Žmoną sukrėtė žinia, kad jos vyras nušautas – dar didesnis šokas buvo sužinoti, kas tai padarė

Ashlee Boyson iš JAV Aidaho valstijos buvo vos 28-eri, kai jos vyras buvo žiauriai nužudytas prie vaistinės.

Policija.<br>123rf nuotr.
Policija.<br>123rf nuotr.
 Tą naktį, maždaug 1 valandą 30 minučių, Ashlee sužinojo, kad jos vyras buvo nušautas.<br>123rf nuotr.
 Tą naktį, maždaug 1 valandą 30 minučių, Ashlee sužinojo, kad jos vyras buvo nušautas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 28, 2023, 6:55 PM, atnaujinta Oct 28, 2023, 6:56 PM

Tačiau moterį ištiko dar didesnis šokas, kai ji sužinojo, kad jis turėjo romaną, o jį nužudė jo meilužės vyras.

Advokatas Emmettas Corriganas buvo nušautas vaistinės automobilių stovėjimo aikštelėje. Po šio žiauraus keršto išpuolio penkių vaikų motina Ashlee tapo našle.

Per paskutiniuosius savo gyvenimo mėnesius 28-erių Emmettas užmezgė romaną su savo darbuotoja Kandi Hall, kuriai tuo metu buvo 40 m.

Ashlee, kuriai neseniai sukako 40 m., pagaliau išdrįso pasidalinti savo siaubinga patirtimi – ji daugybę metų jautė gėdą, kad jos vyras išdavė ją su vyresne moterimi.

„Jis tolo ir tolo nuo manęs“, – laidoje „Dr. Phil“ sakė moteris.

„Likus keliems mėnesiams iki Emmetto mirties, pradėjau galvoti, kad kažkas čia ne taip. Nebejaučiau tiek meilės iš Emmetto, kiek jausdavau anksčiau“, – atviravo Ashlee.

„Racionalioji mano pusė man sakydavo: „Kam jam vyresnė moteris, jeigu jis turi tave?“ Jaučiausi pažeminta. Juk kas nori būti žmona, kurios nepakanka?“ – sakė moteris.

Ashlee ir Emmettas susipažino universitete ir susituokė po penkių mėnesių, 2004 m. O 2011 m. Emmettą nužudė jo meilužės vyras Robas Hallas.

Emmettas buvo nužudytas praėjus vos šešioms savaitėms po jauniausio šeimos vaiko, Tytuso, gimimo. Vyro mirtį atnešęs romanas prasidėjo kai Ashlee jo laukėsi.

Kai Emmettas buvo nužudytas, poros mergaitėms dvynėms Bostyn ir Bailey buvo šešeri, jų sūnui Teage – ketveri, o dukrai Kaleeya – beveik dveji.

Tą naktį, kai jis mirė, Ashlee kvietė savo vyrą pasikalbėti apie jos nujaučiamas problemas. Tuo metu ji dar nė nenutuokė apie jo užmegztą romaną ir tai, kas jos laukia ateityje.

Ji norėjo „sutvarkyti jų santuoką“, nes moteris jau kelis mėnesius jautė tarp sutuoktinių atsiradusį atstumą. Ji maldavo savo vyro neiti į vaistinę, kad jiedu galėtų pasikalbėti.

Tą naktį, maždaug 1 valandą 30 minučių, Ashlee sužinojo, kad jos vyras buvo nušautas. Būtent tada ji pirmą kartą sužinojo apie jo neištikimybę.

Jai taip pat buvo pranešta, kad Kandi buvo jo mirties liudininke – ji laikė Emmettą savo rankose, kai jis numirė.

„Norėjau rėkti: „Tu neturėjai teisės žiūrėti, kaip jis iškvėpė paskutinį savo atodūsį – jis buvo ne tavo.“ Jis mirė kovodamas ne už mane, o už ją“, – su skausmu prisiminė moteris.

Našlė nusprendė pasidalinti savo istorija tinklaraštyje ir knygoje, kad padėtų pagyti kitiems, o, galbūt, ir išgelbėtų kito žmogaus gyvybę.

Meilužė Kandi tvirtino, kad tai buvo vienintelis jos romanas. Tačiau ji tikino, kad ji buvo tik viena iš daugybės moterų, su kuriomis Emmettas buvo užmezgęs santykius prieš savo tragišką mirtį.

Robas Hallas buvo nuteistas 30 metų kalėjimo.

Po nužudymo Ashlee susituokė su antruoju savo vyru, su kuriuo susilaukė dar dviejų vaikų.

Parengta pagal „The Sun“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: UŽT komentarai apie pokyčius ūkio sektoriuje, darbo rinkoje