Šimtametė radviliškietė atrodo pora dešimtmečių jaunesnė: pasakė, kaip reikia gyventi

Pamatęs radviliškietę Zinaidą Ibragimovą net neįtartum, kad moteriai prieš keletą dienų sukako šimtas metų, nes iš pažiūros ji atrodo mažiausiai pora dešimčių metų jaunesnė.

 Net ir sulaukusi šimto metų Z. Ibragimova nesiskundžia sveikata.<br> Radviliškio rajono savivaldybės nuotr.
 Net ir sulaukusi šimto metų Z. Ibragimova nesiskundžia sveikata.<br> Radviliškio rajono savivaldybės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Radviliškio rajono savivaldybė

2023-11-22 11:39

Garbingo jubiliejaus proga moterį pasveikino Radviliškio rajono savivaldybės meras Kazimieras Račkauskis ir Radviliškio miesto seniūnas Justinas Pranys.

Nuo 1947 metų Radviliškyje gyvenanti Z. Ibragimova į Lietuvą atvyko paskui karininku tarnavusį savo vyrą. Šiuo metu ji gyvena Radviliškio mieste kartu su sūnumi Ruslanu ir marčia Galina. Iš viso moteris susilaukė trijų sūnų, kurie pradžiugino 6 anūkais, 7 proanūkiais ir 8 proproanūkiais.

Net ir sulaukusi šimto metų Z. Ibragimova nesiskundžia sveikata, o moteriai apsilankius pas gydytoją ši nežino, kokių vaistų jai išrašyti, nes ilgaamžė neturi rimtų sveikatos problemų, vartoja tik vaistus nuo kraujospūdžio.

Rajono merui K. Račkauskiui paklausus, kaip reikia gyventi, kad sulauktum šimto metų, nuskamba atsakymas, jog Z. Ibragimova niekada nelaikė pykčio, o mintyse ir gyvenime visada laikėsi Dievo įsakymų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.