Ištekėjusi už 14 metų vyresnio vyro moteris neįtarė, kas laukia: buvo labai nemalonu

Brittany VanDerBill vyras yra 14 metų už ją vyresnis. Jiedu pradėjo savo santykius, kai jai buvo 20 m. Dabar moteris sako, kad būtų norėjusi žinoti, jog dėl šių santykių ji praras ne vieną draugę. Ji taip pat pripažįsta, kad dėl tokio didelio amžiaus skirtumo su savo partneriu yra patekusi į daugybę nemalonių situacijų su nepažįstamaisiais.

 Pora.<br> 123rf nuotr.
 Pora.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 4, 2023, 8:43 PM

Kai 2007 m. Brittany pradėjo susitikinėti su savo vyru, jie jau buvo pažįstami kelerius metus. Jie susipažino, kai jo brolis vedė jos seserį. Tai lėmė nemažai iššūkių, tačiau svarbiausia yra tai, kad jis yra 14 metų vyresnis.

amžiaus skirtumas kėlė daug sunkumų, su kuriais moteris nesitikėjo susidurti. Štai ką ji būtų norėjusi žinoti prieš pradėdama tokius santykius.

Prarado kelias drauges

Su savo vyru Andy moteris pradėjo susitikinėti prieš pat paskutinįjį koledžo kursą, kai jai buvo 20 m. Jam tada buvo 34-eri. Nors Brittany draugai žinojo, kad jiedu pažįsta vienas kitą jau kelerius metus, dauguma jų nepalaikė šių santykių.

„Viena draugė nuolat šaipėsi, kad jis yra „senas“. Mūsų draugystė netrukus iširo. Kita draugė nebuvo tokia žiauri, bet ji išreiškė savo nerimą dėl mūsų amžiaus skirtumo. Su ja kartais susirašome, tačiau tikrai nesame artimos“, – pasakojo moteris.

„Buvo tik viena draugė, su kuria draugavome dar nuo mokyklos laikų, ji iš pradžių mane palaikė ir netgi nuveždavo mane į mano gimtąjį miestą, kad galėčiau aplankyti Andy. Tačiau galiausiai nustojome bendrauti, nes santykiams tęsiantis vis daugiau laiko praleisdavau su Andy“, – prisimena Brittany.

Buvo sunku susirasti bendrų draugų

Žmonės, kuriems yra apie 20 m., išgyvena daugybę svarbių pokyčių: jie baigia universitetus, pradeda ieškotis darbo. Todėl, žvelgdama atgal, moteris tiki, kad nutolimas nuo koledžo draugų tebuvo natūrali gyvenimo dalis. Ji tiki, kad taip nutiko tikrai ne dėl jos santykių.

Pabaigus koledžą – praėjus maždaug aštuoniems mėnesiams nuo jų santykių pradžios – Brittany atsikraustė pas Andy. Čia ji greitai suprato, kad jų draugai yra kardinaliai skirtinguose gyvenimo etapuose. Dauguma jos draugų dar turėjo darbą ne visu etatu ir dažnai smagindavosi vakarėliuose.

„Tuo metu Andy draugai buvo įpusėję arba bebaigiantys savo ketvirtąją dešimtį. Jie turėjo stabilius darbus arba sėkmingus ūkius, dauguma jų turėjo ir mažų vaikų. Kadangi mūsų apylinkėse neturėjau nė vieno draugo, kartais leisdavome savaitgalius su Andy draugais ir jų antrosiomis pusėmis. Tačiau su jais man nebūdavo smagu, kadangi jie vienas kitą pažinojo jau daugybę metų. Be to, jie buvo vyresni“, – teigė Brittany.

Be to, pora nusprendė neturėti vaikų. Taigi ji negalėjo – ir, kaip teigia pati Brittany, nenorėjo – susitapatinti su draugų žmonų pokalbiais apie sunkumus, su kuriais jos susidūrė nėštumo metu arba auklėdamos savo atžalas. „Jie visi buvo mieli žmonės, tačiau niekaip negalėjau prie jų pritapti. Ilgą laiką mes neturėjome bendrų draugų, o tai buvo sunku“, – pripažino moteris.

Kilo nemalonių akimirkų

Moteris tiki, kad dabar, jai įpusėjus ketvirtąją dešimtį, jų amžiaus skirtumas tapo mažiau pastebimas. Tačiau kai jai buvo 20 m., jiems tik pradėjus draugauti, žmonių prielaidos išprovokavo ne vieną nepatogų pokalbį.

Pavyzdžiui, vieno Andy pusbrolio mažas vaikas per šeimos šventę paklausė, ar ji yra Andy dukra. Kitas incidentas įvyko parduotuvėje, kur senas Andy pažįstamas pradėjo klausinėti keistų klausimų apie tai, kaip man sekasi mokykloje: „Po kelių akimirkų suvokiau, kad jis pagalvojo, jog esu jo duktė.“

Abi šios situacijos buvo nepatogios visiems jų dalyviams.

Laikui bėgant situacija gerėja

Moteris teigia, kad ji būtų norėjusi žinoti, jog nutols nuo savo draugų iš dalies todėl, jog užmegs santykius su vyresniu vyru. „Taip pat būtų pravertęs žinojimas, kad draugų neturėsiu ir kelerius metus po vedybų, – tęsė moteris. – Bet kartu būčiau norėjusi žinoti, kad, nepaisant visų pradinių iššūkių, mūsų santykiai su laiku tik stiprės.“

Šiandien pora turi draugų, kuriuos jie mėgsta ir su kurių patirtimi gali susitapatinti. Andy vis dar palaiko ryšius su savo senais draugais. O dabar, kai jų vaikai jau spėjo paaugti, Brittany taip pat pradėjo mėgautis jų kompanija. „Ir, laimei, jau kelerius metus niekas nėra paklausęs, ar aš esu Andy dukra“, – juokėsi moteris.

Taigi, ką tik 14-ąsias vedybų metines atšventusi pora džiaugiasi, kad jiems vis dar sekasi puikiai.

Parengta pagal insider.com

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.