Žmona krūtimi maitina savo vyrą: paaiškino, kodėl taip elgiasi

Vyras prisipažino, kad tris kartus per dieną žįsdamas savo žmonos pieną jaučiasi „emociškai tvirtesnis“. Jis gyrė jo naudą sveikatai ir atkakliai tikino, kad tai nėra koks nors fetišas.

 Nors žmonės galvoja, kad žindymas vyrui kelia susijaudinimą – pora tai daro jau ne vienerius metus, – Alexanderis tikina, kad taip nėra.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Nors žmonės galvoja, kad žindymas vyrui kelia susijaudinimą – pora tai daro jau ne vienerius metus, – Alexanderis tikina, kad taip nėra.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 6, 2023, 8:23 PM, atnaujinta Nov 6, 2023, 8:24 PM

Alexanderis ir Rachelė iš Floridos kartu gyvena jau 12 metų ir augina tris vaikus: septynmetį sūnų, šešiametę dukrą ir dvejų metų berniuką.

Nors žmonės galvoja, kad žindymas vyrui kelia susijaudinimą – pora tai daro jau ne vienerius metus, – Alexanderis tikina, kad taip nėra. Jis teigia, kad tai jį nuramina ir padeda susikaupti. Tačiau jis pripažino, kad žindymą teko apriboti, kai tai pradėjo vykti net tris kartus per dieną.

„Viskas prasidėjo kruize. Tuo metu krūtimi maitinau savo dukrą, bet šiuo laivu vaikai keliauti negalėjo. Tik atvykusi supratau, kad namuose palikau savo pientraukį. Kentėjau net tris dienas. Be proto bijojau, kad man prasidės krūties infekcija“, – pasakojo moteris.

Kai vienas iš Alexanderio artimųjų pasiūlė jam išgerti Rachelės pieną, pora pagalvojo, kad tai pokštas. Ji sakė: „Iš pradžių mums buvo juokinga, bet galiausiai, žinote, tai tapo mums įprastu dalyku. Jam patiko mano pienas. Nuo to viskas ir prasidėjo.“ Alexanderis pripažįsta, kad žįsdamas savo žmoną jis „pasijuto geriau“.

Tuo metu tai buvo geriausias būdas ištraukti moters pagamintą pieną, o ir Alexanderis suprato, kad jam labai patinka jo skonis. Dabar sutuoktiniai tai daro jau porą metų. Kol Rachelė buvo išvykusi, jų dukra atprato nuo motinos pieno, tačiau toliau jį gėrė moters vyras. Tiesa, tikru įpročiu tai tapo po to, kai pora susilaukė trečiojo vaiko.

Pora tvirtina, kad Alexanderiui tai suteikia „emocinės stiprybės“, tačiau, kai jis įprato būti žindomas net iki trijų kartų per dieną, pora apribojo šią veiklą iki vieno karto per kelias dienas ar net per savaitę. Jis tikina, kad tai „padeda susikaupti“ ir jis mieliau gertų savo žmonos pieną nei bet ką kitą. Jo skonį jis apibūdino taip: „Tai skystas, migdolų pieną primenantis saldėsis.“ Alexanderis pridūrė, kad jo žmonos pienas yra saldesnis už karvės pieną: „Jis tiesiog nuostabus.“

Rachelei patinka maitinti savo vyrą, nes, pasak jos, toks artimas kontaktas padeda jiems kurti stipresnį emocinį ryšį. 30-metė motina paaiškino: „Man labai patinka, kai jis guli ant manęs ir geria mano pieną. Man patinka tai daryti. Ir mūsų kuriamas ryšys yra labai šiltas.“

Moteris taip pat atskleidė, kad ji mėgsta žindyti savo vyrą įvairiomis pozomis. Kartais ji tai daro sėdėdama ant lovos, kartais – stovėdama šalia jo. Retkarčiais jie tai daro ir įsitaisę ant sofos. Tačiau jie niekada to nedaro viešumoje. Pora taip pat neslėpė, kad jų artimieji ilgai netikėjo, jog tai – tiesa. Jiems atrodė, kad sutuoktiniai juokauja.

Parengta pagal mirror.co.uk

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.