Princo Harry santuokai pavojų kelia žvilgsniai į praeitį: nauja jo darbuotoja stebėtinai primena buvusią meilę

Naujoji Sasekso kunigaikščių Meghan (41 m.) ir Harry (38 m.) darbuotoja savo išvaizda primena buvusią princo draugę šviesiaplaukę Chelsy Davy (37 m.). Dėl šios nutrūkusios partnerystės Harry vis dar apgailestauja. Ar tai nėra priežastis, kodėl jau kalbama apie pašlijusius Meghan Markle ir princo Harry santykius? Tuo labiau kad JAV gyvenantys ir karališkosios šeimos narių statuso ir pareigų atsisakę sutuoktiniai nutarė pailsėti vienas nuo kito ir pagyventi atskirai.

 Harry su didžiąja jaunystės meila Ch.Davy.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Harry su didžiąja jaunystės meila Ch.Davy.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 30, 2023, 10:22 AM

Neseniai Sasekso kunigaikštienei teko patirti, kaip jos sutuoktinis Londono teismui išpasakojo visą savo gyvenimą, ir buvusi skausminga princo Harry praeities dalis tapo Meghan dabartimi.

Sasekso kunigaikščiai įdarbino naują viešųjų ryšių ekspertę Harrison Colcord (34 m.), kuri stebėtinai panaši į didžiąją Harry jaunystės meilę Ch.Davy.

Naujoji darbuotoja studijavo dizainą ir tekstilės mokslus Šiaurės Karolinoje (JAV). Ji prisistato kaip puiki vadovė ir komandos žaidėja, kuri sugeba dirbti streso veiksnių aplinkoje.

H.Colcord biografijoje rikiuojasi prabangių prekės ženklų darbdaviai. Pastaruoju metu ji dirbo „San Ysidro Ranch“ viešbučio Kalifornijoje rinkodaros ir pardavimų direktore. H.Colcord buvo atsakinga už visas rinkodaros kampanijas ir ryšius su visuomene.

„San Ysidro Ranch“ priklauso prabangiausiems pasaulio viešbučiams ir garsėja išskirtiniais klientais. Čia buvo apsistojusios tokios kino žvaigždės kaip Audrey Hepburn (1929–1993), Sandra Bullock (59 m.) ir Julia Roberts (55 m.).

Viena naktis viešbutyje kainuoja 2600–4000 JAV dolerių, o „San Ysidro Ranch“ yra Harry ir Meghan dvaro Montekite kaimynystėje. Spėjama, kad princas ir rinkodaros strategė susipažino jos ankstesnėje darbovietėje.

„San Ysidro Ranch“ viešbutyje Harry šių metų sausį davė televizijos interviu britų žurnalistui Tomui Bradby (56 m.). Tokiu būdu Sasekso kunigaikštis reklamavo savo knygą „Spare“ („Atsarginis“).

Tokius renginius organizavo būtent H.Colcord. Be to, ji 2009-aisiais vieną semestrą studijavo Londone.

Iš tikrųjų viešųjų ryšių ekspertė turėjo būti įdarbinta, kad palengvintų Sasekso kunigaikščių gyvenimą. Tačiau dabar blogiausiu atveju ji galėtų kelti pavojų net jų santuokai.

H.Colcord ne tik savo išvaizda, bet ir jai būdingomis savybėmis yra kone Ch.Davy antrininkė. Harry ir iš Bulavajo (Zimbabvė) kilusi šviesiaplaukė Chelsy septynerius metus buvo pora.

Nutrūkusi jų partnerystė princą slegia iki dabar. Duodamas parodymus Londono teisme Harry apgailestavo dėl tuomet žlugusių santykių.

Princas daugiau nei šimtą kartų tarp liudytojų minėjo Ch.Davy. Savo buvusiajai Harry skyrė ir didžiąją savo knygos „Atsarginis“ dalį. Princas aprašė nuostabų laiką, kurį abu praleido drauge.

Jeigu buvusi draugė dar vaidina tokį svarbų vaidmenį vedusio princo gyvenime, tai turi būti dūris tiesiai į Meghan širdį. Dar blogiau – dėl naujosios darbuotojos panašumo.

Jungtinės Karalystės karaliaus Karolio III (74 m.) jaunesnysis sūnus negali pamiršti praeities ir dėl to kenčia jo ateitis su Meghan. Kai dabar jai teks bendradarbiauti su buvusios Harry jaunystės meilės antrininke, tai akivaizdu. Paprastai spindinti Sasekso kunigaikštienė naujausiose nuotraukose atrodo liūdna ir susimąsčiusi.

