Siamo dvynių kasdienybė: moteris vaikšto į pasimatymus nepaisydama su jos kūnu suaugusio brolio

Siamo dvynė atskleidė, kaip atrodo jos lytiniai santykiai, nepaisant to, kad ji yra suaugusi su savo broliu.

 George‘as palaiko savo sesers norą vaikščioti į pasimatymus ir visada suteikia jai privatumo intymiomis akimirkomis.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
 George‘as palaiko savo sesers norą vaikščioti į pasimatymus ir visada suteikia jai privatumo intymiomis akimirkomis.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 24, 2023, 9:44 PM

Lori ir George‘as Schappelliai (61 m.) iš JAV, Pensilvanijos yra ilgiausiai gyvenantys Siamo dvyniai pasaulyje. Ir nors jųdviejų galvos yra susijungusios, jie vis tiek siekia gyventi atskirus gyvenimus.

Dvyniai dalijasi apie 30 proc. savo priekinės skilties smegenų audinio ir gyvybiškai svarbių kraujotakos audinių, tačiau jie laiko save atskiromis asmenybėmis ir netgi vaikšto į pasimatymus.

Dvyniai gimė kaip dvi seserys Lori ir Dori, tačiau 2007 m. Dori pradėjo identifikuoti save kaip vyrą ir dabar vadina save George‘u.

Dėl to George‘as ir jo sesuo Lori tapo pirmaisiais tos pačios lyties dvyniais, kurie save laiko skirtingų lyčių atstovais.

Lori teigė, kad ji nori susirasti vyrą ir turėti vaikų. Ji atskleidė, kad savo nekaltybę ji prarado su savo antruoju vaikinu, kai jai buvo 23-eji.

George‘as palaiko savo sesers norą vaikščioti į pasimatymus ir visada suteikia jai privatumo intymiomis akimirkomis.

Lori pasakojo: „Kai eidavau į pasimatymus, George‘as atsinešdavo knygų, kad galėtų skaityti. Kadangi mes esame nusisukę į skirtingas puses, jis gali nekreipti dėmesio į bet kokius bučinius.“

„Nesuprantu, kodėl buvimas Siamo dvyne turėtų neleisti man susirasti meilės ir jaustis tikra moterimi“, – tikino Lori.

2006 m. Lori susižadėjo. Tiesa, likus keturiems mėnesiams iki poros vestuvių, jos sužadėtinį pražudė girtas vairuotojas.

Moteris atviravo: „Tai buvo nepakeliama ir man tai vis dar kelia daug skausmo. Vis dar bendrauju su jo šeima, ir tik neseniai vėl pradėjau eiti į pasimatymus.“

„George‘as manimi rūpinosi. Jeigu ne jis, aš nežinau, ar būčiau išgyvenusi tokią širdgėlą“, – prisimena Lori.

Lori atviravo apie savo ateitį dokumentiniame seriale „Mūsų gyvenimas“, kuris pasirodė 1997 m.

Ji sakė: „Norėčiau turėti savo šeimą – savo vyrą ir savo vaikus.“

George‘as pridūrė: „Na, man Lori vyras būtų tik svainis. Jie galėtų daryti ką tik nori, o aš apsimesčiau, kad manęs čia nėra. Tiesiog užsiblokuočiau.“

Kai dvynės gimė, teismas nusprendė, kad jų tėvai negalės tinkamai pasirūpinti mergaitėmis ir jos buvo išsiųstos į įstaigą, kur didžioji dalis pacientų kentėjo nuo rimtų protinių negalių, nepaisant to, kad nei viena iš dvynių tokių sutrikimų neturi.

Lori sakė: „Mes buvome visiškai sveikos, tik ne fiziškai. Tačiau kiti to nesuprato. Dar labai anksti išmokome savimi pasirūpinti, o mokykloje mokėmės puikiais pažymiais.“

Kai dvynėms sukako 21-eri, jos padavė šią instituciją į teismą, kad Lori galėtų lankyti sekretorių koledžą – ir jos laimėjo.

Po koledžo Lori dirbo ligoninės skalbykloje. Kol ji dirbdavo, George‘as skaitydavo arba klausydavosi muzikos.

Negana to, Lori yra boulingo čempionė, o George‘as yra kantri ir vakarietiškos muzikos atlikėjas, rengiantis savo koncertus.

Lori pasakojo: „Kai mes gimėme, daktarai nemanė, kad sulauksime 30-ies, bet mes įrodėme, kad jie klydo. Per paskutiniuosius 50 metų išmokome tiek daug ir mes ir toliau stengsimės gyventi kuo pilnavertiškesnį gyvenimą.“

Nors 155 cm ūgio Lori neturi jokių fizinių problemų, 132 cm George‘as kenčia nuo spina bifida vadinamo sutrikimo, dėl kurio jis susiduria su rimtais judėjimo suvaržymais.

Kadangi George‘as negali vaikščioti, jis visuomet sėdi neįgaliojo vežimėlį primenančioje kėdėje, kurią stumdo Lori. Taip dvyniai gali kartu judėti.

George‘as įsiterpė: „Žmones labiausiai domina mažiausi dalykai. Aš negeriu, bet Lori kartais leidžia sau pasimėgauti degtine su apelsinų sultimis. Kitą dieną ją gali kamuoti baisiausios pagirios, o aš jaučiuosi visiškai puikiai, nes mes turime du skirtingus kūnus.“

Lori labai mėgsta apsipirkinėti ir visuomet stengiasi surasti kuo geresnį pasiūlymą, o štai George‘as yra daug uždaresnis ir jis nelabai domisi mada.

Nors jiems patinka užsiimti savo hobiais, kitas dvynys tokiu metu paprastai atsiriboja.

Moteris sakė: „Mes galime užsiimti sau patinkančiais dalykais, kol kitas skaito knygą arba dėlioja dėlionę. Mums atrodo, kad tai geriausias būdas gyventi, turint Siamo dvynį.“

Įžymieji dvyniai ne kartą dalyvavo pokalbių laidose ir netgi atliko vaidmenį nemažai populiarumo sulaukusioje Jungtinių Amerikos Valstijų televizijos dramoje „Nip/Tuck“.

Parengta pagal „The Sun“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: kaip A. Armonaitė ir E. Gentvilas vienas kitam pamokslavo