Sužinojusi, kad jos vaikinas vedęs, mergina susitiko su jo žmona ir surengė saldų kerštą

Kai Tabitha Nunnally sužinojo, kad jos vaikinas iš tiesų yra jau prieš 13 metų vedęs vyras, ji jautėsi sugniuždyta. Moteriai nepadėjo net galvojimas apie daugybę „pavojaus signalų“, kuriuos ji prieš tai ignoravo.

 Draugės.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Draugės.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-08-24 23:18, atnaujinta 2023-08-24 23:19

Ir nors moteris prarado savo vaikiną, ji užmezgė artimą draugystę su jo žmona – visa tai nulėmė laimingą šios istorijos pabaigą, kurios nesitikėjo net pati Tabitha.

Viskas prasidėjo 2008 m. Tuo metu patys populiariausi buvo atverčiami ir „Blackberry“ prekių ženklo telefonai, visas pasaulis buvo pamišęs dėl vampyrų, kurių oda blizgėjo, o „Instagram“ dar net nebuvo sukurtas.

Tačiau interneto forumai išgyveno tikrą savo aukso amžių.

„Prisimenu, kad tais laikais būdama darbe (kur ignoruodavau bet kokias savo atsakomybes) aš praleisdavau daug laiko viename forume apie svorio metimą, kur kalbėdavau su šešiais savo draugais, su kuriais susipažinau internete“, – pasakojo moteris.

Kiekvieną darbo dieną ši draugų grupelė susirašinėdavo įvairiose pokalbių temose: jie juokaudavo ir džiaugdavosi, kad bendraujant darbo valandos praslenka greičiau.

Po kelių mėnesių bendravimo Tabitha ir dar du grupės nariai suprato, kad jie gyvena netoli vienas kito.

Vienas šių žmonių buvo Bobas.

Tai, kas prasidėjo kaip mielos ir koketiškos žinutės forume, greitai peraugo į elektroninius laiškus, SMS pranešimus ir pokalbius tuo metu ypač populiarioje „MSN Messenger“ platformoje.

„Šių pokalbių metu mes vienas kitam atvėrėme savo sielas ir suplanavome susitikti gyvai“, – sakė Tabitha.

Štai ir pirmasis pavojaus signalas – be forumo apie svorio metimą, Bobas nesinaudojo jokiais kitais socialiniais tinklais.

Tabitha teigė: „Visi turėjo „MySpace“ ir „Facebook“, todėl internete bet kurį žmogų galėjai rasti lengvai. Bet ar aš bent pabandžiau tai padaryti? Ne, nes man buvo 23-eji ir aš nuoširdžiai tikėjau, kad vyras, su kuriuo susipažinau forume apie svorio metimą, neturi ko slėpti.“

Jis gyveno už maždaug penkių valandų kelio, todėl pora nusprendė, kad Bobas praleis savaitgalį pas Tabithą.

„Kai atvyko, jis iš karto pasijuto kaip namuose. Mes nuėjome į pasimatymą, jis susipažino su mano draugais“, – sakė moteris.

Bet tada moteris pastebėjo antrąjį pavojaus signalą: pasižiūrėjusi į jo automobilio galinę sėdynę, ji pastebėjo, kad ji yra pilna stovyklavimo reikmenų.

„Kai paklausiau, kodėl, jis atsakė, kad savo artimiesiems jis paaiškino, jog išvyksta stovyklauti. Esą jis nenorėjo, kad kiti „kištųsi į jo reikalus“, – prisiminė Tabitha.

Pora nusprendė, kad Tabitha aplankys jį pasibaigus semestrui jos koledže, tačiau moteriai įveikus pusę kelio, Bobas staiga turėjo „išvykti į komandiruotę“.

„Tai – ir faktas, kad savo kelionės metu jis bus nepasiekiamas, – buvo trečiasis pavojaus signalas, kuris prilygo smūgiui į veidą“, – atviravo Tabitha.

Šis įvykis tapo jųdviejų santykių pabaigos pradžia, nes po dviejų savaičių moteris sulaukė skambučio iš Susan. Susan taip pat priklausė svorio metimo forumo draugų grupei ir buvo trečiasis žmogus, gyvenantis netoliese Tabithos ir Bobo.

„Ji klausė, ar aš esu bendravusi su Bobu ne tik forume, o aš prisipažinau, kad mudu susitikinėjame. Tada Susan man pasakė, kad ji taip pat susitikinėja su Bobu, kuris, negana to, yra vedęs“, – pasakojo moteris.

Pasirodo, Bobo žmona jųdviejų telefono sąskaitoje pastebėjo įtartinus skambučius ir susikūrė netikras paskyras svorio metimo forumuose, bandydama surasti moteris, su kuriomis jis yra neištikimas.

„Padėjusi ragelį verkiau gal kelias valandas. Tada nusprendžiau apsilankyti interneto svetainėje „Google“. Iš tiesų, jis turėjo tiek „MySpace“, tiek „Facebook“ paskyras. O jo profilio nuotraukose galėjai pamatyti ne tik jį, bet ir jo žmoną“, – sakė Tabitha.