Visa tai tapo žinoma dėl „Instagram“ įrašo. Sasekso kunigaikščių sūnus Archie gegužę šventė 4-ąjį gimtadienį. Ta proga dovanų jis gavo dviratį.

Harry ir Meghan vardu siuntėjui padėkojo H.Colcord: „Princo Harry ir Meghan, Sasekso kunigaikščio ir Sasekso kunigaikštienės, vardu nuoširdžiai dėkojame už malonią dovaną, kurią įteikėte princui Archie jo ketvirtojo gimtadienio proga. Dviratis suteikė daug džiaugsmo ir bus labai vertinamas šeimos. Ji prašė manęs perduoti jums jų dėkingumą už gražią staigmeną.“

Karališkąjį sveikinimą dviračių verslo savininkai išdidžiai įkėlė į „Instagram“.

Ar žavioji H.Colcord ilgai išlaikys savo darbo vietą? Harry ir Meghan elgesys su savo personalu dažnai lyginamas su besivarstančiomis durimis.

16 darbuotojų – moterų ir vyrų – neva nuo 2018-ųjų nutraukė darbą su Sasekso kunigaikščiais.

Kunigaikštienės padėjėjai prabilo apie patiriamą terorą, pasakojo, kad savo užgaidomis Meghan juos pravirkdydavo. Kunigaikštienės elgesys priminė psichologinį terorą.

Kai pora įsikūrė Frogmoro kotedže, namų tarnautoja nuolat skundėsi nepagarbiu Meghan elgesiu.

2023-iųjų birželį „Spotify“ nutraukė bendradarbiavimą su M.Markle rengiama tinklalaide „Archetypes“ („Archetipai“). Sasekso kunigaikštienė buvo kaltinama, kad kai kuriuos interviu tinklalaidei darė ne pati.

Princas Harry taip pat turi amžiną krizės židinį. Nors buvo atvykęs į teismo posėdį Londone, nebuvo jokio pokalbio su tėvu ir broliu princu Williamu (41 m.).

Kad tėvas, Jungtinės Karalystės karalius Karolis III, labai nori suartėti su jaunesniuoju sūnumi, atskleidė jo mielas gestas Tėvo dienos proga.

Į oficialią karališkosios poros „Instagram“ paskyrą buvo įkelta seniai daryta nuotrauka: Karolis III, Harry ir Williamas gamtoje. Po ja parašyta: „Tėvams visame pasaulyje mes linkime ypatingos Tėvo dienos.“

Princas Harry nusisuko nuo savo šeimos, atsiskaitė su savo vaikystės demonais ir nori visomis priemonėmis keršyti už savo motinos Dianos mirtį (1997 m.).

Saseksų namuose atsiradus naujai darbuotojai siekiama atsiriboti nuo praeities ir toliau žengti į priekį. Tik kyla klausimas, ar princas Harry dėl savo nuolatinio žvilgčiojimo į praeitį negriauna ir savo ateities?

Pastarieji metai porai buvo sudėtingi. Atsisakę karališkosios šeimos narių statuso ir pareigų Meghan ir princas Harry sulaukė begalės kritikos ne tik iš visuomenės, bet ir iš savo šeimos narių.

Vėliau jie ryžosi duoti atvirą interviu, o po kurio laiko išleido knygą apie tikrąjį gyvenimą už uždarų karališkosios šeimos durų. Visa tai taip pat pakurstė nesantaiką tarp princo Harry ir jo šeimos narių.

Princas Harry ir Meghan taip pat jaučia didelę finansinę naštą norėdami mėgautis prabanga Kalifornijoje. Jie susiduria su finansiniais sunkumais norėdami išlaikyti savo prabangų dvarą. Tai kartu su jų emocinėmis problemomis tikriausiai pavertė jų gyvenimą pragaru.

Tad laikas, praleistas skirtinguose žemynuose, galbūt padės jiems rasti tai, ko reikia, kad galėtų judėti toliau. Netrukus princas Harry planuoja leistis į kelionę po Afriką, kur planuoja filmuotis dokumentiniame filme. Ten jis žada vykti be Meghan.

Kalbama, kad Meghan turi naują agentę, pasiryžusią jai surasti naują darbą. „Ji nori sukurti savo prekės ženklą ir uždirbti milijonus. Pirmą kartą jie tikrai eina skirtingais profesiniais keliais“, – teigė karališkosios šeimos ekspertė Daniela Elser.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.