Karšta meile su jaunu egiptiečiu besimėgavusios 80-metės santykių istorija baigėsi liūdnai

Iris Jones pamilo Mohamadą Ibrahimą atostogaudama Kaire. Tačiau praėjus ketveriems metams ši pora, kurią skyrė nemažas amžiaus skirtumas, išsiskyrė, nes Iris jautėsi lyg „jo motina“.

 Netradicinį romaną su jaunu egiptiečiu užmezgusi Iris patraukė žiniasklaidos dėmesį, kai per nacionalinę televiziją pasidalino savo siautulingo lytinio gyvenimo detalėmis.<br> Facebook nuotr.
 Netradicinį romaną su jaunu egiptiečiu užmezgusi Iris patraukė žiniasklaidos dėmesį, kai per nacionalinę televiziją pasidalino savo siautulingo lytinio gyvenimo detalėmis.<br> Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 28, 2023, 7:14 PM

Netradicinį romaną su jaunu egiptiečiu užmezgusi Iris patraukė žiniasklaidos dėmesį, kai per nacionalinę televiziją pasidalino savo siautulingo lytinio gyvenimo detalėmis.

Interneto troliai 83-ejų metų moteriai sakė, kad Mohamadas draugauja su ja tik dėl pinigų, tačiau močiutė gyveno visiškoje palaimoje nuo to, kai atostogaudama Kaire ji sutiko šį 37-erių metų vyrą.

Po dvejų metų įsimylėjėliai susituokė ir jis atsikraustė į moters namą Pajūrio Vestone bei susirado apsauginio darbą vietinėje prekybos tinklo „Tesco“ parduotuvėje.

Tačiau dabar pensininkė vėl yra vieniša. Ji apgailestauja dėl santuokos ir sako, kad jai reikėjo: „Paklausyti savo šeimos.“

Du vaikus užauginusi Iris atskleidė, kad poros lytinis gyvenimas suprastėjo, kai jai santykiuose teko apsiimti motinos rolę – ji visuomet turėjo gaminti maistą, tvarkyti ir valyti namus. „Mūsų lytinis gyvenimas buvo puikus, tačiau vėliau jis išnyko, nes jaučiausi pavargusi nuo rūpinimosi juo“, – „MailOnline“ sakė Iris.

„Man geriau be jo ir aš gailiuosi, kad nepaklausiau savo šeimos ir draugų, tačiau dabar nieko nebepakeisi. Gailiuosi, kad su juo susipažinau, ir dabar supratau, kad pats geriausias mano vyras buvo mano pirmasis vyras Gwynas“, – atviravo moteris.

Kalbama, kad išvariusi širdžių ėdiką iš Egipto, senelė vos po kelių dienų į savo namus priėmė naują vyrą – Bengalijos katiną vardu ponas Tibbsas. Visą savo laiką su katinu praleidžianti moteris tikina nei kiek nepasiilgstanti Mohamado.

Pasakodama apie savo santuokos iširimą, Iris „Closer“ sakė: „Niekada nemaniau, kad įsimylėsiu už mane 46-eriais metais jaunesnį žmogų, bet taip jau nutiko. Man patiko visos Mohamado savybės. Tačiau galiausiai pasidarė sunku.“

„Mes turėjome puikų seksualinį gyvenimą, tačiau po kurio laiko, vietoj to, kad mylėtumėmės, mes tiesiog dėl visko ginčydavomės. Aš negalėjau sau to leisti. Juk nesu įsimylėjusi paauglė. Man 83-eji“, – aiškino moteris.

Apie savo santykius su daug jaunesniu vyru Iris pirmą kartą papasakojo televizijos „ITV“ laidoje „This Morning“, o moters atvirumas netgi privertė laidos vedėją Holly Willoughby išraudonuoti. Močiutė pasakojo: „Mohamadas turi būti labai atsargus, kai mane pagriebia. Kartais jis perplėšia mano odą – oda ant mano kojų yra labai, labai plona.“

„Kartais labai skauda mylėtis. Dėl odos įtrūkimų galiu atsidurti ligoninėje. Tačiau mes išsprendėme šią problemą kartais mylėdamiesi „šuniuko“ poza“, – nieko neslėpė moteris. Iris ir Mohamadas susilaukė tam tikros internautų reakcijos, mat kai kurie abejojo tokios santuokos nuoširdumu.

Atsakydama į tokius kaltinimus, pora į „Youtube“ įkėlė vaizdo įrašą, kuriame Iris pareiškia: „Šie žmonės neteisūs. Ir jie neatskiria savo užpakalio nuo alkūnės.“

Įraše ji save vadino Mohamado „mylima žmona“, o pats jaunikis necenzūriniais žodžiais liepė troliams palikti juodu ramybėje. Iris pridūrė: „Susiraskit gyvenimą.“

Parengta pagal mirror.co.uk

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.