Kiek nurimusi, Tabitha nusprendė parašyti žinutę jo žmonos sukurtam netikram profiliui.

Kadangi neturėjo ko slėpti ir tikrai nežinojo, kad Bobas yra vedęs, Tabitha pateikė jo žmonai visą turimą informaciją, jųdviejų susitikinėjimo laikotarpį ir savo telefono numerį.

Visą tą laiką Bobas ignoravo Tabithos žinutes ir skambučius, bet su ja susisiekė netikėtas žmogus – jo žmona, Barbara, kuri paskambino ir atsiprašė, kad jos vyras yra toks siaubingas žmogus.

Pasirodo, Bobas su Barbara pradėjo susitikinėti dar mokykloje. Tabithos teigimu, Barbaros atsiprašymas už Bobo elgesį užsitarnavo jos pagarbą.

„Mes praleidome kelias valandas kalbėdamos telefonu apie savo santykius su Bobu, taip pat apie tai, kaip mes sužinojome, kad jis mus apgaudinėja“, – prisimena Tabitha.

Pokalbio pabaigoje Barbara pasakė: „Žinau, kad tai skamba kvailai, bet, nepaisant mūsų situacijos, jaučiu, kad būtume visai geros draugės. Mums reiktų susitikti.“

Tabitha net nedvejodama sutiko.

Kai Tabitha papasakojo apie tai savo mamai, ji išsigando: „Jokiu būdu. Jeigu ji tave užmuš?!“

Tai, žinoma, buvo logiškas nerimas. Bet kažkas moters viduje liepė jai susitikti su Barbara.

Taip prasidėjo gana nejaukus Tabithos ir Barbaros savaitgalis.

Jos netgi pasigamino specialius marškinėlius. Ant Tabithos marškinėlių puikavosi užrašas: „Mano vaikinas apgaudinėjo mane, bet aš gavau jo žmoną.“ Ant Barbaros: „Mano vyras apgaudinėjo mane, bet aš gavau jo merginą.“

Vilkėdamos šiuos marškinėlius moterys sulaukė daug smalsių praeivių žvilgsnių: „Mes juokėmės ir mėgavomės, kad mums taip linksma. Mes sulaukėme geros šių skyrybų pabaigos.“

Tą savaitgalį Tabitha susipažino su Bobo draugais ir jo šeima. Jie linksminosi vakarėliuose, mėgavosi gėrimais ir pakvietė vieni kitus į draugus socialiniame tinkle „Facebook“ – visi puikiai žinojo, kad pranešimus apie tai pamatys ir pats Bobas.

Per artimiausius mėnesius Tabitha buvo pakviesta į daugybę vakarėlių – vieną jų Barbara suorganizavo norėdama atšvęsti savo skyrybas. Ji netgi pagamino jų santuokos „antkapį“.

„Turiu pripažinti, dar niekada nebuvau sutikusi tokių smagių žmonių. Jis tikrai priėmė kvailą sprendimą, kai nusprendė būti neištikimas“, – teigė Tabitha.

Tačiau visas šis skandalas baigėsi dvejomis naujomis vedybomis.

Pirmiausia Bobas vedė Susan. Taip, ta pati Susan su kuria jis apgaudinėjo tiek Barbarą, tiek Tabithą. Pasirodo, jie atrado tikrą meilę ir jie vis dar yra susituokę.

O antrosios vestuvės? Pačios Tabithos, kuri susituokė su vienu Barbaros vaikystės draugu.

„Tuo metu aš to nežinojau, bet Barbaros skyrybų vakarėlyje, žymėjusiame jos santykių pabaigą, dalyvavo ir mano būsimas vyras“, – juokėsi Tabitha.

Jų vestuvėse Barbara buvo pamergė.

„Deja, gyvenimas tęsiasi – prasideda santuokos, atsiranda vaikai, žmonės persikrausto toli vienas nuo kito. Dabar mes su Barbara nebebendraujame“, – pripažino moteris.

„Bet aš jaučiuosi jai labai dėkinga. Jeigu ne ji, tikrai negyvenčiau tokio gyvenimo, kokį gyvenu dabar. Ji padėjo man pagyti“, – sakė Tabitha.

Tabitha su savo vyru dažnai juokiasi prisimindami, kaip jie susipažino. Jeigu ji būtų paklausiusi savo motinos, kuri nuogąstavo, kad jos dukra gali mirti, šiandien jie nebūtų kartu.

Neseniai moteris papasakojo apie savo prieš 13 metų įvykusį išsiskyrimą savo tinklalaidėje „Novels & Nonsense“, o šios laidos ištrauka susilaukė daug populiarumo socialiniame tinkle „TikTok“.

„Nors tai yra labai gėdinga istorija, su kuria amžinai bus susijęs mano vardas ir veidas, ji gali tapti svarbia pamoka klausytojams. Štai kodėl, mielieji, reikia visada „pagooglinti“ savo partnerį“, – tikino Tabitha.

Parengta pagal „The Sun“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.