjo mano širdį, o dabar turi ir inkstą.“

Įsimylėjėliai jau yra susižadėję ir savo vestuves planuoja kelti kitais metais.

Parengta pagal mirror.co.uk

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.